Fanka napisał(a):Dyskusja z cyklu o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy. Dajcie spokój, przecież na Pł. Helskim są jedne z najlepszych warunków w Europie do windsurfingu....
No to teraz porównajmy z Korculanskim kanalem
Fanka napisał(a):Dyskusja z cyklu o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy. Dajcie spokój, przecież na Pł. Helskim są jedne z najlepszych warunków w Europie do windsurfingu....
.png)
Fanka napisał(a):Blaugrana napisał(a):Dlatego uważam że każdy we własnym zakresie jest w stanie to rozstrzygnąć.
Surfer pojedzie nad Bałtyk, ten, dla którego jod jest zbawienny również, cromaniak nad Jadran
Ja tam jeżdżę i tu i tu i nie narzekam...
.png)
.png)
.png)
Bocian napisał(a):weldon napisał(a):
Natomiast zimą Jadran przy Bałtyku wymięka[/color]
Byłeś nad Jadranem zimą?
.png)
.png)
rafalisko30 napisał(a):A ja chromolę wyższe ceny i jadę po raz czwarty 8 lipca do Chorwacji. I z roku na rok płacę coraz więcej, i za rok, jak dożyję, zapłacę jeszcze więcej, ale do Chorwacji nikt i nic mnie nie zrazi. Mogą sobie podwyższać ceny, ale nie ze mną te numery, jeszcze tylko 1,5 miecha do wyjazdu...

.png)
Bocian napisał(a):rafalisko30 napisał(a):A ja chromolę wyższe ceny i jadę po raz czwarty 8 lipca do Chorwacji. I z roku na rok płacę coraz więcej, i za rok, jak dożyję, zapłacę jeszcze więcej, ale do Chorwacji nikt i nic mnie nie zrazi. Mogą sobie podwyższać ceny, ale nie ze mną te numery, jeszcze tylko 1,5 miecha do wyjazdu...
Niespotykana postawa jak na Małopolskę![]()
Brawo, tak trzymać
rafalisko30 napisał(a):A ja chromolę wyższe ceny i jadę po raz czwarty 8 lipca do Chorwacji. I z roku na rok płacę coraz więcej, i za rok, jak dożyję, zapłacę jeszcze więcej, ale do Chorwacji nikt i nic mnie nie zrazi. Mogą sobie podwyższać ceny, ale nie ze mną te numery, jeszcze tylko 1,5 miecha do wyjazdu...
.png)