Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 07.08.2007 17:01

kawo napisał(a):
kominesku napisał(a):Jurasku to w Gnieżnie sa takie widokówki :roll: na tle których można sobie taką fotkę walnąć :wink: i to jeszcze z taką Laską :lol:

"laska" fajna (chyba) ale ten facet to coś.... spodnie spadają, brzuch nadmuchany, ...... . :cry:

Niestety, nie wszyscy wyglądają jak modele z gazet przykro mi :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 07.08.2007 17:58

Dzięki chłopaki za słowa otuchy-wypada coś postawić

Obrazek

Na zdrowie :!: :papa:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 07.08.2007 18:36

Wojanku łączę się z Tobą w bólu...Ja dziś dzięki uprzejmości drogowców, którzy dzielnie naprawiali drogę sypiąc drobne kamyczki :evil: podczas wymijania się z tirem stłukłam szybę w nowej toyocie. Jutro muszę zanieść pismo do wydziału dróg i czekać na rozpatrzenie i decyzję ich ubezpieczyciela :( Koszmar :!:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 07.08.2007 18:40

Policja była wezwana ? Albo chociaż jakieś fotki "z miejsca akcji" ? Jak nie to nie chcę Cię martwić ale raczej swoje AC będziesz musiała uruchomić.
Danka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danka » 07.08.2007 18:41

wojan , na pocieszenie powiem Ci , że nam w tym roku dwa razy wjechali juz w tyłek...
za pierwszym razem nic poważnego się nie stało / pani doktor nie wyhamowała/ , ale za drugim razem poszła tylnia szyba
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 07.08.2007 18:46

Wezwałam policję, spisała co trzeba. Dzwoniłam do rejonu naszych dróg i jutro muszę im oprócz tego wnieść pismo które mają rozpatrzeć-swoją szosą ciekawe ile im to zajmie czasu.
To nie pierwsza sytuacja u nas. Nie znam się na tym kompletnie ale już drugi raz w roku sypią nawierzchnię drobnymi kamyczkami, które walą po aucie nawet przy 20 km/h. Najgorzej jest przy mijaniu się, tak jak dziś. Ale nie ja pierwsza jestem ofiarą w tym roku, pierwsza pewnie wnoszę o naprawę (w serwisie chcą 2 500 z za wymianę) zobaczymy co da się zrobić.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 07.08.2007 18:50

No to jesteś kryta. Drogowcy pewnie są ubezpieczeni, papiery przekażą swojemu ubezpieczycielowi i dalej sprawa powinna wyglądać jak normalna likwidacja szkody komunikacyjnej. Przy "kamyczkach" zwykle palą głupa że jechało się za szybko, ograniczenie prędkości etc ale jak dostałaś w szybe czołową to wiadomo że z innego auta więc raczej ciężko będzie im się wykręcić. Dobrze że wezwałaś policję :)
No a szyby tyle kosztują a zamiennika na gwarancji raczej nie założysz, zresztą jak jest klima (czujnik nasłonecznienia) i czujnik deszczu to raczej taniej szyby się nie znajdzie.
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 07.08.2007 19:00

Zanęcania część dalsza

Obrazek

Morsy na pacyfiku

Obrazek

Widziałem wieloryby. Uwierzcie mi, widzieć a z fotografować to dwa różne pojęcia. Dla mnie jak na pierwszy raz było za dużo emocji, aby opanować fotki. Warunki też były za nie ciekawe.

Obrazek

Moje nowe wcielenie!!! :lol:

Obrazek

Wśród Mormonów

Obrazek

Zabawa w delfinarium

Obrazek

Taniec orki

Obrazek

Z rodziny wielorybów Bieluga

Obrazek

W strumieniach Niagary

Obrazek

Obrazek

Beluga w pełnej okazałości

Obrazek

Vancouver nocą (Fotka z ręki)
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 07.08.2007 19:12

Cudownie nęcisz :lol: :lol: :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 07.08.2007 19:40

Jurasku dawaj więcej tych klonowych fotek :!:
A ciągnąc wątek samochodowy : dziewczyny- wielkie dzięki za pociechę i specjalnie dla Was coś na otarcie łez po rozbitych szybach :

Obrazek

:papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.08.2007 19:47

No to trzeba wrzucić trochę muzyki, wić na początek znęcę Ivaną i Goranem :lol:

VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 07.08.2007 20:03

dziś ja wszytkim stawiam :) okazja chyba wiadoma :)
wasze zdrówko kochani i dziekuje za dobre słowa
Danka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danka » 07.08.2007 20:08

wojan napisał(a):Jurasku dawaj więcej tych klonowych fotek :!:
A ciągnąc wątek samochodowy : dziewczyny- wielkie dzięki za pociechę i specjalnie dla Was coś na otarcie łez po rozbitych szybach :

Obrazek

:papa:

o takie lubię , dzięki wojan
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 07.08.2007 20:20

Karolu-gratulacje przede wszystkim.
Za syna wznosimy toast -oby zdrowy był.
I pozdrowienia dla małżonki
*salvia*_kjedi
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.08.2007 20:43

To wznoszę toaścik za nowego "cromaniaczka" kufelkiem Karlovacko :D

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone