Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciekawie Chorwackie wczasy na 1 raz

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Alan25
Autostopowicz
Ciekawie Chorwackie wczasy na 1 raz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alan25 » 24.04.2010 16:13

To tak, liczę na pomóc forumowiczów, bo sam nawet nie wiem jak się do tego zabrac.
Mianowicie, chciałbym w tym roku wybrac się nad morze do Chorwacji.
I tak. Głównie chodzi mi o namiary na sprawdzone kwatery, które są tanie ( 3 os. rodzina ( w tym 16 letni syn). Myślę max. 55 euro/dobę. I blisko morza tak maksimum 200-300m. Wakacje głównie w trybie osiadłym, tzn. przyjechac zameldowac się i wypoczywac na plaży. Więc nie musi byc aż tak bogatej okolicy, chociaz 1 duże miasto + zabytki oczywiście by nie zaszkodziły.
Region myślę Istria, bo najbliżej, a mamy zamiar jechac samochodem. Na min. 10 dni do 14.
W terminie 15 sierpien do 30 sierpnia.
Liczę na przydatne linki do "aparatementów/kawter/hoteli" Ważny warunek, by była łazienka i TV w pokoju.
Oczywiście nie mamy zamiaru wydac dużej kwoty. Liczemy na najlepszy stosunek ceny do jakości.
Ew. Sprawozdania z tego jak tam jest.
Pozdrawiam
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 24.04.2010 22:56

Bardzo prosze o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam:))
Bozena Kljakovic
Wojciu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wojciu » 24.04.2010 23:14

A czy nie warto byłoby przed założeniem nowego tematu choć troszkę się wysilić i poprzeglądać forum pod kątem interesujących Cię informacji? Jestem przekonany, że na pewno znajdziesz coś dla siebie.
doctorwho
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) doctorwho » 25.04.2010 09:37

Oto LINK pod którym jest dosyć duża baza kwater. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2010 10:53

Bozena Kljaković napisał(a):Bardzo prosze o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam:))
Bozena Kljakovic

Tu Alan na pewno otrzymasz profesjonalną pomoc.
Pozdrav
Alan25
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alan25 » 25.04.2010 12:24

Ja dziękuje za pomoc. Myślę ze owy link, oraz mail do w/w Pani mi pomoże.
Można zamknąc temat żeby nie było nie potrzebnego "spamu" .
Pozdrawiam!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje