I takiego okropnego Robaka. I tak oto Robak, bakcyl "wstrętny" jest przez nas już połknięty
.png)
yzedef napisał(a):A co robisz z tymi butelkami ? da się je zakapslować ? mam zestaw do robienia browca, nawet robiłem 2 razy ale średnio mi to smakowało.. może ci wypożyczyć ?:D tylko musisz mieć tak około 50 butelek szklanych 0,5l.
W temacie wątku, przywożę rakiję, oliwę i pierwszego roku trochę kamyczków do ogródka, aczkolwiek dalej leżą jeszcze nie zagospodarowane

.png)
darek1 napisał(a):yzedef napisał(a):A co robisz z tymi butelkami ? da się je zakapslować ? mam zestaw do robienia browca, nawet robiłem 2 razy ale średnio mi to smakowało.. może ci wypożyczyć ?:D tylko musisz mieć tak około 50 butelek szklanych 0,5l.
W temacie wątku, przywożę rakiję, oliwę i pierwszego roku trochę kamyczków do ogródka, aczkolwiek dalej leżą jeszcze nie zagospodarowane
Butelek po piwie nie zabraknie - dowiozę jak trzeba. Po co ci te kamyki - wyrzuć je do rowu.
.png)
kokosanka napisał(a):Całą listę zakupów - co przywieźć z naszego pierwszego wyjazdu na Chorwację dzięki Wam już mamMam tylko pytanie, być może głupie, ale wybaczcie - to będzie nasza pierwsza podróż do Chorwacji
- często w Waszych "pamiątkach" z wyjazdu pojawia się czosnek i cebula - powiedzcie mi - czym się różnią od dobrych, Polskich?
.png)
.png)
kokosanka napisał(a):... często w Waszych "pamiątkach" z wyjazdu pojawia się czosnek i cebula - powiedzcie mi - czym się różnią od dobrych, Polskich?
.png)
.png)
Bocian napisał(a):I pamietaj, że crveni luk to nasza biała cebula a bijeli luk to tam także nazwa czosnkuCzerwona cebula to ljubičasti luk czyli fioletowa cebula
![]()
Belluna napisał(a):Arbuzy i figi...najpyszniejsze
.png)
darek1 napisał(a):karin74 napisał(a):Koniecznie musze w tym roku kupic miód lawendowy, nie próbowalam a w wszyscy zachwalają. Spróbujemy
Taki sam jak wielokwiatowy czy rzepakowy.
Nie nakręcajcie się tak bo stajecie się śmieszni.