Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 18.01.2008 20:45

Ostatnio to w moim stylu..albo spóźnione..albo w ogóle, ALE w każdym razie chciałam złożyć Najserdeczniejsze Życzenia Tym 2 co polewali 15-go!!!!!!!!!!(może dzisiaj też coś poleją :?: :oops: :cry: :?: :?: :( :?: :?: )
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.01.2008 21:54

A co sobie Jola życzy :?: :wink:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 18.01.2008 22:15

Można polewać

Obrazek
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 19.01.2008 11:20

Chyba za szybko wczoraj uciekłam z Crobaru (Janusz chciał spełnić moje życzenie, Wojan piękne szklaneczki dla całej trójki przygotował...), ale nic straconego :twisted: ja tutaj wrócę o odpowiedniej porze. Pozdrawiam Jola
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.01.2008 11:58

Czy Ty Jolu zapisałaś sie do tej organizacji alkoho....ków :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2008 12:09

darek1 napisał(a):Czy Ty Jolu zapisałaś sie do tej organizacji alkoho....ków :?

Facet - nudny już jesteś z tymi tekstami :roll:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 19.01.2008 12:42

Jola L-G napisał(a):Chyba za szybko wczoraj uciekłam z Crobaru (Janusz chciał spełnić moje życzenie, Wojan piękne szklaneczki dla całej trójki przygotował...), ale nic straconego :twisted: ja tutaj wrócę o odpowiedniej porze. Pozdrawiam Jola

Będziemy czekać :D Nawet Dareczek nam nie przeszkodzi :D :D :papa:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 19.01.2008 13:34

Piotrek_B napisał(a):
darek1 napisał(a):Czy Ty Jolu zapisałaś sie do tej organizacji alkoho....ków :?

Facet - nudny już jesteś z tymi tekstami :roll:

Oj!! Piotrusiu!! :) zazdrosny jesteś, :?: :wink: T0 jest tylko styl podrywu darka1 dziewczyn na FORUM.Na innych tematach jest jeszcze lepszy :roll: 8O
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.01.2008 14:25

Jak on tak dziewczyny podrywa to nie pozostanie mu chyba nic innego jak hołdowanie powiedzeniu "najlepsza baba to własna graba" :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.01.2008 15:41

:lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2008 18:04

petris napisał(a):....Oj!! Piotrusiu!! :) zazdrosny jesteś, :?: :wink: T0 jest tylko styl podrywu darka1 dziewczyn na FORUM.....

Petris - ja nie o podrywach piszę tylko tak już ściemnia z tym alkoholizmem, że powoli zaczyna być to nudne, żeby nie powiedzieć "żenua" :roll:
A póki co to Twoje zdrowie, tym co szczególnie lubię :wink:
Obrazek
:papa:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 19.01.2008 19:59

Oż wam :D poł godziny przeciskałam się dziś przy wejściu do baru bo jakiś pan skutecznie pikietował barykadując drzwi. Mało tego-chwycił mnie za kurtkę i siłą chciał zaciągnąć do klubu AA :D ale nie dałam się :wink: mama mi zawsze powtarzała że nie ma nic skuteczniejszego przed obroną przez faceta jak bum...w jaja :D
Tak więc jestem, zdrówko dla każdego :D
Jolu co dziś pijemy? Zaznaczam, że dziś nie mieszam bo jutro mam szkolenie i muszę być zdrowa :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.01.2008 20:32

Piotrek_B napisał(a):
petris napisał(a):....Oj!! Piotrusiu!! :) zazdrosny jesteś, :?: :wink: T0 jest tylko styl podrywu darka1 dziewczyn na FORUM.....

Petris - ja nie o podrywach piszę tylko tak już ściemnia z tym alkoholizmem, że powoli zaczyna być to nudne, żeby nie powiedzieć "żenua" :roll:
A póki co to Twoje zdrowie, tym co szczególnie lubię :wink:
Obrazek
:papa:

Czyzbyś Piotr B. był anonimowym a .....likiem. Cóż prawda w oczy kole, a z tym trzeba umieć żyć, posłuchaj starszych na forum chocby Rysia czy Petris. Ucz się młody od starszych i doświadczonych. Pozdrawiam - uważaj na siebie i nie spij się.
Korneliusz
Odkrywca
Cudo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korneliusz » 19.01.2008 20:34

Janusz Bajcer napisał(a):To wznoszę toaścik za nowego "cromaniaczka" kufelkiem Karlovacko :D

Obrazek

CUDOWNE ZDJĘCIE!!!!
Ładniejszego zdjęcia piwka jeszcze nigdy nie widziałem!!
Może dlatego,że KARLOVACKO to jest moje ulubione gdy jestem w CRO!!
Pozdrawiam z Cieszyna!!
Ps.Sorry,że tak późno ale dopiero teraz "wpadłem" HYDE PARK!!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2008 20:48

darek1 napisał(a):... posłuchaj starszych na forum chocby Rysia czy Petris. ...

Panie pilocie Rysiek, tak sie składa, że jest trochę młodszy ode mnie - ja natomiast jestem troche młodszy od Petris :lol:
darek1 napisał(a):... Ucz się młody od starszych i doświadczonych...

niezły komplement jak dla mnie "MŁODY" :lol:
darek1 napisał(a):... ważaj na siebie i nie spij się.

nie Twój interes :lol:

PS.
Dalej jesteś nudny i monotematyczny, może to kwestia przeciążeń :?: :roll: :lol: :roll:
napij się tego:
Obrazek

to Ci przejdzie.
A ja pozostane przy Tokaju (a Ty pewnie "dziabniesz" sobie w kąciku tak żeby Cie nikt nie widział) :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone