Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 19.01.2010 21:21

Mnie by się coś na sen przydało, jakaś meliska do wypicia? ;)
Jak się położyłam po obiadku, tak właśnie się obudziłam.
Noc zgłowy, jak w morde strzelił... :twisted: :roll: :?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 20.01.2010 18:46

Mutiaq, znalazłem, na sen, taką "kawkę" dla ciebie:

Obrazek

Na zdrowie :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.01.2010 16:52

Kawa?
Paskudztwo, obrzydlistwo...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Colę też mam jakby co.
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 22.01.2010 17:02

Batantynka dobra rzecz ,
ale .. z umiaremObrazek
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.01.2010 17:27

JacYamaha napisał(a):Kawa?
Paskudztwo, obrzydlistwo...

Chyba tej fotki do końca nie obejrzałeś!
Tam taka "męska" kawka pod tym plakacikiem się chowa.

A ja tak zmarzłem dzisiaj, że mi małżonka pozwoliła otworzyć Rakiję z ubiegłorocznych zapasów.

Kończą się pomału :cry: , trzeba znów wyjazd zaopatrzeniowy zaplanować :wink:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 22.01.2010 19:13

kawa jest super taka z pianka i czekolada :P
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.01.2010 19:33

dallas napisał(a):kawa jest super taka z pianka i czekolada :P

Na sen?!? :wink:

Moje ciśnienie ...
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 22.01.2010 19:47

A może komuś zasmakuje?
Grog - ciepełko w środku zimy :lol:

Obrazek

Składniki:
200ml rumu
400ml wody
3 łyżki cukru
4 goździki
sok z 2 cytryn
cynamon i trochę pieprzu
Zagotowaną wodę z goździkami,cukrem,
cynamonem i pieprzem łączymy z rumem.
Dodajemy sok cytrynowy i ....gotowe.
Pijemy na gorąco :D
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 23.01.2010 00:48

darek1 napisał(a):
Jola L-G napisał(a):
FUX napisał(a):
darek1 napisał(a):
dallas napisał(a):mi zawsze na bol głowy wystarczą dwie kawy jedna mocna i jedna cappucino :D :D

Koleżanka widzę, że niskociśnieniowiec. Tak to jest jak chłopa brak. Nie ma kto rozgrzać. Myślę, że koledzy cromaniacy z moderatorami włacznie pomogą coś w tej materi

Dowcip na poziomie parkietu... :roll:

chyba bliżej klepiska !!!!! :wink: :wink:

No koleżanko Jolu - przesadziłaś. Przypomnę koleżance fakt jak to koleżanka szukała sensacji na Campingu pod Maslinom podejrzewając o głęboki romans użytkowniczkę forum z obsługą campingu. Tu już było poniżej klepiska. Chyba nie musze cytować słów i wypowiedzi jednej z cromaniaczek do do zachowania koleżanki. Ocenę zawsze trzeba zacząć od swojej osoby, a nie szukać sensacji u innych. Co do Fuxa, to był osłem , jest osłem i będzie osłem.

Żeby nie było nieporozumień to w tym temacie można wypowiadać sie ostrzej niż w innych. - Do wiadomości Administratora i Moderatora.

Kolego Darku !!!!!! dawno mnie tu nie było, ale jestem ...i doszłam do wniosku, ż ..."kolega chyba sam Siebie przerósł.." - pozdrawiam i uwazam, że Kolego jesteś zbyt młody, żeby starszych zrozumieć !!!!!!! :wink: :evil:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 23.01.2010 00:49

Jola L-G napisał(a):
darek1 napisał(a):
Jola L-G napisał(a):
FUX napisał(a):
darek1 napisał(a):
dallas napisał(a):mi zawsze na bol głowy wystarczą dwie kawy jedna mocna i jedna cappucino :D :D

Koleżanka widzę, że niskociśnieniowiec. Tak to jest jak chłopa brak. Nie ma kto rozgrzać. Myślę, że koledzy cromaniacy z moderatorami włacznie pomogą coś w tej materi

No koleżanko Jolu - przesadziłaś. Przypomnę koleżance fakt jak to koleżanka szukała sensacji na Campingu pod Maslinom podejrzewając o głęboki romans użytkowniczkę forum z obsługą campingu. Tu już było poniżej klepiska. Chyba nie musze cytować słów i wypowiedzi jednej z cromaniaczek do do zachowania koleżanki. Ocenę zawsze trzeba zacząć od swojej osoby, a nie szukać sensacji u innych. Co do Fuxa, to był osłem , jest osłem i będzie osłem.

Żeby nie było nieporozumień to w tym temacie można wypowiadać sie ostrzej niż w innych. - Do wiadomości Administratora i Moderatora.

Kolego Darku !!!!!! dawno mnie tu nie było, ale jestem ...i doszłam do wniosku, że ..."kolega chyba sam Siebie przerósł.." - pozdrawiam i uważam że jesteś zbyt młody, żeby starszych zrozumieć !!!!!!! :wink: :evil:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 23.01.2010 00:52

Jola L-G napisał(a):
darek1 napisał(a):
Jola L-G napisał(a):
FUX napisał(a):
darek1 napisał(a):

Kolego Darku !!!!!! dawno mnie tu nie było, ale jestem ...i doszłam do wniosku, że ..."kolega chyba sam Siebie przerósł.." - pozdrawiam i uważam że jesteś zbyt młody, żeby starszych zrozumieć !!!!!!! :wink: :evil:
, a tego co pisałam i wyrażałam nie musisz cytować, pamięć mam jeszcze dobrą i się nie wstydzę tego co wyraziłam i nie boje się przyznawać do własnych wypowiedzi !!!! powodzenia i odwagi życzę !!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 23.01.2010 00:55

darek1 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
darek1 napisał(a):Żeby nie było nieporozumień to w tym temacie można wypowiadać sie ostrzej niż w innych. - Do wiadomości Administratora i Moderatora.

Ostrzej , ale nie obraźliwie w stosunku do innego uzytkownika :!: :!: :!:

Osioł to bardzo miłe i przyjazne dla dzieci zwierzę, tyle że uparte.

Jednak na tym forum nie Dzieci, a dorośli dominują.....chyba, ze ktos sie podszywa !?!?
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 23.01.2010 00:57

hajduczek napisał(a):
Jola L-G napisał(a):w tym 2010 roku abstynencja zapanowała ????? "cy cuś" ????

podejrzeniom Joli mówie stanowcze NIE :lol: :lol: i dzis uczczę to swojskim winkiem w babskim towarzystwie :wink: taki sobie babski wieczór(a konkretnie popołudnie :lol: )

Obrazek

cieszę się, że moje podejrzenia ' spaliły na panewce' .... bo cóżby to za Crobar był ???? :?: :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 23.01.2010 00:59

....ale MONOLOG "odwaliłam" (przepraszam Kolegę Darka za słowo ODWALIŁAM, bo pewnie się Koledze nie spodoba, ale takie mi pasowało) - pozdrawiam wszystkich Crobarowiczów !!! - Jola :wink: :wink: :D :D
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 23.01.2010 03:37

Drineczka?

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone