jako że ferie w trakcie, a raczej już ich koniec się zbliża
Wyjazd 13-24 lipca, ewentualnie tydzień wcześniej wyjazd
Wymagania: app. z klimą, dwa małe app ewentualnie jeden większy, nie za daleko do plazy (do 10 min) i żeby z wózkiem było się łatwo tam dostać.
Wytypowałam Bratuś (koło Promajnej), bo.... jest nie duży z fajną plażą, lodziarnia w zasięgu spaceru i dość płasko, bo będzie z nami szwagier z roczną córką, czyli skład 2+1 (syn 10 lat) i 2+1 (1 rok w czerwcu)... i na Riwierze nie byliśmy i pora zobaczyć skałkę, słynną tablicę i ponownie odwiedzić Split
Emaile rozesłane (ale namiarów bezpośrednio do właścicieli bardzo mało, dane z forum też wykorzystane) i albo zajęte albo ceny
No to szukam w pobliskiej Baska Voda na jej południu, aby nie być w samym centrum i tym samym wymyśliłam, że i plaża będzie mniej zaludniona
I sytuacja podobna: ceny ok 70, 80 eur, jak jest coś za 50 eur to bez balkonu, albo 20 metrów kw.
Do tej pory bylismy na Istrii*2, Starigrad-Paklenica, Rogoznica i Mlini i nie płaciliśmy więcej jak 47 eur (za wszystko, app 2+1).
Powiedzcie mi czy Riwiera jest taka droga czy ta zbliżająca się UE tak podniosła ceny
Jeśli ktoś ma sprawdzony namiar i chciałby się podzielić, to proszę na mój priv podesłać (adres w profilu)
Z góry dziękuję za odpowiedź i ewentualne namiary, z przyjemnością przekażę swoje

.png)
.png)
.png)

.png)