Piotrek, absolutniePiotrek_B napisał(a):sasza37 napisał(a):Mam prośbę ...o namiary w miarę tanio
a nie pomyliły Ci się wątki ?
Bo on chciał / ona chciała dostać te namiary na walentynki
Tylko 2 dni za późno napisał/a...
.png)
Ndrangheta napisał(a):Wszystkim Cromaniaczkom z okazji Walentynek życzę wiele miłości od swoich brzydszych połówek. Niechaj świadectwem miłości będzie następny wyjazd do CRO...
.png)
Bocian napisał(a):Świadectwem miłości to jest codzienne wspólne pchanie tego wózka a nie jednorazowy wyjazd do Cro gdzie sami z tego najbardziej korzystamy...
.png)
Kocurek napisał(a):ale Walentynki mogą być (i powinny!) takim oderwaniem od szarej rzeczywistości, pretekstem do zrobienia dla drugiej osoby czegoś miłego. .
.png)
Kocurek napisał(a):Bocian napisał(a):Świadectwem miłości to jest codzienne wspólne pchanie tego wózka a nie jednorazowy wyjazd do Cro gdzie sami z tego najbardziej korzystamy...
Oczywiście, że tak - ale Walentynki mogą być (i powinny!) takim oderwaniem
Arek napisał(a):Kocurek napisał(a):ale Walentynki mogą być (i powinny!) takim oderwaniem od szarej rzeczywistości, pretekstem do zrobienia dla drugiej osoby czegoś miłego. .
Mam odmienne zdanie. Kochać trzeba przez cały rok, tak samo robić niespodzianki i miłe rzeczy drugiej połówce. Wtedy nie mam monotonii. A święto Zakochanych wymyślili handlowcy i marketingowcy, który świetnie potrafią manipulować ludzkimi emocjami i skutecznie drenować kieszeń.
Pozdrawiam
.png)
Bocian napisał(a):Arek napisał(a):
Mam odmienne zdanie. Kochać trzeba przez cały rok, tak samo robić niespodzianki i miłe rzeczy drugiej połówce. Wtedy nie mam monotonii. A święto Zakochanych wymyślili handlowcy i marketingowcy, który świetnie potrafią manipulować ludzkimi emocjami i skutecznie drenować kieszeń.
Pozdrawiam
Popieram w całej rozciągłości. Zazwyczaj tu patrzymy na to, że to facet robi coś dla kobiety. Ja nie chciałbym aby moja Renata tylko w walentynki robiła mi jakąś niespodziankę. Poza tym to takie "cukierkowe" święto, typowo amerykańskie, aż się na pawia zbiera.
.png)
Bocian napisał(a):Poza tym to takie "cukierkowe" święto, typowo amerykańskie, aż się na pawia zbiera.
.png)