woka napisał(a):weldon napisał(a):No to już się nie łapię ...![]()
Przykro mi to pisać ....... ale ja też( i to od sporego czasu)
Przynajmniej nie mamy takich problemów ...
weldon napisał(a):woka napisał(a):weldon napisał(a):No to już się nie łapię ...![]()
Przykro mi to pisać ....... ale ja też( i to od sporego czasu)
Przynajmniej nie mamy takich problemów ...
.png)
mysza73 napisał(a):bezelek_89 napisał(a):
Każdy jeździ tym na co go stać ...
Nieźle się mają dzisiejsi studenci
My z mężem na studiach jeździliśmy maluchem, no pod koniec to już dużym fiatem
Czekam na zdjęcia, niekoniecznie BMW ...
.png)
woka napisał(a):piotrulex napisał(a):No chyba ze sie myle .....
Mylisz się i to sromotnie.![]()
Autor ma ze 20 lat i jest studentem. Czego oczekujesz.Kiedy ma się wyszaleć ... na starość.
![]()
....... kurde, chciałbym być na jego miejscu.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a): Widziałem bezelka na zdjęciu, fajny chłopak, a bardziej niż BMW zazdroszczę mu czegoś innego![]()
.png)
woka napisał(a):Janusz ... dawaj te zdjęcia.
.png)
woka napisał(a):piotrulex napisał(a):No chyba ze sie myle .....
Mylisz się i to sromotnie.![]()
Autor ma ze 20 lat i jest studentem. Czego oczekujesz.Kiedy ma się wyszaleć ... na starość.
![]()
....... kurde, chciałbym być na jego miejscu.
.png)
woka napisał(a):Ja już po ....
woka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):woka napisał(a):Janusz ... dawaj te zdjęcia.
To już słodka tajemnica bezelka 89 i moja![]()
![]()
![]()
Brzydal( potrzebującemu odmawiać)
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ja też, gdybym w wieku 21 lat miał BMW (lub inne "zachodnie" auto) to też bym się cieszył.
PS Widziałem bezelka na zdjęciu, fajny chłopak, a bardziej niż BMW zazdroszczę mu czegoś innego![]()
Bo wzmiankę o Egipcie można jeszcze na siłę wytłumaczyć:Dbezelek_89 napisał(a):I tak przyszedł marzec pojechaliśmy wyszaleć się na snowboardzie we włoskich dolomitach. Serdecznie pozdrawiam Paganella Ski przy Andalo!
Co prawda dla mnie mało udogodnień ze względu na jedynie dwie hopy w snowparku... no ale przynajmniej się wyjeździłem
bezelek_89 napisał(a):....zostanie zastąpiony kolejnym z tym samym znakiem tylko serii 7 z 4litrowym silnikiem benzynowym.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.