Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 12.01.2008 23:14

darek1 napisał(a):
Jola L-G napisał(a):
darek1 napisał(a):Moglibyście Panowie chociaż dla pozoru dopisywać w postach, że pijecie bezalkoholowe piwo i napoje, a nie oficjalnie przyznawać się do uzaleznienia. Alkohol to wróg ludzkości. Jakiż to przykład dajecie dzieciom i młodym cromaniakom na forum.

Lepiej byście dali ofiarę na telewizję Trwam, a nie litrami pili alkohol jak to czynił J 23, który z Szanowną małzonką w Chorwacji wypił kilkadziesiąt butelek piwa karlovaćko. Czyż nie jest to tragiczne, wręcz urągajace godności człowieka. Pozdrawiam cromaniaków, chociaż powinienem dopisać: " Pozdrawiam anonimowych cromaniackich alkoholików . :oops:

Żal Ci serce ściska? - nie nasza wina, że masz słabą głowę i boisz się skompromitować. My jesteśmy wśród swoich mniej lub bardziej uzależnionych i to nam się podoba. Cromaniacy niepijący do Crobaru nam się nie pchają i wszystko jest ok. Nie będziemy w postach niczego dopisywać, bo najgorsi są tacy co wszystko robią dla pozoru i na pokaz - jesteśmy wolnymi ludźmi, w wolnym kraju i przestań nas umoralniać.

Nie spodziewałem się po tobie Jolu, że należysz do osób popierających ludzi spożywajacych nadmierne i niekontrolowane ilości alkoholu. Nie mniej jednak pozdrawiam koleżankę.

Sam lubię dziabnąć ale nie tak oficjalnie.

Czego się nie spodziewałeś??? tutaj nikt nie spożywa niekontrolowanie i nadmiernie - bo gdyby tak było to klawiatura byłaby tylko rozmazanym tłem, niemniej za pozdrowienia dziękuję i pozdrawiam wzajemnie.

P.S. Nie dziabaj w kąciku, bo możesz wpaść w nałóg :wink: :wink: :wink:
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 12.01.2008 23:16

antek napisał(a): jakąs karambole:)

Przepraszam, że się wtrącam, ale jak widzę to słówko KARAMBOLA, to tylko tak cichutko muszę dodać (po moim jednorazowym doświadczeniu): ojjjjjjjjjjjjjj :lol: :lol: :lol:

I oczywiście pozdrawiam z drugiego krańca BB :D :papa:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 13.01.2008 11:42

Wszystko co mozna dostać w Barze http://www.e-drinks.com.pl/index3.html
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 13.01.2008 12:57

tak Wojan...ograniczam,żona się złości:)

a Strhiga Ty myślisz że ja o kim myslałem mówiąc o tej karamboli...:):):)hihihihi
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.01.2008 16:27

petris napisał(a):Wszystko co mozna dostać w Barze http://www.e-drinks.com.pl/index3.html

Tu jeszcze więcej

A to prawdziwa karanbola

Obrazek
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 13.01.2008 17:55

antek napisał(a):tak Wojan...ograniczam,żona się złości:)

a Strhiga Ty myślisz że ja o kim myslałem mówiąc o tej karamboli...:):):)hihihihi

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Po karamboli wszystko się... myli :lol: :lol: :lol:

ANTEK! To kiedy??? Dajcie znać!!! Jak zawsze chlebem i solą :wink: :D będziem witać!!!!!!!!! :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 13.01.2008 18:38

shtriga napisał(a): Jak zawsze chlebem i solą

I Karambolą - juz Wam zazdroszczę :D :D :papa:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 13.01.2008 19:21

Janusz Bajcer napisał(a):
petris napisał(a):Wszystko co mozna dostać w Barze http://www.e-drinks.com.pl/index3.html

Tu jeszcze więcej

A to prawdziwa karanbola

Obrazek

Ale nam narobili smaku :) Moze więc zmontujemy drinka? :?:
Obrazek

Ale ,ale shtriga tylko goscinnosć staropolska? moze coś na ząb :!: :) :)
jakubuś
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakubuś » 13.01.2008 19:26

Karambola....mam wrażenie,że z francuska brzmiące słowo, każe nam kierować myśli wprost do KARAMBOLU (Ula :lool: -niełatwo ją pokroić, no nie?)) W zestawieniu z procentami -doświadczenie :wink: - inaczej być nie może :devil:

CARAM'BOLA COCTAIL :

20 ml Caram'bola
20 ml wódka Bolchoj
20 ml soku ananasowego
10 ml soku cytrynowego
Dekoracja: plasterek limonki i karamboli

Składniki wymieszać w shakerze i przelać do kieliszka. Udekorować karambolą oczywiście :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Poza tym ma ogromną ilość witaminy C :D :D :D :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.01.2008 19:36

A do likieru jak coś na ząb to tylko ciasteczko :lol:

Obrazek
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 13.01.2008 21:39

Petris :D i cała Załogo... to jest to, co na fotce Marysi :lol: Nigdy nie piłam niczego bardziej obrzydliwego :lol: :lol: :lol: Paskudny lepik.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 13.01.2008 21:47

shtriga napisał(a):Petris :D i cała Załogo... to jest to, co na fotce Marysi :lol: Nigdy nie piłam niczego bardziej obrzydliwego :lol: :lol: :lol: Paskudny lepik.

Cześć Striga, może tak po kielichu żubróweczki z Hajnówki pędzonej nocą w świetle księżyca, z głębi Puszczy Białowieskiej gdzie organa porządkowe i wymiaru sprawiedliwości nie mają dostępu. No jak Striga - dziabniemy, lepiej się będzie dyskutować :?
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 13.01.2008 22:08

Ale propozycja :roll: Shtriga ,U...ko nie do odrzucenia to dziabniecie :twisted:

i to nieoficjalnie 8O
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 13.01.2008 22:31

darek1 napisał(a):
shtriga napisał(a):Petris :D i cała Załogo... to jest to, co na fotce Marysi :lol: Nigdy nie piłam niczego bardziej obrzydliwego :lol: :lol: :lol: Paskudny lepik.

Cześć Striga, może tak po kielichu żubróweczki z Hajnówki pędzonej nocą w świetle księżyca, z głębi Puszczy Białowieskiej gdzie organa porządkowe i wymiaru sprawiedliwości nie mają dostępu. No jak Striga - dziabniemy, lepiej się będzie dyskutować :?

Hehe Dareczek zmienił zdanie :?: Chce do AA :?: :D :D :papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.01.2008 15:13

Ja tam wcale nikogo nie będę namawiał do wstąpienia w szeregi AA :lol:. TO JEST BAR :!: i dzisiaj ja tu polewam :D

Obrazek
No to Panie i Panowie z okazji moich urodzin które to dzisiaj obchodzę po maluchu ;)

Pozdrav :papa:

P.S. Jakby co, to jest polska odmiana travaricy ;) :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone