AndrzejJ. napisał(a):A po ile są te body co macie ?
eee tam, od razu body, najpierw to se puszki kupia a potem za jakimis sloikami sie beda rozgladac
.png)
Rysio napisał(a):No i jeszcze jakieś 2 kilo na Hasselblada trza by doliczyć
Całe szczęście zestaw "chwilowo poza zasięgiem"![]()
.png)
Leszek Skupin napisał(a):kawo napisał(a):...Rysio ..... przestań bo się zrażę. Chcesz mnie zdołować
A popatrz na emotkę Rysiadokładnie tak samo go odczytujesz jak Witki Ciebie
![]()
![]()
.png)
kawo napisał(a):...Czy to cuś jest drogiejak kosztuje tyle co paczka cygarów to kupuję.
Duże bo duże, ale jak szaleć to szaleć.
Do obiektywu kupie se dwukołówkę, podepne do swojego Trabanta 601 D, ....... myślę, że będzie ok....
e-oko napisał(a):Hasselblad H3D-39
Cena za zestaw (zgodna z bieżącym kursem euro): 30380 EUR (brutto).
119999 zł*

.png)
volumen napisał(a):Taa... wychodzisz z takim na Kasprowy i robisz fotki toplessów w Chorwacji
To achieve the highest possible image quality, the customer decided on the Hasselblad 203FE 6x6cm medium format camera and ZEISS lenses as the best combination for his special needs.
.png)
Leszek Skupin napisał(a):kawo napisał(a):...Czy to cuś jest drogiejak kosztuje tyle co paczka cygarów to kupuję.
Duże bo duże, ale jak szaleć to szaleć.
Do obiektywu kupie se dwukołówkę, podepne do swojego Trabanta 601 D, ....... myślę, że będzie ok....
Droga ta paczka cygarówe-oko napisał(a):Hasselblad H3D-39
Cena za zestaw (zgodna z bieżącym kursem euro): 30380 EUR (brutto).
119999 zł*
A co obiektywu to musisz się zgłosić do fabryki Zeissa, bo wyżej wspomniany został zrobiony na specjalne zamówienie fotografika zajmującego się fotografią przyrodniczą, może zamówisz coś mocniejszego
![]()
![]()
![]()
Pozdrav
.png)

.png)
.png)