piekara114 napisał(a):Oglądam te plaże i tak mnie naszło, że za rok biorę namiot i kilka nocy prześpimy się bezpośrednio na plaży, zwłaszcza że będzie wyjazd poza sezonem... a rejon się jeszcze ustali...
To jest bardzo dobra koncepcja
My nie jesteśmy "namiotowi" ale też miałem takie wrażenie szczególnie na tej poprzedniej plaży z falami, że spędzenie tutaj powiedzmy 2-3 dni na dobrym odludzi byłoby ciekawe
Szczególnie, że jest obok mały bar i więc nie trzeba by jeszcze samemu gotować w takich polowych warunkach.
piotrf napisał(a):Michale , kilka z Twoich zdjęć z tych bezludziowych plaż przypomniały mi okolice jeziora Van w Turcji - kolory i przejrzystość wody wspaniałe , plaże i te pustki , które każą mi zastanawiać się "dlaczego tu jeszcze nie ma turystów ?"![]()
I oby tak było jak najdłużej ...
Kapitańska Baba napisał(a):Straszne falska na tym morzu, chyba co dzień to większe
No właśnie to był chyba ostatni dzień fal, ale przynajmniej nie można narzekać na flautę
pozdrawiam, Michał

.png)

.png)

.png)

Śledziliśmy informacje lokalnie, rozmawialiśmy z gospodarzem, ale on nie był jakoś specjalnie przejęty tym