Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja - nie polecam

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 23.07.2012 23:56

arturac napisał(a):nie będzie :twisted:

Czaruj dalej, a nie olewaj :wink:

PS.
Uciekam z balkonu - zaczęło padać na dobre :cry:
bolosu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bolosu » 24.07.2012 05:54

jeszcze ja cos dodam - jest tak ciulato że nie mogę kwatery przez internet znaleźć:)
Nie dość że tam jest drogo, brudno, ludzie "senni", to jeszcze internetu nie majo:) naprawdę nie polecam - nie jedźcie na chorwację bo tam tylko ciemnota i zacofanie:)
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 24.07.2012 12:11

bolosu napisał(a):jeszcze ja cos dodam - jest tak ciulato że nie mogę kwatery przez internet znaleźć:)
Nie dość że tam jest drogo, brudno, ludzie "senni", to jeszcze internetu nie majo:) naprawdę nie polecam - nie jedźcie na chorwację bo tam tylko ciemnota i zacofanie:)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 24.07.2012 12:46

bolosu napisał(a):jeszcze ja cos dodam - jest tak ciulato że nie mogę kwatery przez internet znaleźć:)

No, jak ktoś jest z Marsa, to i nie dziwne, że takie pierdoły wypisuje :D :D

Tak a'propos ciemnoty: nazwy planet piszemy wielką literą. :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.07.2012 14:25

Zawsze mówiłem, że jak ktoś chce zjeść mule w kafejce na Stradunie, to zadowolony z Cro nie będzie...
Jeśli ktoś traktuje Cro jak miejsce do spędzenia wakacji, to będzie tam raz i następnie założy taki wątek jak ten.
alwexim
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alwexim » 24.07.2012 18:47

andala napisał(a):Witam, wybrałam się do Chorwacji blisko Trogiru , z grupą znajomych zachęcona opiniami na forum, i niestety wróciłam rozczarowana poza obłędnymi widokami głownie zza szyby samochodu jest to kraj po pierwsze bardzo drogi , uśpiony i nastawiony na turystykę niemiecką , ceny w knajpkach powalają , w marketach zaookrąglanie jest juz chyba zwyczajem kasjerów , plaża oprócz kamieni pety , a pod maską w morzu widok cegieł , pasków klinowych i puszek...ryb nie widziałam , Krka porażka , brudna zamulona woda przy brzegu , psy kąpiące się z dziećmi , na krka woda 0,33 15 kun , parkingi trogir 10 kun za godzine , pod marketem się nie stanie ,20 minut max są informacje, później na kóleczka zakładają blokadę :-)lody kulka 7 kun , never Chorwacja za tą kasę miałabym all we Włoszech , czysto , a widoczki równie piękne.

Cieszę się, że w Chorwacji odpoczywam od takich osób 8)
MaJaKi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaJaKi » 24.07.2012 19:06

PETERENZO napisał(a):
arturac napisał(a):nie będzie :twisted:

Czaruj dalej, a nie olewaj :wink:

PS.
Uciekam z balkonu - zaczęło padać na dobre :cry:
oj zabralismy chyba upaly ze soba oby pogoda wam dopisala, jak bylismy to sie zaciagalo, duszno bylo ale jakos bez deszczowo sie obeszlo
rocker
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rocker » 25.07.2012 07:08

12 stron forum w kilka dni... to chyba rekord. A wszystko przez marudzenie :-)
rok temu przejechałem całe wybrzeże od Molunatu aż po Vsar. Woda wszędzie lepsza niż jakieś polskie jezioro nie mówiąc już o Bałtyku. Fakt, nie kąpałem się w pobliżu miast portowych (w ogóle miast większych), ale takich rzeczy nie mogę napisać.
Ceny takie jak wszędzie,Italia droższa, chociaż czy ja wiem? W promajnie smażone na grillu kalmary z kartofelkami i Ożujkiem 25zł ? czy to drogo i to na plaży ?
ASHA
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASHA » 25.07.2012 11:31

Widzę,że forum tylko dla osób kochających Chorwację. Wakacje z all są złe, 1200 km nad jakieś jezioro też źle, Bałtyk be. Ludzie, niech każdy wypoczywa jak może i na co go stać. Akurat w krainie chorwackiej też jestem zakochana, oczywiście byłam i widziałam. W tym roku tak się nam poskładało, że w maju byliśmy nad Jeziorem Garda we Włoszech, 1300 km ale warto, polecam. W czerwcu byłam w Turcji na all i jest to bardzo wygodne spędzanie urlopu i było nam mało pojechaliśmy jeszcze raz w lipcu do tego samego hotelu. I nie widzę w tym nic złego, że na basenie czy nad morzem leżeliśmy i piliśmy drinki i czytaliśmy książki, a nasze dzieci miały raj. Piękne ciepłe morze 28 stopni, widoki rewelacja, 2,5 godziny w samolocie, komfort. Chorwacja jest cudna i myślę, że w sierpniu też ją zobaczę. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie myślących!!! 8)
Joan65
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joan65 » 25.07.2012 12:00

ASHA napisał(a):Widzę,że forum tylko dla osób kochających Chorwację. Wakacje z all są złe, 1200 km nad jakieś jezioro też źle, Bałtyk be. Ludzie, niech każdy wypoczywa jak może i na co go stać. Akurat w krainie chorwackiej też jestem zakochana, oczywiście byłam i widziałam. W tym roku tak się nam poskładało, że w maju byliśmy nad Jeziorem Garda we Włoszech, 1300 km ale warto, polecam. W czerwcu byłam w Turcji na all i jest to bardzo wygodne spędzanie urlopu i było nam mało pojechaliśmy jeszcze raz w lipcu do tego samego hotelu. I nie widzę w tym nic złego, że na basenie czy nad morzem leżeliśmy i piliśmy drinki i czytaliśmy książki, a nasze dzieci miały raj. Piękne ciepłe morze 28 stopni, widoki rewelacja, 2,5 godziny w samolocie, komfort. Chorwacja jest cudna i myślę, że w sierpniu też ją zobaczę. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie myślących!!! 8)

Absolutnie się zgadzam, cytując Ryśka Riedla "każdy kocha tak jak chce" :D

Pozytywnie myśląca
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 25.07.2012 12:00

Niektórym babom chłopa trzeba :twisted:
ASHA
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASHA » 25.07.2012 12:04

A niby do czego?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.07.2012 12:05

lukasz22i napisał(a):Niektórym babom chłopa trzeba :twisted:

ASHA napisał(a):A niby do czego?

Janusza tu nie ma gdzieś ze ścierką??? :lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.07.2012 12:08

Niestety jest to forum maniaków chorwackich, czy sie to komuś podoba czy nie.
Jak ktoś trafił źle to nie musi być wina Cro
Tez mi lało przez 3dni jak bylam pod namiotem
bora chciala mi ten namiot porwać
a dziecko chorowalo małe.
Rok później 4godz w kolejce do promu ... i co?????? narzekam?
Nie ;)
jeżdżę nadal :)
ASHA
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASHA » 25.07.2012 12:43

Ja też bardzo lubię Chorwację, ale dyskusja przybrała zły wymiar i uważam, że takie szanowane forum powinno być otwarte na inne kierunki też. Bo w innym przypadku dział pt "Jak nie Chorwacja to...." umrze śmiercią naturalną dlatego, że każdy będzie się bał napisać , że był w Egipcie a nie w Chorwacji. Pozdrawiam. 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Chorwacja - nie polecam - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone