Bartolski napisał(a):Czekam na dalsze informacje![]()
Na jakiej ulicy mieliście apartman? 13 lipca jadę w te okolice na Put DirunaA w zeszłym roku byłem po drugiej stronie zatoki Mavarcica na Put Rastica.
Bartolski napisał(a):
Ja mam pod nr 72 czyli na samym końcu. Czy tam w okolicy jest jakaś plaża z żwirkiem, żeby z dzieciakami się pomoczyć, czy trzeba gdzieś dalej śmigać?
marcgrzy napisał(a):Oczywiście, że jest. Schodzisz ulica Dalmatinska na sam dół i jesteś na ścieżce nadmorskiej. Idziesz w lewo i po 500 m dochodzisz do ślicznej plaży ze żwirkiem, Są nawet leżaki za 20 kun w cieniu. A jak Ci sie nie chce chodzić to wystarczy zejść na dół i jesteś na plaży betonowej, gdzie tez jest małe zejście żwirkowe łagodne. Można też pójść do końca ulicą Put Diruna i tam jest zejście do plaży. Już tylko 100m.
Bartolski napisał(a):marcgrzy napisał(a):Oczywiście, że jest. Schodzisz ulica Dalmatinska na sam dół i jesteś na ścieżce nadmorskiej. Idziesz w lewo i po 500 m dochodzisz do ślicznej plaży ze żwirkiem, Są nawet leżaki za 20 kun w cieniu. A jak Ci sie nie chce chodzić to wystarczy zejść na dół i jesteś na plaży betonowej, gdzie tez jest małe zejście żwirkowe łagodne. Można też pójść do końca ulicą Put Diruna i tam jest zejście do plaży. Już tylko 100m.
No to ja będę miał te 100 metrów bo na samym końcu Put Diruna będę mieszkałTam jest duża różnica wysokości?
EithelAmarth napisał(a):Relacja zapowiada się ciekawie
My będziemy mieszkać na ulicy Kobijak 6A w Okrug Gornij. Ktoś orientuje się jak tam ze stromością?:>
Powrót do Nasze relacje z podróży