Ciovo? Zdecydowanie odradzam. Najgorsze, że wtedy zabrałem ze sobą znajomych, którzy byli w Chorwacji pierwszy raz ... i ostatni. W tym roku jadą do Włoch
.png)
.png)
PETERENZO napisał(a):mamax napisał(a):artur77 napisał(a):Szanuję cudze zdanie ale nie mogę pojąć jak można aż tak narzekać na Cro?
Może ja jakiś dziwny jestemjakiś niepolski....
Co się dziwisz to dlatego że nie byłeś na wakacjach ALL EXCLUSIVE we Włoszech
Jeżeli nawet na takich był to na All Inclusive już na bank nie
.png)
artur77 napisał(a):PETERENZO napisał(a):mamax napisał(a):artur77 napisał(a):Szanuję cudze zdanie ale nie mogę pojąć jak można aż tak narzekać na Cro?
Masz rację, kolego nigdy nie byłem na żadnym all inclusive i nie mam zamiaru być.
.png)
FUX napisał(a):artur77 napisał(a):PETERENZO napisał(a):mamax napisał(a):artur77 napisał(a):Szanuję cudze zdanie ale nie mogę pojąć jak można aż tak narzekać na Cro?
Masz rację, kolego nigdy nie byłem na żadnym all inclusive i nie mam zamiaru być.
To skoro nie byłeś, to jak możesz oceniać coś, czego nie znasz...
.png)
FUX napisał(a):artur77 napisał(a):PETERENZO napisał(a):mamax napisał(a):artur77 napisał(a):Szanuję cudze zdanie ale nie mogę pojąć jak można aż tak narzekać na Cro?
To skoro nie byłeś, to jak możesz oceniać coś, czego nie znasz...
.png)
mkm napisał(a):Niektórzy nie muszą niczego dotykać ... wystarczy im tylko uruchomienie wyobrażni i już wszystko widzą
.png)
BeJur napisał(a):mkm napisał(a):Niektórzy nie muszą niczego dotykać ... wystarczy im tylko uruchomienie wyobrażni i już wszystko widzą
dokładnie![]()
znajomi teraz wrócili z takiej zabawy w Egipcie - najbardziej są zadowoleni, że mogli jeść ile chcieli
BeJur napisał(a):mkm napisał(a):Niektórzy nie muszą niczego dotykać ... wystarczy im tylko uruchomienie wyobrażni i już wszystko widzą
dokładnie![]()
w życiu nie byłam na all ci zagwarantujemy za twoje pieniądze i nie będę ....
dlaczego???? bo sama wiem co lubię najbardziej i na co przeznaczę swoje pieniądze
znajomi teraz wrócili z takiej zabawy w Egipcie - najbardziej są zadowoleni, że mogli jeść ile chcieli
.png)
inman napisał(a):No to Twoi znajomi. O ile rodziny się nie wybiera to znajomych jak najbardziej można.
inman napisał(a):Ale nikogo nie krytykuję.
BeJur napisał(a):inman napisał(a):No to Twoi znajomi. O ile rodziny się nie wybiera to znajomych jak najbardziej można.
ludzie się zmieniają, a znajomymi są nadal, na szczęscie nie ze wszystkimi trzeba się spotykać.inman napisał(a):Ale nikogo nie krytykuję.
jak zauważyłeś, w tym co napisałam wczesniej - tez nie ma krytyki tylko stwierdzenie faktu![]()
aczkolwiek wiem, że wlasnie ci co pojedli i popili za cięzkie pieniądze, ale niby gratis - patrzą z góry na tych co wolą jechać do Cro na jakieś zapupie i samemu sobie gotować obiady
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko