Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jurek
Cromaniak

Postnapisał(a) Jurek » 19.01.2008 23:40

O! dziś niezły utarg dla dusz w barze się szykuje :lol:
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 19.01.2008 23:42

Korneliusz napisał(a):
Oj słabiuśkie trunki Panowie tu podają,słabiuśkie!!!

Korneliuszu - w crobarze hołdujemy zasadzie "mówisz - masz"

80%

Obrazek

Twoje zdrowie :!:
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 19.01.2008 23:42

Utarg jak utarg ale napewno nie przestrzeganie ustawy o wychowaniu w trzeżwości. Troszkę samodyscypliny Panie i Panowie
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.01.2008 23:45

darek1 napisał(a):
petris napisał(a):darek1pilocie nasz kochany,jakby mnie ktos tu słuchał,dopiero potrzebował by wsparcia AA .A Tobie po tych cicho ciemnych dziabnięciach rada "lataj nisko i powoli"
Bywalcy Baru nie dziwicie sie troszke co tu robią abstynęci?Mnie jak nie chciałam byc dusza towarzystwa :wink: to po prostu wywalano. :wink:

Raczej wysoko i szybko. Czyżbyś żle mi życzyła ?

Apropo balsamu wileńskiego - kolego belonovy ribolovacu, chętnie skosztuje.

Też bym skosztował tego wileńskiego :wink:

ale "dziabnąłem"

Obrazek

i Wilno z Wiedniem mi się pomieszało :wink: 8O
Jurek
Cromaniak

Postnapisał(a) Jurek » 19.01.2008 23:48

darek1 napisał(a):Utarg jak utarg ale napewno nie przestrzeganie ustawy o wychowaniu w trzeżwości. Troszkę samodyscypliny Panie i Panowie

Któś :D tu jest małolat? A na szyldzie nie pisze, że to bar tlenowy 8O
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 19.01.2008 23:49

O współczuję koledze i żywię nadzieję na dalszą owocna współpracę w przedmiotowej sprawie. Pozdrawiam i łącze wyrazy szaacunku dla kolegi Janusza.
Korneliusz
Odkrywca

Postnapisał(a) Korneliusz » 19.01.2008 23:52

wojan napisał(a):
Korneliusz napisał(a):
Oj słabiuśkie trunki Panowie tu podają,słabiuśkie!!!

Korneliuszu - w crobarze hołdujemy zasadzie "mówisz - masz"

80%

Obrazek

Twoje zdrowie :!:

Powiem krótko!!!PRZEGRAŁEM!!!
Lecz myślę,że moja MIODONKA jest o wiele zdrowsza od tych wielkoprodukcyjnych gorzałek!!( nie mówię o dobrych domowych wyrobach z Chor. lub Grecji itp)!!
Także piłem "silne" wyroby np.w Grecji Zipurro )o ile pamiętam miało to ponad 80% lecz niestety było to w nie moim smaku (silno anyżowe)!!Wolę naszą BESKIDZKĄ MIODONKĘ!!!
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 19.01.2008 23:54

Korneliuszu - maj,zlot w Niedzicy i Twoja miodonka - co Ty na to :?:
Korneliusz
Odkrywca

Postnapisał(a) Korneliusz » 19.01.2008 23:55

wojan napisał(a):Korneliuszu - maj,zlot w Niedzicy i Twoja miodonka - co Ty na to :?:

Moment!!!Już patrze gdzie jest Niedzica!!!
Korneliusz
Odkrywca

Postnapisał(a) Korneliusz » 19.01.2008 23:57

Korneliusz napisał(a):
wojan napisał(a):Korneliuszu - maj,zlot w Niedzicy i Twoja miodonka - co Ty na to :?:

Niedzica koło Czorsztyna?
Jurek
Cromaniak

Postnapisał(a) Jurek » 19.01.2008 23:59

W maju z trunkami z Cro będzie kłopot, więc jedziemy na trunkach regionalnych, a kac i tak będzie smokowy :roll:
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 20.01.2008 00:02

Korneliusz napisał(a):
Korneliusz napisał(a):

Niedzica koło Czorsztyna?

Tu jest napisane o Niedzicy
Korneliusz
Odkrywca

Postnapisał(a) Korneliusz » 20.01.2008 00:04

Jurek napisał(a):

W maju z trunkami z Cro będzie kłopot, więc jedziemy na trunkach regionalnych, a kac i tak będzie smokowy :roll:

Na wszelki wypadek zrobię już w najbliższych dniach z 1 litra spyrytusu miodonkę niech się "GRYZIE"!!!
To się nie psuje!!!!!
A co do przyjazdu do Niedzicy to jeszcze muszę "poprosić" o zgodę moją "drugą" połówkę!!!
Pożyjemy,zobaczymy!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.01.2008 00:15

Korneliusz napisał(a):A co do przyjazdu do Niedzicy to jeszcze muszę "poprosić" o zgodę moją "drugą" połówkę!!!
Pożyjemy,zobaczymy!!

Ja sie już nie pytam :lol: - po powrocie z "Kielcowa" poinformowałem, że początkiem maja jestem w Niedzicy :!: :lol:
Ostatnio edytowano 06.02.2008 00:34 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 20.01.2008 00:29

Witajcie.

Jurek napisał(a):W maju z trunkami z Cro będzie kłopot, więc jedziemy na trunkach regionalnych, a kac i tak będzie smokowy :roll:

Nie wszyscy będą mieli taki kłopot :lol: , są tacy co jeszcze na zlot chomikują, nie tylko nalewki :D , regionalne napitki to też słowackie bo do granicy ( a raczej to co po niej zostało) i słowackich sklepów tylko około 2km. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone