Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co chcecie od Św.Mikołaja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 30.11.2006 23:59

JasioJasio napisał(a):Hmm, podobno wielkie auto rekompensuje niewielkie przyrodzenie. Oglądając Twój avatar Janusz zupełnie nie wiem dlaczego chcesz takie auto, wypadałoby raczej Smarta sobie zażyczyc :)

Obrazek

Janusz chwilowo jest w barze, przed chwilą go tam słyszałam jak rozmawiali o meczu, a ja myślałam, że piecze dla nas pierniczki po nocach?????? jestem zawiedziona. A tak apropo ta samochodzik Spoko!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.12.2006 00:24

JasioJasio napisał(a):Hmm, podobno wielkie auto rekompensuje niewielkie przyrodzenie. Oglądając Twój avatar Janusz zupełnie nie wiem dlaczego chcesz takie auto, wypadałoby raczej Smarta sobie zażyczyc :)

Obrazek

Podwójny :wink: JasioJasio - pomyliłeś mnie z VOID-em. :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.12.2006 00:32

BigJar napisał(a):Ja poproszę: świętego spokoju.

Święty spokój zapewni Ci ustawowo Ministerstwo Transportu i Budownictwa:wink:
http://www.idg.pl/artykuly/51297.html
:papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.12.2006 00:42

Jola L-G napisał(a):Janusz z Ciebie to naprawdę Św. Mikołaj, prezenty rozdajesz na życzenie, a na dodatek po nocach nie śpisz (chyba pierniczki dla forumowiczów pieczesz i w przerwach na forum zaglądasz). Ja chyba jednak już pójdę spać, bo zostało mi tylko 5 godzinek. Dobranoc :papa: :papa: :papa:

Obrazek
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 01.12.2006 09:10

a to ja napisał(a):

Obrazek

Zderzenie ze ściana przy prędkości 220km/h ?

Chyba by żyletka Łilkinsona z niego została :lol:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 01.12.2006 09:23

ja wole sportowe auta najchetniej czerwone ale niekoniecznie metalic tez jest ładny i z otwieranym dachem cos jak Toyota :D
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 01.12.2006 09:23

Obrazek

faktycznie pomyliłeś moją prośb z Januszem ...

przy okazji ...to nie jest wielki samochód.... tylko wilki ma silnik :)

a w ten mały to się nie zmieszczę ze swoim przyrodzeniem :twisted:

pzdr

Tego małego złomka to nawet Andrzejkowi bym nie polecił .... szkoda chłopaka
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.12.2006 20:00

dallas napisał(a):ja wole sportowe auta najchetniej czerwone ale niekoniecznie metalic tez jest ładny i z otwieranym dachem cos jak Toyota :D

Obrazek
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 01.12.2006 20:51

To małe czarne autko, swoją posturą, kształtem, wielkoscią i kolorem idealnie pasuje do pingwina.

Pozdrawiam. :wink:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 01.12.2006 22:16

Janusz Bajcer napisał(a):
Jola L-G napisał(a):Janusz z Ciebie to naprawdę Św. Mikołaj, prezenty rozdajesz na życzenie, a na dodatek po nocach nie śpisz (chyba pierniczki dla forumowiczów pieczesz i w przerwach na forum zaglądasz). Ja chyba jednak już pójdę spać, bo zostało mi tylko 5 godzinek. Dobranoc :papa: :papa: :papa:

Obrazek

Janusz dzięki, że mnie nie zawiodłeś i pierniczki upiekłeś, bo już strasznie się martwiłam, że marnujesz czas w barze, a 6.12. tuż, tuż....ale św. Mikołaj nigdy nie zawodzi tych, którzy w niego wierzą (czyli mnie :P :P :P :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.12.2006 00:01

Mikołaj pierniczków sam nie piecze (bo sam stary piernik :wink: ) ma do pomocy w pieczeniu piękne pomocnice :lol:

Obrazek
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 02.12.2006 09:18

O! W takim towarzystwie i ja bym popracował! Janusz, a może potrzebujesz pomocy :?: :P
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 02.12.2006 09:30

Kto chce skromne prezenty to zapraszam do Krakowa bo Mikołaj będzie już jutro. Najgorsze jest to, że finału meczu siatkówki nie oglądnie. Łatwo go poznać, forum/viewtopic.php?p=171706#171706

:lol: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.12.2006 11:13

Jurek napisał(a):O! W takim towarzystwie i ja bym popracował! Janusz, a może potrzebujesz pomocy :?: :P

Ja też :lol: - ale w takim towarzystwie pracuje tylko Św. Mikołaj :cry:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.12.2006 09:30

Co prawda NIKON D2Xs jest w sferze marzeń ale cuś takiego od mikołaja dostanę :lol: co pozwoli mi zastosować 4 stare obiektywy do nowego aparatu :D.

Obrazek

To jest reduktor między NIKONem a gwintem M42 jaki posiadają wszystkie obiektywy do PRAKTIC i ZENITHów :D.

Drobna rzecz, a cieszy :D

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Co chcecie od Św.Mikołaja - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone