5 marca 2019 - ciąg dalszy
Idziemy na poszukiwania kolejnej windy - Elevador do Lavra
Ale że zobaczyłyśmy schody ruchome, duuużo schodów
Widoki na górze były fajne ... na tamtym miradorze już byłyśmy
Teraz już obieramy kurs na Lovrę

.png)

.png)
.png)
Chyba czegoś mocniejszego ...Beata W. napisał(a):To się napij czegoś i dawaj te tramwaje![]()
.png)
mysza73 napisał(a):Chyba czegoś mocniejszego ...Beata W. napisał(a):To się napij czegoś i dawaj te tramwaje![]()
![]()
Na razie Portugalia kojarzy mi się z panem Aleksandrem Ferreirą ... i nie są to miłe skojarzenia![]()
Dziś przeniosę się do Perugii i popatrze co tam ciekawego mogę zobaczyć
.png)
Jak grają przeciwko Czarnym, to nie lubięBeata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Chyba czegoś mocniejszego ...Beata W. napisał(a):To się napij czegoś i dawaj te tramwaje![]()
![]()
Na razie Portugalia kojarzy mi się z panem Aleksandrem Ferreirą ... i nie są to miłe skojarzenia![]()
Dziś przeniosę się do Perugii i popatrze co tam ciekawego mogę zobaczyć
No co Ty siatkarzy nie lubisz![]()
![]()
Na świętaBeata W. napisał(a):W sumie też chyba wolę WłochyA co wybierasz się
.png)

.png)
Potter napisał(a):Buber napisał(a):Proszę mi tu prędko dawać tę windę, Santa Lusię... bo nie słyszałem o niej (a byłem przekonany, że zaliczyłem je wszystkie).
Nooo, będziesz lekko zdziwiony .... Jako i my byłyśmy.
.png)
LRobert napisał(a):Początkowych nie widziałem
Jutro chyba do niej dojdziemyBuber napisał(a):Potter napisał(a):Buber napisał(a):Proszę mi tu prędko dawać tę windę, Santa Lusię... bo nie słyszałem o niej (a byłem przekonany, że zaliczyłem je wszystkie).
Nooo, będziesz lekko zdziwiony .... Jako i my byłyśmy.
Zrobiłem look na google maps ... jestem wstępnie zaskoczony, ale chcę się zdziwić jeszcze bardziej.
... ale był meeeecz, chyba najbardziej emocjonujący w całym sezonie