Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co szykujecie dla żon lub mężów na walentynki?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 16.02.2010 21:52

Piotrek_B napisał(a):
sasza37 napisał(a):Mam prośbę ...o namiary w miarę tanio

a nie pomyliły Ci się wątki ?
Piotrek, absolutnie ;)
Bo on chciał / ona chciała dostać te namiary na walentynki :P :wink:
Tylko 2 dni za późno napisał/a... :roll: :twisted:
Kocurek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kocurek » 18.02.2010 06:49

Ndrangheta napisał(a):Wszystkim Cromaniaczkom z okazji Walentynek życzę wiele miłości od swoich brzydszych połówek. Niechaj świadectwem miłości będzie następny wyjazd do CRO...
:D

Gdy już cały niemal watek napełnił mnie... przerażeniem, i zniesmaczył (żeście panowie tacy wyrachowani i nieczuli) natknęłam się na powyższy post. I jest to strzał w 10!
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.02.2010 07:46

Świadectwem miłości to jest codzienne wspólne pchanie tego wózka a nie jednorazowy wyjazd do Cro gdzie sami z tego najbardziej korzystamy...
Kocurek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kocurek » 18.02.2010 08:04

Bocian napisał(a):Świadectwem miłości to jest codzienne wspólne pchanie tego wózka a nie jednorazowy wyjazd do Cro gdzie sami z tego najbardziej korzystamy...

Oczywiście, że tak - ale Walentynki mogą być (i powinny!) takim oderwaniem od szarej rzeczywistości, pretekstem do zrobienia dla drugiej osoby czegoś miłego.
Monotonia "codziennego wspólnego pchania tego wózka" powoduje, że przestajemy zauważać piękny krajobraz wokoło, przestajemy odpowiadać na miły uśmiech drugiej osoby, przestajemy dostrzegać wielu istotnych, a z pozoru błahych rzeczy.
A jeśli walentynki są pretekstem do np. zarezerwowania w Cro apartamentów (czy dopięcia formalności na ostatni guzik) i wypicia z drugą połówka z tej okazji winka, to jestem na tak.
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 18.02.2010 08:11

Kocurek napisał(a):ale Walentynki mogą być (i powinny!) takim oderwaniem od szarej rzeczywistości, pretekstem do zrobienia dla drugiej osoby czegoś miłego. .

Mam odmienne zdanie. Kochać trzeba przez cały rok, tak samo robić niespodzianki i miłe rzeczy drugiej połówce. Wtedy nie mam monotonii. A święto Zakochanych wymyślili handlowcy i marketingowcy, który świetnie potrafią manipulować ludzkimi emocjami i skutecznie drenować kieszeń.
Pozdrawiam :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 18.02.2010 08:11

Kocurek napisał(a):
Bocian napisał(a):Świadectwem miłości to jest codzienne wspólne pchanie tego wózka a nie jednorazowy wyjazd do Cro gdzie sami z tego najbardziej korzystamy...

Oczywiście, że tak - ale Walentynki mogą być (i powinny!) takim oderwaniem

Komercha w czystej postaci.
Nie cierpię kiedy ktoś mi mówi kiedy mam coś zrobić "spontanicznie".
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.02.2010 08:17

Arek napisał(a):
Kocurek napisał(a):ale Walentynki mogą być (i powinny!) takim oderwaniem od szarej rzeczywistości, pretekstem do zrobienia dla drugiej osoby czegoś miłego. .

Mam odmienne zdanie. Kochać trzeba przez cały rok, tak samo robić niespodzianki i miłe rzeczy drugiej połówce. Wtedy nie mam monotonii. A święto Zakochanych wymyślili handlowcy i marketingowcy, który świetnie potrafią manipulować ludzkimi emocjami i skutecznie drenować kieszeń.

Popieram w całej rozciągłości. Zazwyczaj tu patrzymy na to, że to facet robi coś dla kobiety. Ja nie chciałbym aby moja Renata tylko w walentynki robiła mi jakąś niespodziankę. Poza tym to takie "cukierkowe" święto, typowo amerykańskie, aż się na pawia zbiera.
Kocurek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kocurek » 18.02.2010 08:24

Bocian napisał(a):
Arek napisał(a):

Popieram w całej rozciągłości. Zazwyczaj tu patrzymy na to, że to facet robi coś dla kobiety. Ja nie chciałbym aby moja Renata tylko w walentynki robiła mi jakąś niespodziankę. Poza tym to takie "cukierkowe" święto, typowo amerykańskie, aż się na pawia zbiera.

Nic na siłę, oczywiście, jak ma Ci być niedobrze ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.02.2010 08:37

Instrukcja obsługi

Obrazek

nie przewiduje Walentynek.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 18.02.2010 09:20

Bocian napisał(a):Poza tym to takie "cukierkowe" święto, typowo amerykańskie, aż się na pawia zbiera.

Jakie hamerykańskie :?: 8O przeca to święto murarzy :lol: Walę Tynki - sama nazwa wskazuje :wink:

A to że święto jest debilne to się zgadzam, podobnie jak 99% innych świąt w roku ... dzień mamy, dzień taty ... albo ich kochamy cały rok albo do dupy z tym wszystkim ...
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 18.02.2010 11:43

;)

U nas w sobote wieczor wyjazd nieca 200km od domku na noc saunowo-basenowa. Tam jakis masaz, peeling, kilka saun, baseny, jakkuzi, zjazdy na rurach. Pozniej noc w hotelu, przymierzanie i pokaz nowej bielizny :P . Rano sniadanko w knajpie o nawie MIŁOSNA i do domku

To tyle :D
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 18.02.2010 14:11

przyszły rok zobaczymy jak bedzie
ja bede gruba wiec nie wiem:)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.02.2010 16:09

dallas napisał(a):przyszły rok zobaczymy jak bedzie
ja bede gruba wiec nie wiem:)

Jeszcze bardziej? :)
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 18.02.2010 20:28

jem słodycze .waze 60 kg przy 170 cm ,chyba dobrze :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.02.2010 07:49

dallas napisał(a):jem słodycze .waze 60 kg przy 170 cm ,chyba dobrze :D

No comments...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

co szykujecie dla żon lub mężów na walentynki? - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone