shtriga napisał(a): Te bransoletki proszę koniecznie pokazać!!!!!!!!
shtriga,
Co to za urzędowy ton wkradł się nam do twojego pytania
A na poważnie, to bransoletkę trzyma w rękach Lenka na zdjęciu powyżej twojego posta
Pozdrawiam,
PAP
.png)
shtriga napisał(a): Te bransoletki proszę koniecznie pokazać!!!!!!!!
.png)
PAP napisał(a): ... a to też kobieta jest, więc może być z tym kłopot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Pozdrawiam,
PAP
.png)
PAP napisał(a):shtriga napisał(a): Te bransoletki proszę koniecznie pokazać!!!!!!!!
shtriga,
Co to za urzędowy ton wkradł się nam do twojego pytania![]()
![]()
... To ja poproszę napisać podanie i nakleić znaczek skarbowy
![]()
![]()
![]()
...
A na poważnie, to bransoletkę trzyma w rękach Lenka na zdjęciu powyżej twojego posta![]()
... jeżeli byś chciała zdjęcie bardziej szczegółowe, to wkleję je w wolnej chwili
, jak znajdę ostatnią ostałą się bransoletkę u Lenki w pokoju
![]()
... a to też kobieta jest, więc może być z tym kłopot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Pozdrawiam,
PAP
.png)
ziomek napisał(a):Jeśli mogę coś skomentować to mała uwaga do kilku zdjęć robionych we wnętrzu pojazdu, otóż na kilku zdjęciach dużą albo zasadniczą część fotki zajmuje słupek boczny czy też kokpit pozatym może być
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):PAP - małe pytanko: czy w przygotowaniach do wyjazdu na Bałkany buszując w internecie trafiłeś na stronę Wojciecha Dąbrowskiego![]()
Jeśli nie to, w swojej wyprawie zobaczyliście z MAPĄ i dziećmi część tego co P.Wojtek
Albania 2003 widziana oczyma Wojciecha Dąbrowskiego
.png)
shtriga napisał(a):Te bransoletki proszę koniecznie pokazać!!!!!!!!Ja czytam dokładnie relację i na dodatek kobieta jestem!
Gdziekolwiek nie pojadę, to coś do obwieszenia się muszę sobie kupić
( mam nawet kolczyki w kształcie tęczowej Albanii, kupione w Kotorze
![]()
![]()
)
A tak trochę poważniej - w PL to się raczej nie spotkałam z takimi "gratisami". A w AL też w każdym sklepie dostawałyśmy jakiś prezent - nawet jeśli nic nie kupiłyśmyKurka wodna - muszę odnależć szałowe - hehe - kolczyki, jakie nam podarował pan ze sklepu w Kopliku - myślę, że też raczej na 100% made in Czajna
![]()
![]()
Pozdrawiam!
.png)
zygmunt napisał(a):PAP-cio , ja Twoją relację zostawiłem sobie niejako na deser i zacząłem ją czytać dopiero po Nowym Roku. W tej chwili jestem gdzieś w okolicach Budvy![]()
i staram się dogonić akcję twojego '' filmu''..
.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe