A życzeniem jest , aby moja żona wyraziła zgodę na wspólny wyjazd w maju na spotkanie Cromaniaków gdzieś w Puszczy Białowieskiej
.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Pora na moje życzenie do ŚW. Mikołaja, ale chyba będzie mu je trudno spełnić![]()
A życzeniem jest , aby moja żona wyraziła zgodę na wspólny wyjazd w maju na spotkanie Cromaniaków gdzieś w Puszczy Białowieskiej
.png)
majeczka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pora na moje życzenie do ŚW. Mikołaja, ale chyba będzie mu je trudno spełnić![]()
Dlaczego znowu tak daleko od Poznania?
Janusz Bajcer napisał(a):Pora na moje życzenie do ŚW. Mikołaja, ale chyba będzie mu je trudno spełnić![]()
.png)
slapol napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pora na moje życzenie do ŚW. Mikołaja, ale chyba będzie mu je trudno spełnić![]()
Janusz...walnij nr komóry na forum i zasypiemy Mikołaja (KĘ !!!) sms-ami
A Ty podpowiedz nam treść....najlepiej znasz gust swojego Mikołaja (ki)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):slapol napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pora na moje życzenie do ŚW. Mikołaja, ale chyba będzie mu je trudno spełnić![]()
Janusz...walnij nr komóry na forum i zasypiemy Mikołaja (KĘ !!!) sms-ami
A Ty podpowiedz nam treść....najlepiej znasz gust swojego Mikołaja (ki)
Slapciu!!!
Pomysł przedni- lecz nie odpowiedni
SMS-y pójdą w chmury-żona nie ma komóry
.png)
.png)