Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
parrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) parrot » 01.08.2007 13:16

Niestety, mimo że kamp jest obok Masliny, nie mam o nim wyrobionego zdania - nawet tam nie zajrzałem. Dla mnie eliminowała go lokalizacja - do plaży trzeba przejść przez Jadrankę.
Ceny są jak "Pod Maslinom".

http://www.peca.hr/intro.htm
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 02.08.2007 09:10

parrot napisał(a):Niestety, mimo że kamp jest obok Masliny, nie mam o nim wyrobionego zdania - nawet tam nie zajrzałem. Dla mnie eliminowała go lokalizacja - do plaży trzeba przejść przez Jadrankę.
Ceny są jak "Pod Maslinom".

http://www.peca.hr/intro.htm

a szkoda bo fajny kamping a wlascicel jeszcze fajniejszy a z tym przchodzeniem jadranki to nie przesadzajmy to nie 6 pasmowa autostrada czy tasa WZ :)
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 02.08.2007 09:10

aga79 napisał(a):Parrot powiedz czy masz jakieś informacje na temat kampu u Peca?
czy duzo ludzi w tym roku, jakie ceny itd...

zastanawiam się na który się zdecydować...jakie sa Twoje opinie na temat tych kampów?

ja pewnie ostatecznie zdecyduje się juz na miejscu

Dawaj na Pece nie bedziesz załował :) kiedy jedzisz i czym ?
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 02.08.2007 09:39

11/08/2007 sześcioosobowa ekipa...2x ford
kamosia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamosia » 02.08.2007 20:45

juz za 10 dni ladujemy w dubrovniku!2 tyg pod maslinom! moj pierwszy wyjazd do chorwacji. do zobaczenia z tymi, ktorzy beda sie tam wczasowac w tym czasie.pzdr!
Kaman76_76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaman76_76 » 03.08.2007 08:29

kamosia napisał(a):juz za 10 dni ladujemy w dubrovniku!2 tyg pod maslinom! moj pierwszy wyjazd do chorwacji. do zobaczenia z tymi, ktorzy beda sie tam wczasowac w tym czasie.pzdr!

W takim razie pewnie się zobaczymy - ja również będę tam ok. 15-25.
Chyba, że coś nas zatrzma po drodze.
macek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) macek » 15.08.2007 19:36

A ja chcialem wyrazic swoja prywatna opinie o tym wg mnie bardzo przereklamowanym kampingu. Wrocilem niedawno z mojej drugiej podrozy do tego pieknego kraju bylem na kilku kempach. Przejezdzalem obok tego kampu i wstapilem zobaczyc z ciekawosci. Cena za nocleg byla taka sama jak w innych kempach w ktorych bylem, do plazy jest strasznie daleko i pod gore a jak zobaczylem platne prysznice na plazy to juz calkowicie zrezygnowalem z tego miejsca. Jedyna zaleta tego kempu to wg mnie bliskosc dubrovnika i boski Bozo ale kto co lubi.
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli tego prawie polskiego kempu
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 15.08.2007 21:17

macek napisał(a):A ja chcialem wyrazic swoja prywatna opinie o tym wg mnie bardzo przereklamowanym kampingu. Wrocilem niedawno z mojej drugiej podrozy do tego pieknego kraju bylem na kilku kempach. Przejezdzalem obok tego kampu i wstapilem zobaczyc z ciekawosci. Cena za nocleg byla taka sama jak w innych kempach w ktorych bylem, do plazy jest strasznie daleko i pod gore a jak zobaczylem platne prysznice na plazy to juz calkowicie zrezygnowalem z tego miejsca. Jedyna zaleta tego kempu to wg mnie bliskosc dubrovnika i boski Bozo ale kto co lubi.

...hm... ja zawsze na plażę szłam w dół, no ale w tym roku nie byłam, widocznie wody Jadranu bardzo się podniosły 8O 8O 8O 8O
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 15.08.2007 21:43

Jola L-G napisał(a):
macek napisał(a):A ja chcialem wyrazic swoja prywatna opinie o tym wg mnie bardzo przereklamowanym kampingu. Wrocilem niedawno z mojej drugiej podrozy do tego pieknego kraju bylem na kilku kempach. Przejezdzalem obok tego kampu i wstapilem zobaczyc z ciekawosci. Cena za nocleg byla taka sama jak w innych kempach w ktorych bylem, do plazy jest strasznie daleko i pod gore a jak zobaczylem platne prysznice na plazy to juz calkowicie zrezygnowalem z tego miejsca. Jedyna zaleta tego kempu to wg mnie bliskosc dubrovnika i boski Bozo ale kto co lubi.

...hm... ja zawsze na plażę szłam w dół, no ale w tym roku nie byłam, widocznie wody Jadranu bardzo się podniosły 8O 8O 8O 8O

Podobno ostatnio jakaś akcja była i ratowali tych co nie umieli wydostać się z plaży do góry.Helikoptery i inny sprzęt był w uzyciu. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.08.2007 22:05

platon napisał(a):
Jola L-G napisał(a):

Podobno ostatnio jakaś akcja była i ratowali tych co nie umieli wydostać się z plaży do góry.Helikoptery i inny sprzęt był w uzyciu. :D

A co z tymi, którzy nie umieli się dostać do plaży z góry - może Bożo ma spadochrony :?: :wink:
macek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) macek » 19.08.2007 16:19

Dla tych co sa zakochani w tym kampie to do plazy jest z gory i droga latwa Tylko jakos trzeba z tej plazy wrocic a jak sie zapomni np kremu do opalania to trzeba zapieprzac 20 min pod gore i podejrzewam ze by mi sie odechcialo wracac
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 19.08.2007 20:47

macek napisał(a):Dla tych co sa zakochani w tym kampie to do plazy jest z gory i droga latwa Tylko jakos trzeba z tej plazy wrocic a jak sie zapomni np kremu do opalania to trzeba zapieprzac 20 min pod gore i podejrzewam ze by mi sie odechcialo wracac

Jest na to rada! spisywać na karteczce co zabrać na plażę :!: :!: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :devil: :devil: :lool: :lool: :lool: :lool:
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 23.08.2007 13:58

macek napisał(a):Dla tych co sa zakochani w tym kampie to do plazy jest z gory i droga latwa Tylko jakos trzeba z tej plazy wrocic a jak sie zapomni np kremu do opalania to trzeba zapieprzac 20 min pod gore i podejrzewam ze by mi sie odechcialo wracac

Byłem tam w tym roku.Przyjechałem do kraju 22 sierpnia.Warunki bardzo dobre .Obsługa przesympatyczna. :D :hut:

Jeśli dla kogoś droga do plaży to zbyt wielkie wyzwanie może powinien pomyśleć o sanatorium i podleczyć narządy ruchu ?
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 23.08.2007 22:54

Witold P. napisał(a):

Byłem tam w tym roku.Przyjechałem do kraju 22 sierpnia.Warunki bardzo dobre .Obsługa przesympatyczna. :D :hut:

Jeśli dla kogoś droga do plaży to zbyt wielkie wyzwanie może powinien pomyśleć o sanatorium i podleczyć narządy ruchu ?

Popieram w 100% :lol: :lol: :lol: :papa: :papa: :lool: :lool: :devil: :papa: :papa:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 24.08.2007 07:18

A o szczurach nic nie piszesz?! :wink: Podobno całe hordy ich tam były :wink: Ja jakoś się nie natknęłam na żadnego.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi