Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co chcecie od Św.Mikołaja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 19.11.2007 20:01

Nie taka śliczna j/w.Już staruszka, :roll: ale jak bym miała dużą rodzine nie pogardziła bym nią
Obrazek
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 20.11.2007 17:38

Janusz Bajcer napisał(a):
profet napisał(a): ..., a żona chce hondę civic

Honda prosto z nieba :wink:

Obrazek

Serdeczne dzięki o taką chodziło nawet kolor fajny jest
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.11.2007 18:01

Janusz Bajcer napisał(a):Gwiazdor pewnie był, ale wczoraj dostałem od Mikołaja przebywającego na zasłużonym urlopie telegram następującej treści:

Jak się Prezydent nie opamięta
bez Mikołaja będą przyszłoroczne święta.
Ciężko bywać w takim kraju
Gdzie źle się mówi o Św.Mikołaju.
"Spieprzaj Dziadu" mu gadają
i do "małpy w czerwonym" przyrównają.
No bo przecież dobrze wiecie
że Mikołaj to "Stary Dziadek" i w "czerwonym" chodzi po świecie.

Ps. Najświeższa wiadomość - Św. Mikołaj jest bardzo zadowolony z wyników WYBORÓW 2007 , napisał mi , że jednak przyjdzie w tym roku i nie każe się przepraszać za "małpę w czerwonym" :lol: :lol: :lol:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.11.2007 19:16

Żeby Św. Mikołaj zabrał wszystkich Albańców z Kosova do nieba :D , a Serbom pozwolił normalnie żyć w ich Ojczyżnie :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2007 20:15

mkm napisał(a):Żeby Św. Mikołaj zabrał wszystkich Albańców z Kosova do nieba :D , a Serbom pozwolił normalnie żyć w ich Ojczyżnie :D

weź sobie coś na uspokojenie :roll:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.11.2007 21:57

Piotrek_B napisał(a):
mkm napisał(a):Żeby Św. Mikołaj zabrał wszystkich Albańców z Kosova do nieba :D , a Serbom pozwolił normalnie żyć w ich Ojczyżnie :D

weź sobie coś na uspokojenie :roll:

Narazie spoko :wink: Ale 10 .12 .07 chyba będę juz musiał :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 25.11.2007 14:40

gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 25.11.2007 14:51

Doradźcie Św. Mikołajowi, który chciałby przynieść fotografującemu statyw do aparatu, co ma wybrać. Żeby było lekkie przede wszystkim. A może monopod, który przy podobnej wysokości jest przynajmniej 2x lżejszy :?: .

Co wybrać :?:
Czy do 50 zł coś się kupi :?:

Dziękuję w imieniu Świetego :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 25.11.2007 14:57

majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 30.11.2007 22:33

Cóż można więcej oczekiwać od Św. Mikołaja? :D :?: :lol:
W pewnym zakątku świata żyło dwoje małżonków, których miłość nie przestawała rosnąć od pierwszego dnia ich ślubu. Byli bardzo ubodzy i wiedzieli, że każdy z nich nosił w swoim sercu niezaspokojone pragnienie:
on miał w swojej kieszeni złoty zegarek, który otrzymał kiedyś od swojego ojca. Marzył o złotym łańcuszku. Ona natomiast posiadała długie, piękne i jasne włosy, a marzyła o perłowym grzebieniu, którym, mogłaby je ozdabiać. Z upływem lat mężczyzna coraz bardziej marzył o grzebieniu, kobieta też robiła wszystko, aby móc zdobyć dla męża złoty łańcuszek. Od długiego czasu o tym nie rozmawiali, ale ich serca nie przestawały myśleć o ukrytym marzeniu. Rano w dziesiątą rocznicę ich ślubu, małżonek spostrzegł zbliżającą się w jego stronę uśmiechniętą żonę. Jej głowa była pięknie ostrzyżona i nie posiadała już lśniących i długich włosów. - Co z nimi zrobiłaś? - zapytał pełen zdziwienia. Żona otworzyła swoje ręce, w których migotał złoty łańcuszek. - Sprzedałam je, aby móc kupić złoty łańcuszek do twojego zegarka. - Ach, kochanie, co ty zrobiłaś? - powiedział mężczyzna, otwierając dłonie, w których trzymał cudowny perłowy grzebień. - Ja właśnie sprzedałem zegarek, aby ci móc kupić grzebień. I tak, wpadli sobie w objęcia, szczęśliwi z tego, że mają siebie nawzajem. :papa:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 30.11.2007 22:37

Nic dodać ,nic ująć.Po prostu życie /dobre zresztą/
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.12.2007 07:13

Dziś w nocy Mikołaj rozpoczął pracę
Ostatnio edytowano 06.12.2007 07:16 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.12.2007 07:15

Obrazek
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 06.12.2007 08:29

Do mnie nie przyszedł - chyba nie zasłużyłam...niegrzeczna byłam, czy jak? :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.12.2007 08:51

Do mnie też nie przyszedł :( :cry: . Może i lepiej, bo pewnikiem rózgę by przyniósł :lool:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Co chcecie od Św.Mikołaja - strona 21
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone