Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament z widokiem na morze dla 4 osob

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arad
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arad » 29.07.2013 12:29

Witam,
watek poruszany tutaj na forum niejednokrotnie, ale poniewaz nie ma linkow do noclegow, to nic dla siebie nie znalazlam.

Jade w drugiej polowie wrzesnia ze znajomymi do Chorwacji i szukamy apartamentu z dwoma sypialniami i tarasem z widokiem na morze (najlepiej przy samym morzu!). Zalezy nam zeby byla to miejscowosc, w ktorej beda jeszcze w tym czasie pootwierane jakies restauracje, knajpki, etc.

Przetrzasam internet od kilku dni, ale wiem jak to jest ze zdjeciami i opisami, ktore nie oddaja rzeczywistosci.

Mam nadzieje ze ktos z Was poleci mi jakies ladne miejsce, gdzie odpoczne od duzego miasta. Kluczowym kryterium jest piekny widok na morze/zatoczke :)

Moj email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Nasajem
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nasajem » 29.07.2013 12:39

We wrześniu nie ma lepszego rozwiązania niż jazda w ciemno. Apartament znajdziecie bez problemu i w miejscu, które będzie się Wam podobało. Pamiętaj każdy ma inne wymagania i każdemu podoba się co innego :).
Druga sprawa będzie taniej niż rezerwując cokolwiek przez telefon/internet, na miejscu zawsze jest taniej.
Ja jadę w piątek 02.08 w samym szczycie sezony, nie zamierzam nic rezerwować, mimo że mam sprecyzowaną miejscowość (Brela), do której chcę jechać. Wiem, że znajdę apartament z palcem wiesz gdzie ;).
Także zamiast szukać noclegów, proponuję pooglądać sobie zdjęcia z wybrzeża i zastanowić się, które rejony Was interesują ;)
RobSoft
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobSoft » 29.07.2013 13:27

Arad: Sprawdź e-maila. Jak coś to pisz na priv.
arad
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arad » 29.07.2013 14:03

Mam zamiar wlasnie jechac w ciemno. Chyba ze ktos by mi podeslal namiar na nocleg ktory porwie moje serce to wtedy bym przezalowala i zapalcila te kilka euro wiecej ;)

W drugiej polowie wrzesnia nie bedzie problemu ze znalezieniem ladnego noclegu za 50 euro za noc dla 4 osob przy samym morzu, prawda..? Taka mam nadzieje :)

Dokad chce jechac tez nie wiem, bo wszedzie jest pieknie, ale z tym juz sie jakos uporam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone