giba0909 napisał(a):Czytając część postów dochodzę do wniosku, że nie mamy się z czego cieszyć- Ida to nie polski film
Jeśli czyjeś majaki chcesz brać za swoje...
giba0909 napisał(a):Czytając część postów dochodzę do wniosku, że nie mamy się z czego cieszyć- Ida to nie polski film
Blaugrana napisał(a):giba0909 napisał(a):Czytając część postów dochodzę do wniosku, że nie mamy się z czego cieszyć- Ida to nie polski film
można się cieszyć- film polskiNiektórzy uważają, że antypolski ale im większy jazgot tym bardziej ja się przekonuję i zamierzam wkrótce go obejrzeć
.
Parodia z tamtego roku ale dopiero teraz każdy wie o jaki film chodzi
Stuhr jako Bezwzględny Wacek![]()
JackDaniels;) napisał(a):Blaugrana napisał(a):giba0909 napisał(a):Czytając część postów dochodzę do wniosku, że nie mamy się z czego cieszyć- Ida to nie polski film
można się cieszyć- film polskiNiektórzy uważają, że antypolski ale im większy jazgot tym bardziej ja się przekonuję i zamierzam wkrótce go obejrzeć
.
Parodia z tamtego roku ale dopiero teraz każdy wie o jaki film chodzi
Stuhr jako Bezwzględny Wacek![]()
Byłem widziałem, 30 minut i wyszedłem z sali, nie dałem rady go dalej oglądać
ASIULA HK napisał(a):Blaugrana napisał(a):zamierzam wkrótce go obejrzeć .
Ciekawa jestem Twojej opinii....ja nie zdzierżyłam Idy
ASIULA HK napisał(a):Blaugrana napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Blaugrana napisał(a):zamierzam wkrótce go obejrzeć .
Ciekawa jestem Twojej opinii....ja nie zdzierżyłam Idy
To może Ty odpowiesz- znudziło Cię czy z innych powodów ?
Szczerze...znudziło
ASIULA HK napisał(a):Blaugrana napisał(a):Czego się nie robi dla sztuki ?
Jak już się poświęcisz, daj znać czy warto było
.png)
Blaugrana napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Blaugrana napisał(a):Czego się nie robi dla sztuki ?
DobraZaraz załanczam
![]()
Może coś głębokiego ( w sensie metafizycznego) dotknie mnie
... nie dotknęło, ale może dlatego, że nie obejrzałam do końca ASIULA HK napisał(a):Blaugrana napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Blaugrana napisał(a):Czego się nie robi dla sztuki ?
DobraZaraz załanczam
![]()
Może coś głębokiego ( w sensie metafizycznego) dotknie mnie
O rany !!! Lepiej uważaj...na ten...dotyk![]()
![]()
Mnie nic ... nawet metafizycznego... nie dotknęło, ale może dlatego, że nie obejrzałam do końca
![]()
Całe szczęście, że tak jak Jacek, w domu oglądałam, mogłam wyłączyć