.png)
joajer napisał(a):Karlovacko w sklepie 7zł to raczej drogo.
A podróż do HR autem? Jakieś 2000 może wyjść ...
Dla porównania na czerwiec upolowałem bilety na tanią linię na Cypr po 79zł w każdą stronę.
Trzeba tylko się naszukać.
Apartament tam też upolowany taniej niż pokój nad Bałtykiem i to.z basenem.
Wyjdzie 50% taniej niż HR bez dwóch zdań.
Dodam że ceny: knajpy, sklepy przystępniejsze niż HR.
I tylko 3h lotu.
HR ździera ile się da bo blisko mieszka pół europy i zawsze klient się znajdzie.
.png)
histe napisał(a):Ceny w jednej z knajpek w Pakostane, pozostawiam do Waszej oceny
.png)
Zdecydowanie taniej. Obserwuję to kilku lat, bywając i tu i tu....maker napisał(a):Ja po czerwcowym pobycie na Korculi i lipcowym pobycie na Santorini (ponoć najdroższa wyspa Grecji) mogę powiedzieć że jeżeli chodzi o restauracje to Grecja z pewnymi wyjątkami (ekskluzywne restauracje) jest tańsza.
.png)
.png)
histe napisał(a):Ceny w jednej z knajpek w Pakostane, pozostawiam do Waszej oceny
.png)
kseby napisał(a):Podziękowawszy wielce![]()
Czyli faktycznie 20% w górę...
Mnie też stać ale wpierdzielam się że ktoś chce na mnie odbić ubiegłoroczną padakę... Szczególnie że nie ma ku temu przesłanek (wyższe ceny surowców podatki czy inne opłaty).
.png)
.png)
empire13 napisał(a):turzol napisał(a):Omis restauracje Bastion i Pulijz średnio zostawiałem ~500KN z napiwkiem za rodzinę 2+1. Swoją drogą obie knajpki polecam gorąco.
W Pulijz jadłem wczoraj. Jedzenie smaczne a ceny akceptowalne.
Bastion nie widziałem.
.png)
marze_na napisał(a):empire13 napisał(a):turzol napisał(a):Omis restauracje Bastion i Pulijz średnio zostawiałem ~500KN z napiwkiem za rodzinę 2+1. Swoją drogą obie knajpki polecam gorąco.
W Pulijz jadłem wczoraj. Jedzenie smaczne a ceny akceptowalne.
Bastion nie widziałem.
My w Omiszu odwiedzaliśmy tylko Konobę Gusti. Polecam, bo smacznie i rozsądnie cenowo.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne