Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co czytacie w sieci?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marek32
Plażowicz
co czytacie w sieci?

Postnapisał(a) marek32 » 10.01.2007 12:29

Piszcie linki do swoich ulubionych stron.

Ja najczęściej bywam na www.all4men.pl– sporo artykułów napisanych w luźnym stylu, najlepsza alternatywna dla interi czy wp.

www.grono.net– nigdzie chyba nie da się znaleźć więcej znajomych i informacji na gronach tematycznych co tu. Jak ktoś potrzebuje zaproszenia chętnie pomogę (piszcie na priv)
Jak znacie jakieś stronki warte polecenie napiszcie linki i dlaczego polecacie
gospodarz
Cromaniak

Postnapisał(a) gospodarz » 10.01.2007 12:38

Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.01.2007 12:52

gospodarz napisał(a):https://www.cro.pl/index.php :lol: :lol: :lol:

Tego chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego akurat to :lol::lol::lol:
gospodarz
Cromaniak

Postnapisał(a) gospodarz » 10.01.2007 13:23

Nie nie trzeba tłumaczyć, nie ma w tych uśmieszkach drugiego dna ani jakiegokolwiek podtekstu. Praktycznie codziennie tu zagladam i czasem coś skrobnę. Lubię to miejsce.

Pozdrawiam
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.01.2007 13:27

Skoro tak to i ja powiem, że lubię to miejsce i nie ma w moich uśmieszkach żadnego podtekstu :D

Pozdrav :papa:
dallaska
Cromaniak

Postnapisał(a) dallaska » 10.01.2007 14:02

a ja lubie to forum taka odskocznia od ciezkiej pracy :)
niezawodny
Cromaniak

Postnapisał(a) niezawodny » 06.02.2007 22:56

Właśnie zauważyłem że mój temat "ja" ( https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=14333 ) jest dużo popularniejszy od niniejszego: "Co czytacie w sieci?"
Wnioski:
Ludzie czytają głownie "ja" - bo to lektura obowiązkowa... :wink:
A że wszyscy chcieli w tamtym wątku pisać, polemizować, sugerowąć inne zakończenie itd. to musiałem prosić admina żeby zamknął temat bo nie zdążyłbym odpowiadać na wszystkie pytania odnośnie głębszego sensu i wymowy tytułu tamtego, legendarnego już wątku.
Więc jeśli ktoś jeszcze nie zapoznał się z tą ambitną pozycją, opadającą w czeluściach zapomnienia pod zwałami "tfurczości" banko a chciałby uważać się za człowieka "oczytanego w sieci" to ma szanse nadrobić te braki - wersja podstawowa jest bezpłatna. Natomiast wersja reżyserska - zawierająca dodatki i bonusy będzie płatna ale nie wiadomo jeszcze ile...

P.S.
Ewentualne pytania ideowe na temat samego, uniwerslanego przesłania tekstu "ja" można stawiać TU :roll:
banko
Croentuzjasta

Postnapisał(a) banko » 06.02.2007 23:01

niezawodny napisał(a):Właśnie zauważyłem że mój temat "ja" ( https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=14333 ) jest dużo popularniejszy od niniejszego: "Co czytacie w sieci?"
Wnioski:
Ludzie czytają głownie "ja" - bo to lektura obowiązkowa... :wink:
A że wszyscy chcieli w tamtym wątku pisać, polemizować, sugerowąć inne zakończenie itd. to musiałem prosić admina żeby zamknął temat bo nie zdążyłbym odpowiadać na wszystkie pytania odnośnie głębszego sensu i wymowy tytułu tamtego, legendarnego już wątku.
Więc jeśli ktoś jeszcze nie zapoznał się z tą ambitną pozycją, opadającą w czeluściach zapomnienia pod zwałami "tfurczości" banko a chciałby uważać się za człowieka "oczytanego w sieci" to ma szanse nadrobić te braki - wersja podstawowa jest bezpłatna. Natomiast wersja reżyserska - zawierająca dodatki i bonusy będzie płatna ale nie wiadomo jeszcze ile...

P.S.
Ewentualne pytania ideowe na temat samego, uniwerslanego przesłania tekstu "ja" można stawiać TU :roll:

ja czytam tylko klasyka.
niezawodnego klasyka.
niezawodny
Cromaniak

Postnapisał(a) niezawodny » 06.02.2007 23:06

banko napisał(a):ja czytam tylko klasyka. niezawodnego klasyka.

I dlatego jesteś banko człowiekiem "oczytanym" :wink:
To może dla podniesienia wartości intelektualnych CRO-forum podyskutujemy o głębszym sensie ukrytym w tytule "ja" :?:
Jacunio
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacunio » 06.02.2007 23:06

Czy musicie psuć wątki ludziom, którzy chcą o czymś podyskutować?
To forum nie jest tylko Wasze.
banko
Croentuzjasta

Postnapisał(a) banko » 06.02.2007 23:08

Jacunio napisał(a):Czy musicie psuć wątki ludziom, którzy chcą o czymś podyskutować?
To forum nie jest tylko Wasze.

ja nie musze. przepraszam :!:
niezawodny
Cromaniak

Postnapisał(a) niezawodny » 06.02.2007 23:11

Biorąc przebogaty staż forumowy autora tego tematu - 1 (słownie: JEDEN) post i jałową dyskusję póki co to czy nie uważasz Jacunio że doszło właśnie do tzw. "ożywienia tematu" :?:
Przecież tytuł jest jasny - "Co czytacie w sieci?" No to ja piszę co ludzie czytają - czyli jest na temat :?: :!: :idea:
Jacunio
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacunio » 07.02.2007 08:04

niezawodny napisał(a):(...) czy nie uważasz Jacunio że doszło właśnie do tzw. "ożywienia tematu" :?:

Nie uważam.
A banko pokazał klasę, na którą nie wszystkich stać.

PozdraV
J.
Buber
Cromaniak

Postnapisał(a) Buber » 07.02.2007 09:33

niezawodny napisał(a):Biorąc przebogaty staż forumowy autora tego tematu - 1 (słownie: JEDEN) post i jałową dyskusję póki co to czy nie uważasz Jacunio że doszło właśnie do tzw. "ożywienia tematu" :?:
Przecież tytuł jest jasny - "Co czytacie w sieci?" No to ja piszę co ludzie czytają - czyli jest na temat :?: :!: :idea:

Jakie znaczenie ma ilość postów autora :?: Ktoś może napisac tysiąc bez sensu, a ktoś 5 z sensem. Temat jest w porządku, może troche zbyt ogólnikowy, ale ja skorzystałem z linków podanych przez marka i cieszę się z tego. Do "ożywienia" nie doszło. Ale nie doszło też do kolejnego starcia banko-niezawodny.
Cześć
moondek
Cromaniak

Postnapisał(a) moondek » 07.02.2007 22:47

Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone