weldon napisał(a):garbowski napisał(a):..trochę tego by się nazbierało.
Jak kto spędza wolny czas na szukaniu śmietników i zapoznawaniu się z lokalesami pod monopolowym, to nie znajdzie i nie doceni
To lokalne poznawanie danego miejsca
.png)
marze_na napisał(a):Ja uwielbiam nasz Bałtyk i uwielbiam Chorwację. Wakacje nad Bałtykiem kosztują mnie mniej, ale to nie znaczy, że są gorsze czy lepsze, ale po prostu inne. I każde na swój sposób fajne.
.png)
Blaugrana napisał(a):Hmm...to już nie jest tak, że wybrzeże Bałtyku jest nudne ( zero atrakcji ), brudne ( zero śmietnika) i ma twarz Zdziśka - menela ?
To już nie licytujemy czy lepszym zwierzakiem jest kot czy pies ?
kibic hr napisał(a):Akurat nastawienie mam całkiem dobre bo jestem tym wyjazdem mocno podekscytowany i już od jesieni czytam wszystko co dotyczy rejonu w który jedziemy- za karę tam w końcu nie jadę tylko mam nadzieję przeżyć coś nowego i ciekawego. Chcę na własne oczy skonfrontować te wszystkie opowieści o pięknie Chorwacji i samemu przekonać się skąd się wzięła jej popularność- ale to nie znaczy że nie będę zauważał złych rzeczy jeśli się trafią. Wątpie też bym się wku.... w okolicach Brna a to z tej przyczyny że jadę inną drogą ha ha.
.png)
marze_na napisał(a):...
Nie porównywalnie, bo kibic był w lipcu. Gdybyś w środku sezonu znalazł coś w Puli za 30 euro to byłoby porównywalne....
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Hmm...to już nie jest tak, że wybrzeże Bałtyku jest nudne ( zero atrakcji ), brudne ( zero śmietnika) i ma twarz Zdziśka - menela ?
Nie da się rozstrzygnąć czy pies czy kot jest lepszym przyjacielem człowiekaNie wiem czy także kobiety
![]()
Ale na pewno kot nie zaaportuje patyka a pies nie mruczy w łóżku
I z psem na pewno można bardziej sie pobawić, iść na spacer
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Hmm...to już nie jest tak, że wybrzeże Bałtyku jest nudne ( zero atrakcji ), brudne ( zero śmietnika) i ma twarz Zdziśka - menela ?
Nie da się rozstrzygnąć czy pies czy kot jest lepszym przyjacielem człowiekaNie wiem czy także kobiety
![]()
Nie da się rozstrzygnąć co było pierwsze jajko czy kura. Wszystko inne da się ( każdy we własnym zakresie).
Np w kwestii - Bałtyk czy Jadran
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Hmm...to już nie jest tak, że wybrzeże Bałtyku jest nudne ( zero atrakcji ), brudne ( zero śmietnika) i ma twarz Zdziśka - menela ?
![]()
Nie da się rozstrzygnąć co było pierwsze jajko czy kura. Wszystko inne da się ( każdy we własnym zakresie).
Np w kwestii - Bałtyk czy Jadran
Nie da się. Jadran to Jadran a Bałtyk... to nie JadranI weźmy pod uwagę jeszcze sposób spedzania czasu na wakacjach w Hr i w Pl. Jakoś nie widzę rodaków odpoczywających w PL i co drugi dzień jadących na całodniowa wycieczkę, szczególnie jak jest pogoda
W cro to normalne.
Blaugrana napisał(a):Chodziło mi o to, że dla jednych tym rozstrzygnięciem będzie Bałtyk, dla innych Jadran.
Natomiast nie ma potrzeby katalogować ludzi z tego powodu, że jedni to luzerzy a drudzy ludzie z kasą i klasąNawet na tym forum
Ja widzę takich rodaków
.png)
Bocian napisał(a):To lokalne poznawanie danego miejsca
Bocian napisał(a):Jakoś nie widzę rodaków odpoczywających w PL i co drugi dzień jadących na całodniowa wycieczkę, szczególnie jak jest pogoda