Niestety, mimo że kamp jest obok Masliny, nie mam o nim wyrobionego zdania - nawet tam nie zajrzałem. Dla mnie eliminowała go lokalizacja - do plaży trzeba przejść przez Jadrankę.
Ceny są jak "Pod Maslinom".
http://www.peca.hr/intro.htm
.png)
.png)
parrot napisał(a):Niestety, mimo że kamp jest obok Masliny, nie mam o nim wyrobionego zdania - nawet tam nie zajrzałem. Dla mnie eliminowała go lokalizacja - do plaży trzeba przejść przez Jadrankę.
Ceny są jak "Pod Maslinom".
http://www.peca.hr/intro.htm
.png)
aga79 napisał(a):Parrot powiedz czy masz jakieś informacje na temat kampu u Peca?
czy duzo ludzi w tym roku, jakie ceny itd...
zastanawiam się na który się zdecydować...jakie sa Twoje opinie na temat tych kampów?
ja pewnie ostatecznie zdecyduje się juz na miejscu
.png)
kamosia napisał(a):juz za 10 dni ladujemy w dubrovniku!2 tyg pod maslinom! moj pierwszy wyjazd do chorwacji. do zobaczenia z tymi, ktorzy beda sie tam wczasowac w tym czasie.pzdr!
.png)
.png)
macek napisał(a):A ja chcialem wyrazic swoja prywatna opinie o tym wg mnie bardzo przereklamowanym kampingu. Wrocilem niedawno z mojej drugiej podrozy do tego pieknego kraju bylem na kilku kempach. Przejezdzalem obok tego kampu i wstapilem zobaczyc z ciekawosci. Cena za nocleg byla taka sama jak w innych kempach w ktorych bylem, do plazy jest strasznie daleko i pod gore a jak zobaczylem platne prysznice na plazy to juz calkowicie zrezygnowalem z tego miejsca. Jedyna zaleta tego kempu to wg mnie bliskosc dubrovnika i boski Bozo ale kto co lubi.
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli tego prawie polskiego kempu
.png)

Jola L-G napisał(a):macek napisał(a):A ja chcialem wyrazic swoja prywatna opinie o tym wg mnie bardzo przereklamowanym kampingu. Wrocilem niedawno z mojej drugiej podrozy do tego pieknego kraju bylem na kilku kempach. Przejezdzalem obok tego kampu i wstapilem zobaczyc z ciekawosci. Cena za nocleg byla taka sama jak w innych kempach w ktorych bylem, do plazy jest strasznie daleko i pod gore a jak zobaczylem platne prysznice na plazy to juz calkowicie zrezygnowalem z tego miejsca. Jedyna zaleta tego kempu to wg mnie bliskosc dubrovnika i boski Bozo ale kto co lubi.
...hm... ja zawsze na plażę szłam w dół, no ale w tym roku nie byłam, widocznie wody Jadranu bardzo się podniosły![]()
![]()
![]()
.png)
platon napisał(a):Jola L-G napisał(a):macek napisał(a):A ja chcialem wyrazic swoja prywatna opinie o tym wg mnie bardzo przereklamowanym kampingu. Wrocilem niedawno z mojej drugiej podrozy do tego pieknego kraju bylem na kilku kempach. Przejezdzalem obok tego kampu i wstapilem zobaczyc z ciekawosci. Cena za nocleg byla taka sama jak w innych kempach w ktorych bylem, do plazy jest strasznie daleko i pod gore a jak zobaczylem platne prysznice na plazy to juz calkowicie zrezygnowalem z tego miejsca. Jedyna zaleta tego kempu to wg mnie bliskosc dubrovnika i boski Bozo ale kto co lubi.
...hm... ja zawsze na plażę szłam w dół, no ale w tym roku nie byłam, widocznie wody Jadranu bardzo się podniosły![]()
![]()
![]()
Podobno ostatnio jakaś akcja była i ratowali tych co nie umieli wydostać się z plaży do góry.Helikoptery i inny sprzęt był w uzyciu.
.png)
macek napisał(a):Dla tych co sa zakochani w tym kampie to do plazy jest z gory i droga latwa Tylko jakos trzeba z tej plazy wrocic a jak sie zapomni np kremu do opalania to trzeba zapieprzac 20 min pod gore i podejrzewam ze by mi sie odechcialo wracac
.png)
macek napisał(a):Dla tych co sa zakochani w tym kampie to do plazy jest z gory i droga latwa Tylko jakos trzeba z tej plazy wrocic a jak sie zapomni np kremu do opalania to trzeba zapieprzac 20 min pod gore i podejrzewam ze by mi sie odechcialo wracac
.png)
Witold P. napisał(a):macek napisał(a):Dla tych co sa zakochani w tym kampie to do plazy jest z gory i droga latwa Tylko jakos trzeba z tej plazy wrocic a jak sie zapomni np kremu do opalania to trzeba zapieprzac 20 min pod gore i podejrzewam ze by mi sie odechcialo wracac
Byłem tam w tym roku.Przyjechałem do kraju 22 sierpnia.Warunki bardzo dobre .Obsługa przesympatyczna.![]()
![]()
Jeśli dla kogoś droga do plaży to zbyt wielkie wyzwanie może powinien pomyśleć o sanatorium i podleczyć narządy ruchu ?