.png)
darek1 napisał(a):petris napisał(a):darek1pilocie nasz kochany,jakby mnie ktos tu słuchał,dopiero potrzebował by wsparcia AA .A Tobie po tych cicho ciemnych dziabnięciach rada "lataj nisko i powoli"
Bywalcy Baru nie dziwicie sie troszke co tu robią abstynęci?Mnie jak nie chciałam byc dusza towarzystwato po prostu wywalano.
Raczej wysoko i szybko. Czyżbyś żle mi życzyła ?
Apropo balsamu wileńskiego - kolego belonovy ribolovacu, chętnie skosztuje.
.png)
wojan napisał(a):Korneliusz napisał(a):
Oj słabiuśkie trunki Panowie tu podają,słabiuśkie!!!
Korneliuszu - w crobarze hołdujemy zasadzie "mówisz - masz"
80%
Twoje zdrowie
.png)
wojan napisał(a):Korneliuszu - maj,zlot w Niedzicy i Twoja miodonka - co Ty na to
.png)
Korneliusz napisał(a):wojan napisał(a):Korneliuszu - maj,zlot w Niedzicy i Twoja miodonka - co Ty na to
Moment!!!Już patrze gdzie jest Niedzica!!!
.png)
Korneliusz napisał(a):Korneliusz napisał(a):wojan napisał(a):Korneliuszu - maj,zlot w Niedzicy i Twoja miodonka - co Ty na to
Moment!!!Już patrze gdzie jest Niedzica!!!
Niedzica koło Czorsztyna?
.png)
Jurek napisał(a):wojan napisał(a):Korneliuszu - maj,zlot w Niedzicy i Twoja miodonka - co Ty na to
W maju z trunkami z Cro będzie kłopot, więc jedziemy na trunkach regionalnych, a kac i tak będzie smokowy
.png)
Korneliusz napisał(a):A co do przyjazdu do Niedzicy to jeszcze muszę "poprosić" o zgodę moją "drugą" połówkę!!!
Pożyjemy,zobaczymy!!
.png)
Jurek napisał(a):W maju z trunkami z Cro będzie kłopot, więc jedziemy na trunkach regionalnych, a kac i tak będzie smokowy