Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela,Primosten

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lillylive
Croentuzjasta
Brela,Primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) lillylive » 05.05.2011 11:35

Witam.Szukam apartamentu 2+1,ewentualnie 2+2 Brela dzielnica Podrace,sprawdzony,dobry standart termin 23-30.06 do 65e na dobe.(os dorosłe+6latka)szukam też tego samego ale w Primosten tydzień wcześniej:)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 05.05.2011 11:41

Założenieidentycznego wątku nic nie pomoże.
Wykorzystaj adresy i linki z tematu i pisz do właścicieli :!:
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 05.05.2011 13:53

w tym terminie i dla tylu osób i za taka kase na 1000% jechałbym w ciemno ... i albo w Agencji (w primostenie kilka jest zaraz przy wjezdzie) albo autko na parking i samemu poszukac ... z takim widokiem jaki Cie interesuje z takim wyposażeniem jakie Cie zadowoli ... i za taka cene jaka ew wynegocjujesz ... rozmawiajac osobiscie zawsze cos urwiesz ... a ze zdjec i z maili to nie to samo ...

Moja odpowiedz tyczy się raczej więcej Primostenu bo byłem w zeszłym roku ...szukałem ... i wiem ... za 45-50 Euro na 3 osoby ładny apartamencik znajdziesz bez problemy a za 60 dla 4 tez bez najmniejszego kłopotu...

Ogolnie rzecz biorąc jedziesz lekko przed sezonem ... więc jedź w ciemno ... napewno znajdziesz a nie bedziesz się martwił przelewaniem zaliczek ... i mina żony jak zajedziesz na miejsce i jej nie spasi:):) pozdr
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 05.05.2011 13:59

To oczywiście moje subiektywne odczucie i ktoś może się z tym nie zgodzić, ale najlepiej jak sam wedle swojego gustu wybierzesz miejsce na urlop, ja w tym roku wybrałem Pisak i apartamenty Ora, ale tylko dlatego, że jedzie nas 6 osób i w "Orze" układ apartmanu mi się spodobał bo ma 3 pokoje, za rok może ... Hvar, może Korcula ... i na pewno w czerwcu i na pewno w ciemno :)

P.S w Primostenie jak wjedziesz do miasta i dojedziesz do ronda kręć w prawo i na końcu drogi po prawej jest parking ... 2 razy tańszy niż ten bliżej :!: :evil: 8O

PS 2 Jeśli już musisz wcześniej bookowac to obejrzyj villa maria primosten
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

dziadek nie jakis super miły i pomocny ale z 50euro na 33 zbilismy ... (końcówka czerwca) ... apartament bez wielkiego szału, ale czysto .. klima działala wszedzie blisko widok marzenie ... wybierz pokój jak najwyżej i z widokiem na centrum (półwysep)
widze, że dziadzio ma nawet promocje przedsezonowa ... :) ja w każdym razie polecam
lillylive
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lillylive » 05.05.2011 18:38

Dzięki,wiem że przed sezonem jednak myślałam sobie ze po 13-14godz jazdy(jedziemy z Tychów)nie będzie mi sie chcialo zbyt dużo chodzic za ciekawym apartamentem,chciałam mieć w zanadrzu kilka adresów i będąc na miejscu szybko je obskoczyć:)
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 05.05.2011 19:41

Rozumiem Cie w 100%, oprócz villa maria nic nie doradze bo złaziłem sporo apartmanów, ale z nazw nie pamiętam ;/ ale proponuję może w takim razie biuro turystyczne ... jest kilka przy rondzie ... wchodzisz mówisz ile liczy wasza banda:) czego oczekujecie co masz widzieć patrząc przez okno ...Pani pokaze zdjecia wybierzecie ze dwie lokalizacje przyjedzie miły Pan na skuterku ... zawiezie pod sam dom ...spasuje ..bierzecie nie spasuje patrzycie dalej ... ja szukałem miejscówki z widokiem na półwysep (jeśli wiesz mniej więcej jak wygląda Primosten) a nie na samym półwyspie, bo mimo, że chyba tam się da wjechać autem ... to jest to kłopotliwe moim zdaniem bo sporo ludzi wąskie uliczki ...

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link tu masz plan ... szukając w necie polecam ulice Dubrovacka Grgura Iskog UZ Plate i ogólnie ten rejon (zapierający dech w piersiach widok nocą na oświetlony półwysep z kościółkiem na szczycie, ale pod warunkiem dobrego usytuowania apartamentu na co musisz zwrocic uwage) i ogólnie wszędzie blisko ... może CinnamonGirl coś CI dorzuci, bo ja dzięki jej relacji wybrałem się do Primo
lillylive
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lillylive » 06.05.2011 07:00

Wielkie dzięki! A jak dużą prowizję pobiera biuro turystyczne? Chciałabym mieć nie więcej jak 150m do plaży z łagodnym zejściem do wody(chociaż podobno w Primosten raczej betonowe płyty??
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 06.05.2011 08:55

lillylive napisał(a):Dzięki,wiem że przed sezonem jednak myślałam sobie ze po 13-14godz jazdy(jedziemy z Tychów)nie będzie mi sie chcialo zbyt dużo chodzic za ciekawym apartamentem,chciałam mieć w zanadrzu kilka adresów i będąc na miejscu szybko je obskoczyć:)

To bardzo nie rozumiem. Chcesz mieć adresy żeby napisać do właściciela i rezerwować?
lillylive
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lillylive » 06.05.2011 12:37

Chcę mieć kilka ciekawych namiarów(adresów)i dopiero 2-3dni przed wyjazdem rezerwować,ewentualnie na miejscu obskoczyć szybciutko.Ewentualnie będąc już w Primosten moge zarezerwować apartamenty w Breli.Nie chce wpłacać zaliczek bo gdyby coś wypadło to czapa...
kammaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kammaj » 06.05.2011 12:40

lillylive napisał(a):Wielkie dzięki! A jak dużą prowizję pobiera biuro turystyczne? Chciałabym mieć nie więcej jak 150m do plaży z łagodnym zejściem do wody(chociaż podobno w Primosten raczej betonowe płyty??

W Primosten nie ma żadnych płyt. Ja znalazłem apartament w Primosten w jakieś 30-40 minut.
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 06.05.2011 13:58

Nie korzystałem z biura, jednak nie sa to oszałamiające kwoty ... może 3euro za dobe na kwaterze ...ale to czysty strzał ...

Co do płyt to kto Ci takich bzdur naopowiadał :) w Primostenie korzystałem z trzech plaż i wszystkie z kamyczkami ...

Jedna przy samej promenadzie, że tak powiem tzn przy uliczce z niezliczona iloscia knajpek i sklepików (jak chcesz poczuć, że morze to morze bo faluje dosyć :) ) druga po drugiej stronie półwyspu z hotelem (spokojniejsza, prysznice .. i ogólnie my ja preferowaliśmy a ostatnia ... moim zdaniem najgorsza od strony małego portu.
wojciechmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojciechmw » 08.05.2011 20:22

Witam

Ja będe w Breli od 20 czerwca jedziemy prawdopodobnie we dwie osoby. Może sie powtarzam ale jedź w ciemno !!! Ja w każdym razie tak jade i jestem pewien że znadje kwatere bez żadnych problemów

Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje