Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

butelka mleka w ręku kota Filemona...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 15.02.2009 23:17

Jolu
No to mi zabiłaś ćwirka - przepraszam ćwika.
Myślałem że Kaczor ze względu na pochodzenie w linii prostej od naszego prezydenta i Donald pochodzący od naszego premiera będą trzymali z ziomkami. Sam nie wiem czy to ich prywatna opinia czy może to wina tego że nawpieprzali się ptasiego mleczka które przemycili do Stanów Wilk i Zając.
Chodzą słuchy że mleko było dojone z sępów mieszkających w okolicach Czernobyla i polane czekoladą ukradzioną w czasie wizyty Dziada Mroza na Kubie w 1968 roku.
zawodowiec
Może trzeba wysłać misję Lolka i Bolka żeby zbadali płeć Miki.
Mysz Miki czy Myszka Miki, oto jest pytanie.
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 16.02.2009 00:37

O nie, to wcale nie było ptasie mleczko to była Maskowskaja :D
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 16.02.2009 02:02

Mibi napisał(a): Jolu
No to mi zabiłaś ćwirka - przepraszam ćwika.
Myślałem że Kaczor ze względu na pochodzenie w linii prostej od naszego prezydenta i Donald pochodzący od naszego premiera będą trzymali z ziomkami.

Czyli mówisz, że Kaczor Donald to jest Ich Dwoje? Najwyraźniej musi to być sprawka ciemnych sił, z którymi się skumał nie chcąc pić mleka razem z Filemonem.

Mibi napisał(a):zawodowiec
Może trzeba wysłać misję Lolka i Bolka żeby zbadali płeć Miki.
Mysz Miki czy Myszka Miki, oto jest pytanie.

Co do sprawdzenia płci Myszki vel Myszka Miki, wybór wydaje mi się jak najbardziej słuszny.
Doszły mnie słuchy, że wyżej wymienieni badali już kiedyś płeć Brzydkiego Kaczątka. Podobno nawet napisali potem pracę doktorską na ten temat i z powodzeniem ją obronili. Ich pomysł na zbadanie płci był taki - rzucili Kaczątku kawałek bułki, i patrzyli, co się będzie działo - jak wziął, to znaczy, że to był on, jak wzięła, to była ona. Czyż nie genialne w swej prostocie? A chyba nie wyobrażacie sobie, że Mysz/ka nie weźmie. Tylko ryby nie biorą.
.
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 16.02.2009 07:47

Jolu
Zastrzeliłaś mnie z tą bułką. Genialne!!!!!
Gorsza sprawa że już nie jestem pewny czy Mysz vel Myszka to też nie jest ich dwoje. To razem z Kaczorem vel Donaldem daje juz ich czworo i ich przewaga liczebna wzrasta. Może trzeba wysłać Tolę w celu zbadania ilu ich właściwie jest.
Z badaniem płci Tola też sobie lepiej poradzi.
Taka jest moja koncepcja.
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 16.02.2009 11:37

zawodowiec napisał(a):A Żwirek kręci z Muchomorkiem...

No nie, to już jest nieaktualne... :roll:
Żwirek kręci ostatnio z młynarzem :idea: - sam ciastek tak mówił :lol:
Kryzys kryzysem, a chleb zawsze będziemy kupowali...
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 16.02.2009 14:00

Żwirek nie kręci ani z Muchomorkiem,ani z młynarzem tylko wg najnowszych doniesień z kotem (żeby było w temacie :D ) w kuwecie... :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 16.02.2009 19:49

w dobie kryzysu przyjdzie nam w ramach programu oszczędności w budżecie żywienia Kota Filemona wprowadzić pojenie go rozcieńczonym mlekiem w proszku ...
sprowadzanym z Chińskiej Republiki Ludowej...
z cichą domieszką melaminy...
...
producent Kite Kate zamknął już koleją fabrykę...

:roll: :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.02.2009 21:29

A ja chcę cichutko przypomnieć, że jutro światowy Dzień Kota :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

butelka mleka w ręku kota Filemona... - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone