Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apel o podpisanie petycji

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.12.2012 13:20

Sven napisał(a):
Bocian napisał(a):
anakin napisał(a):Chce Ci się Sławek w ten bęben walić? :roll:

Lubię czasem przy... w coś całkiem pustego...

To musisz mieć strasznie głośno w pracy jeżeli Twoi koledzy mają tak samo :lol:

Nie wydaje mnie się... Przecież ciebie tam nie ma.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.12.2012 13:27

ebolec napisał(a):
Bocian napisał(a):Mam w rodzinie naocznego świadka mordu w Radziłowie. Opowiadał o tym. Zrobili to mściwi i rządni kasy Polacy. Szmalcownicy robili co robili, dla zabawy, czy dla kasy?

Skoro naoczny świadek, to można przypuszczać, że co najmniej był "biernym uczestnikiem". I nie zrobił nic żeby pomóc mordowanym? Takiej postawy nie podawałbym za wzór.

Weź Jacek pod uwagę, że ten upierdliwy wpis był początkiem przy.ierdalania się ebolca. Jakoś nie zwraca się uwagi na prowokacyjne wpisy typu, jesteś stworzony do tego czy tamtego, a mówienie, że w nich nie ma nic obraźliwego jest pieprzeniem farmazonów. Zaczyna się powtórka z platona? Mnie nikt nie jest w stanie obrazić przez internet. Mam na to wy.ebane. Ale nie pozwolę, żeby jakiś szmaciarz skakał mi po plecach.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.12.2012 13:53

Bocian napisał(a):Weź Jacek pod uwagę, że ten upierdliwy wpis był początkiem przy.ierdalania się ebolca. Jakoś nie zwraca się uwagi na prowokacyjne wpisy typu, jesteś stworzony do tego czy tamtego, a mówienie, że w nich nie ma nic obraźliwego jest pieprzeniem farmazonów. Zaczyna się powtórka z platona? Mnie nikt nie jest w stanie obrazić przez internet. Mam na to wy.ebane. Ale nie pozwolę, żeby jakiś szmaciarz skakał mi po plecach.

Wziąłem pod uwagę i napisałem - tu:
apel-o-podpisanie-petycji-t34847-75.html#p1075000

Prosiłem o wstrzemięźliwość.
User ebolec się nie odezwał.

Przykro mi bardzo.
Za ostatnie zdanie masz ostrzeżenie (tydzień). Recydywa skutkuje dłuższym urlopem.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.12.2012 14:01

Jacek S napisał(a):Wziąłem pod uwagę i napisałem - tu:
apel-o-podpisanie-petycji-t34847-75.html#p1075000

Nic nie napisałeś. Nie uznałeś jego postu za prowokacyjny ani obraźliwy a taki był. Jeśli tego nie rozumiesz to chyba nie chcesz zrozumieć. Powiela potoczne i obraźliwe mniemanie o mojej profesji. Z twojego zdania wynika, że jeśli ebolec chce mnie obrażać, niech to robi na priv. Idąc takim tokiem rozumowania, powiedz mi o kim jest to moje ostatnie zdanie? Napisałem ogólnie o szmaciarzach. Nie wolno?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.12.2012 14:13

Jacek S napisał(a):User ebolec się nie odezwał.

Ale odezwał się inny, który powinien też dostać "pysk" jeżeli Bocian go dostał.
Ujowo ale jednakowo.
Tym bardziej, że wrzyna się gość (sven) jak stringi w d.....w wiadomym celu.
I nie zmienia tego nawet uśmiechnięta morda na końcu jego zdania.
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 03.12.2012 19:37

Bocian napisał(a): Mnie nikt nie jest w stanie obrazić przez internet. Mam na to wy.ebane. Ale nie pozwolę, żeby jakiś szmaciarz skakał mi po plecach.

Dla potomności. Odzwierciedla "klasę"...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.12.2012 19:47

ebolec napisał(a):
Bocian napisał(a): Mnie nikt nie jest w stanie obrazić przez internet. Mam na to wy.ebane. Ale nie pozwolę, żeby jakiś szmaciarz skakał mi po plecach.

Masz coś jeszcze górnolotnego do powiedzenia?
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 03.12.2012 20:37

Witaj Andrzej.

Bocian kiedyś podobno włączyłeś sobie ignora. Zapomniałeś :?: To sobie przypomnij :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.12.2012 20:39

ebolec napisał(a):Witaj Andrzej.

Bociuś kiedyś podobno włączyłeś sobie ignora. Zapomniałeś :?: To sobie przypomnij :D

Masz bolczyku coś jeszcze , tak górnolotnego do powiedzenia? Jeśli nie, to posłuchaj muzyki z mojego awatara.
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 03.12.2012 20:43

ebolec napisał(a):
Bocian napisał(a):Coś jeszcze szczególnie górnolotnego masz do powiedzenia? Na ciebie wystarczy sama kominiarka, bez człowieka w środku.

I na co "idą" moje podatki?
Wyjaśnij o co biega tobie z tą kominiarką bez człowieka, bo chyba najpierw napisałeś, a potem, a potem już nie było żadnego procesu :mrgreen:

Zapewne twoje podatki idą na :?:

:!: Marsz 13 grudnia :!:

Bo POLSKA WOLNOŚĆ JEST ZAGROŻONA :mrgreen:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 03.12.2012 20:55

ebolec napisał(a):Witaj Andrzej.

Bocian kiedyś podobno włączyłeś sobie ignora. Zapomniałeś :?: To sobie przypomnij :D

Teraz ja zapytam. Czy będziesz tak długo biegał za Userami, którzy wyraźnie dali Ci do zrozumienia że sobie tego nie życzą i szarpał za nogawkę aż się któryś odwinie i będzie płacz :?: Ostrzegam, że nie będę ostrzeżeń dawał i odpisywał ma maile i zgłoszenia postów wielce obrażonych.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.12.2012 07:42

ebolec napisał(a):

Napisałem wcześniej:
User ebolec się nie odezwał.

O ja naiwny...myślałem, że zrozumiałeś, przemyślałeś...widzę, że nic z tego.
To prowokacja w najczystszej postaci dlatego zasługuje na "nagrodę" - ostrzeżenie.
(do 11.12.2012 - żeby uprzedzić pytanie "ile to tydzień").

Wątek jest zupełnie o czymś innym więc bardzo proszę o merytoryczne wypowiedzi.

Kolego hrupek666 - bez bieżącej, polskiej polityki proszę. :!:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 04.12.2012 21:47

Regulamin
Zasady w wielkim skrócie
Ma być miło.
Koniec regulaminu.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Apel o podpisanie petycji - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone