Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ps. już wiem z Kalendarza wyjazdów - całe szczęście,że już wróciłeś, bo gorsza by była taka stłuczka na kilka dni przed wyjazdem na wakacje.
Szczerze współczuję
Ostatnio edytowano 06.08.2007 22:44 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
a ten typ rozmawiając przez komórkę.. ( tak często bywa ) tak był zafascynowany rozmową że zapomniał gdzie jest hamulec ... : | 3 maj się Wojan a w tej kosmetyczce jakieś maseczki dla Vectry obowiązkowe
Wojan ... współczuję. Na dobrych kilka dni nie masz automobila. Ja miałem taki sam przypadek, ktoś zapomniał o hamulcach i dostałem centralnie w tył. Jednak u mnie po "bum" w zasadzie nie było wyraźnie widać uszkodzeń. Idealne centrum, zarysowany zderzak i odciśnięta tablica rejestracyjna tego gościa. Kto nie wie, nie pozna. Miałem szczęście w nieszczęściu.