Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BMW i inne problemy egzystencjalne nie na temat

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2010 13:14

alessandro1977 napisał(a):A po co komu te zdjęcia jakiegoś BMW ?

no co Ty..friend...nie jakiegoś tylko BMW 525 TDS e39...nie wstydź się tylko zapodaj fotkę Twojej Lancii.... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2010 13:20

..
Ostatnio edytowano 07.01.2011 21:40 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 19.10.2010 13:21

mysz 73 ty też sie lansujesz na zdjęciach :lol:
znam wielu którzy prezentyją swoje fury zapakowane przy pakowaniu z pontonami na dachu i jest git :wink:
A co jemu nie wolno ma się wstydzić :oops:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2010 13:27

..
Ostatnio edytowano 07.01.2011 21:41 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2010 13:32

alessandro1977 napisał(a):Jak już są zapakowane, ok...jedno ujęcie i koniec ale nie prezentacja po myciu jak na wystawie w Genevie...to zasadnicza różnica... :wink:

..a co Ci to przeszkadza..siądź dziś w domciu i zacznij pisać swoja relację .....z chęcią poczytamy..no i oczywiście fotka Lancii koniecznie (może być przed myjką :wink: ) ..dajcie chłopakowi pisać....się czepili.... :wink:
Ostatnio edytowano 19.10.2010 13:34 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 19.10.2010 13:33

Mnie nie przeszkadza, że pokazuje swoje auto :roll:

Ja tylko czekam na inne zdjęcia, szczególnie z meczu, ale i błękity chętnie pooglądam...
PysiaPysio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PysiaPysio » 19.10.2010 14:49

Ło jezu na razie cała relacja to sam lans ja wiem że każdy lubi się trochę pochwalić ale kolego za dużo tego i bynajmniej nie chodzi tu tylko o BMW ale też o te Dolomity itp
Jakbym swoją relację o pobycie w CRO zaczął od wymieniania gdzie to bywałem na nartach i gdzie nurkowałem z żoną... oraz o wannie z hydromasażem Obrazek
to rzeczywiscie miałaby że 100 stron tylko po co...
Ja rozumiem że jak facet kupi sobie fajną furę to jest z niej dumny ale chwalić się to trzeba z wdziękiem...
Jak już chciałeś pokazać swoją BMkę to trza było poczekać do Chorwacji i pstrykąć NIBY PRZYPADKIEM na jakimś ładnym tle... lub ew sfocić całą ekipę przed wyjazdem na tle samochodu...
No to tyle dobrych rad może dalej będzie bez tego LUKRU I ZASMAŻKI
pozdrav :papa:

PS -tytułem informacji dla "nie wtajemniczonych":lol:
Cały powyższy temat o BMW Obrazek został przeniesiony i dotyczy relacji z pobytu w Chorwacji opisanego TU
Ostatnio edytowano 19.10.2010 18:04 przez PysiaPysio, łącznie edytowano 2 razy
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 19.10.2010 15:18

alessandro1977 napisał(a):Jak już są zapakowane, ok...jedno ujęcie i koniec ale nie prezentacja po myciu jak na wystawie w Genevie...to zasadnicza różnica... :wink:

Czego oczekujesz .... :?:
Przecież autor pisze, że jest studentem a jego przyjaciele szykują się do matury. :lol:
Widziałeś młodego człowieka któremu BMW się nie podoba :?: ... i o nim nie marzy.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.10.2010 17:30

woka napisał(a):Widziałeś młodego człowieka któremu BMW się nie podoba :?: ... i o nim nie marzy.

Poproszę o definicję "młodego człowieka".
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2010 17:33

lubelski napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):A po co komu te zdjęcia jakiegoś BMW ?

no co Ty..friend...nie jakiegoś tylko BMW 525 TDS e39...nie wstydź się tylko zapodaj fotkę Twojej Lancii.... :wink:

Brat :D najlepsze są Miśki Spejswagony z zaklejoną chlodnicą. :D Upsss chłodnica podobno sprzedana. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2010 17:45

zebik napisał(a):Brat :D najlepsze są Miśki Spejswagony z zaklejoną chlodnicą. :D Upsss chłodnica podobno sprzedana. :D

..nieeeeeeeee..Space Runner....z new chłodnicą....stara, dziurawa zarezerwowana...jeno kupiec chyba się "zlisił"....albo focha walnął... :wink: :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.10.2010 17:47

weldon napisał(a):Poproszę o definicję "młodego człowieka".

młody człowiek,który co prawda jeszcze nie ma BMW,ale..............będzie miał! :wink:
WojteC5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojteC5 » 19.10.2010 18:04

anakin napisał(a):

młody człowiek,który co prawda jeszcze nie ma BMW,ale..............będzie miał! :wink:

:)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.10.2010 18:11

anakin napisał(a):

No to już się nie łapię ... :(

Ale dopiero od niedawna :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 19.10.2010 18:31

weldon napisał(a):No to już się nie łapię ... :(

Przykro mi to pisać ....... ale ja też :( ( i to od sporego czasu)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

BMW i inne problemy egzystencjalne nie na temat - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone