Szukam jakichkolwiek informacji o campingach z fajnym basenem (najlepiej nie z wodą morską
.png)
.png)
.png)
Cube napisał(a):na Campie Danijel kolo Omisa jest basen - niestety nie wiem skad jest tam wodaCo do piaszczystej plazy to tam jej NIE ma ale moim zdaniem to wlasnie jest PLUS - woda jest duzo czystrza a dno bardziej "zywe". Jest tam duzo cienia i spokuj.... czyli to co tygryski lubia najbardziej
p.s.
zawsze zasatnawailo mnie po co komu basen nad morzem??
pozdrawiam i milego wypoczynku
.png)
dajmon napisał(a):Cube - a powiedz mi, masz może jakieś namiary internetowe na ten camping? moze jakaś stronka www? byłeś tam osobiscie? może pamietasz ceny campingu?
Pozdrawiam
.png)
dajmon napisał(a):Wielkie dzięki za podpowiedź i nakierowanie na jeden z takich campingów. Basen przydaje się żeby sobie bezstresowo popływać - wielkie głębiny nerwicują mniea poza tym, to jak byłem w Hiszpanii to się pływać nie dało - tak morze dawało czadu - nie wiem czy w Chorwacji może jest spokojniejsze? Oby tak
Pozdrawiam
.png)
DarekJ napisał(a):żona moja mając delikatną cerę nigdy nie miała tak ładnej po kąpieli w czystym Adriatyku.
.png)
.png)
.png)
inga!!! napisał(a):po pewnym czasie wszystko zaczeło nas piec i gryźć ( zrobiła to sół w reakcji z potem )
.png)
inga!!! napisał(a):a ja drodzy koledzy miałam taką przygodę
Tak jak radził Darek 3 nie wziełam prysznicu po kąpieli w morzu Śródziemnym byliśmy na kampie w okolicy Montpellier w Carnon pojechaliśmy na zakupy ( w naszym samochodzie nie było klimy ) po pewnym czasie wszystko zaczeło nas piec i gryźć ( zrobiła to sół w reakcji z potem ) od tej pory po każdym wyjściu z wody staram sie spłukać słodka woda - naprawdę warto![]()
![]()
![]()
pozdrówka