AndrzejJ. napisał(a):Jak kto gdzie ? Do budy.
a w bajkach bywa nieraz tak pięknie...
Buda może okazać się Pałacem....
ale pewnie już Kopciuszek użali się nad jego losem...
.png)
zawodowiec napisał(a):SVIBANJ napisał(a):Moim zdaniem powinniśmy być ostrożni![]()
Trzeba powołać komisje i zbadać dokładnie "mruczną" przeszłość tego pana. (...) dziwne kontakty z panami Ż i M ,o Toli ,Bolku i Lolku już nie wspomnę. (...)
Całe to towarzystwo pojawiało się w oficjalnej telewizji państwowej w czasach byłego reżimu. Czy to nie dziwne że byli do tego stopnia lansowani? Zgłaszam formalny wniosek o zlustrowanie wszystkich wyżej wymienionych.
.png)
JacYamaha napisał(a):Janusz - czas na zmianę flachy na kartonik

.png)
Maciej napisał(a):zawodowiec napisał(a):SVIBANJ napisał(a):Moim zdaniem powinniśmy być ostrożni![]()
Trzeba powołać komisje i zbadać dokładnie "mruczną" przeszłość tego pana. (...) dziwne kontakty z panami Ż i M ,o Toli ,Bolku i Lolku już nie wspomnę. (...)
Całe to towarzystwo pojawiało się w oficjalnej telewizji państwowej w czasach byłego reżimu. Czy to nie dziwne że byli do tego stopnia lansowani? Zgłaszam formalny wniosek o zlustrowanie wszystkich wyżej wymienionych.
Faaajny wątek![]()
![]()
![]()
A wszystkiemu winni Otokar Balcy i Alojzy Molco niektórzy pewnie pamiętają
![]()
Wytwórnia z Bielska Białej była trzeba by wysłać Shtrigę albo Antka na przeszpiegi
.png)
.png)
Mibi napisał(a):Natomiast banan jest z natury wytworem obcym naszej kulturze i podniebieniu.
Czy wyrósł na naszy rodzimym klonie czy dębie?
Czy podlewała go nasza chmura?
Czy zerwał go polski rolnik?
Nie!!!
SVIBANJ napisał(a):Hmmmm......wiecie .....tak się zastanawiam nad Zawodowcem....
podobno wspina się doskonale...na awatarku widać te kocie ruchy...Czy wam to nic nie mówi![]()
![]()
![]()
Do tego Anias i carnivalka![]()
![]()
Czy to nie jakiś koci spisek
![]()
.png)
.png)
Maciej napisał(a):Wytwórnia z Bielska Białej była trzeba by wysłać Shtrigę albo Antka na przeszpiegi
.png)
Mibi napisał(a):Doszły mnie słuchy...
.png)
Mibi napisał(a):Doszły mnie słuchy z radia Toruń International że za tym wszystkim stoi ta imperialistka Myszka Miki.
Jolanta Michno napisał(a):imperialista Kaczor Donald będąc pod wpływem wyśpiewywał na urodzinowym przyjęciu u Myszki Miki
shtriga napisał(a):Zawsze mnie intrygowało kim jest rzeczona WŁODZIA