Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament w Brist

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baster
Autostopowicz
Apartament w Brist

Nieprzeczytany postnapisał(a) baster » 22.01.2011 15:12

Witam
W sierpniu wybieramy się do Chorwacji. Jedziemy do Brist'u. Znaleźliśmy apartament, który pokazuje poniższy link :

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Szukałem opinii o tych apartamentach ( mario i filip ) lecz nigdzie nic nie znalazłem. Orientuje się ktoś czy w ogóle istnieją takie apartamenty ? Ewentualnie może ma ktoś namiar na sprawdzone i niedrogie apartamenty w Brist dla 4 osób dorosłych i jednego brzdąca ?

Pozdrawiam i czekam na jakąś podpowiedź.
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 22.01.2011 18:05

Rodzina koleżanki tam mieszkali a ona w jakis innych apartamentch ale tam bywała. Z tego co mówiła warunki ok, ale jak ją dobrze zrozumiałam wadą było to ze niedaleko była ulica (aczkolwiek nie wiem czy ruchliwa czy nie, ona po prostu miała 2 osobowy w jakimś bardziej odludnym miejscu). Wifi działało ale ociężale. Generalnie byli zadowoleni.
Nitka-bn
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nitka-bn » 18.03.2011 12:18

Witam,
Z największa przyjemnością, a zarazem zazdrością polecam to miesjce i fantastyczną Panią Gospodynię - byliśmy tam z mężem i dzieckiem w zeszłym roku.
Apartamenty w bardzo wysokim standardzie - zaskoczyła mnie nawet pralka w łazience, kuchnia w pełni wyposażona - pisząc to mam również na myśli garnki, talerze, kubki, miski - wszystko czego potrzeba. A widok z tarasu i możliwość wypicia porannej kawy - bezcenne.
Pod domem jest zadaszenie na trzy/cztery samochody.
Do plaży bardzo blisko (żwirowa, brzeg płytki, nie za szeroka). Ale jeśli komuś przeszkadza taka sielanka można spacerkiem, deptakiem wzdłuż morza przejść do Gradac gdzie styl życia współgra z polskimi kurortami :)

Pozdrawiam
wojtasekk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtasekk » 21.03.2011 17:04

baster napisał(a):Witam
W sierpniu wybieramy się do Chorwacji. Jedziemy do Brist'u. Znaleźliśmy apartament, który pokazuje poniższy link :

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Szukałem opinii o tych apartamentach ( mario i filip ) lecz nigdzie nic nie znalazłem. Orientuje się ktoś czy w ogóle istnieją takie apartamenty ? Ewentualnie może ma ktoś namiar na sprawdzone i niedrogie apartamenty w Brist dla 4 osób dorosłych i jednego brzdąca ?

Pozdrawiam i czekam na jakąś podpowiedź.

Kwatera jest bardzo fajna. Dwa identyczne apartamenty na parterze. Na piętrze mieszka przemiła właścicielka Sanja z synami Mariem i Filipem. Wyposażenie pełne i nowoczesne. Łącznie z pralką, co nie jest normą, a przy dłuższym pobycie może się przydać. Nie ma klimy, ale też nie jest potrzebna nawet w największe upały. Widok z tarasów wspaniały. Palmy, drzewa mandarynkowe, adriatyk a w tle półwysep Pelješac. Doskonałe miejsce na wypady do Dubrownika, Makarskiej, Mosztaru czy na półwysep właśnie. Pod tarasem są miejsca parkingowe więc samochody stoją w cieniu. Jedynie bliskość Jadranki może przeszkadzać. Zwykle po dniu spędzonym na świeżym powietrzu śpi sie jak przysłowiowy suseł, a jak nie to wystarczą stopery. Do plaży jest blisko, a jak się trochę poszuka, można znaleźć fajne miejsce do plażowania. Polecam
wiola030394
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola030394 » 30.07.2012 21:07

W tym roku mieliśmy zarezerwowane 2 apartamenty u pani Sanji, niestety po dotarciu na miejsce zrezygnowaliśmy .. Owszem apartamenty w bardzo wysokim standardzie, ale znajdują się praktycznie przy samej Jadrance. Z tarasu widać morze, ale w pierwszej kolejności samochody, autobusy itd. Nasza grupa bardzo dużo czasu spędza na tarasie i jest to dla nas podstawa. Właścicielka bardzo sympatyczna, cały czas była z nami w kontakcie. Jeżeli ktoś jedzie bez małych dzieci i nie przeszkadza bliskość Jadranki to polecam. I zaznaczam, że mówię o apartamentach "Sanja", a nie "Mario i Filip", które znajdują sie przy samym morzu.
A my mamy nauczkę, że zawsze należy pytać o odległość od Jadranki .. :)

Pozdrawiam
mars30
Globtroter
Brist co powiecie.....?

Nieprzeczytany postnapisał(a) mars30 » 18.02.2013 14:22

Witam
Wybieramy się w sierpniu do Bristu zamieszkamy w Villi Falcon, czy ktoś może coś powiedzieć na temat położenia tej willi, i czy to dobry wybór?
W razie czego podaje meila do kontaktu adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, jakby nie można prowadzić takich rozmów na forum.
Pozdrawiam
macki111
Podróżnik
Re: Brist co powiecie.....?

Nieprzeczytany postnapisał(a) macki111 » 19.02.2013 10:53

Hej, my też tam jedziemy ale na przełomie lipca i sierpnia.
Pytałem już o te miejsce, ale coś cisza póki co.
Kiedy dokładnie jedziecie? My będziemy tam od 27.07 do 10.08 może się spotkamy? :-)
mars30
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mars30 » 19.02.2013 20:16

Hej
My jedziemy od 07.08.2013 do 21.08.2013, mamy zarezerwowane dwa apartamenty 2 osobowe na drugim piętrze wiec jest szansa ze się poznamy i spotkamy.
Jakbyście coś wiedzieli o willi daj znać ja też tak zrobię jak coś się dowiem.
Wysłaliśmy zaliczkę ale coś się nie odzywa Lidija mam nadzieję że wszystko jest ok.
Pozdrawiam Mariusz
macki111
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) macki111 » 20.02.2013 08:35

No to się na pewno spotkamy :-) My będziemy w 4 rodziny z dziećmi. Na parterze, 4 pokoje. Zaliczka już wpłacona, Lidija informowała, że dostała. Kontakt z nią jest faktycznie lekko utrudniony, wygląda na to, jak by rzadko sprawdzała pocztę. Ja to już ją wymęczyłem tymi meilami, wypytałem chyba o wszystko :-)
mars30
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mars30 » 20.02.2013 08:54

Witam
Kolego/podaj/mi/meila/do/siebie/mam/pare/pytan/moze/ty/szybciej/odpowiesz/od/Lidiji
Moze/wiesz/jak/jest/z/wyposazeniem/kuchni/tej/ogolno/dostepnej/bo/juz/wiem/ze/w/pokojach/nie/ma/czy/sa/talerze/szklanki/sztucce?
Bo/juz/wiesz/ze/czajnika/elektrycznego/nie/ma.
Pozdrawiam
macki111
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) macki111 » 20.02.2013 09:05

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Co do kuchni, to ponoć w tych pokojach na górze nie ma, jest wspólna. W tych większych pokojach, na dole co my wynajmujemy, niby w każdym jest aneks kuchenny, jakaś kuchenka, lodówka itd. Pościel sztućce też są. No zobaczymy, już zaklepane ;-). Pierwszy raz jedziemy w ten rejon HR. Zawsze były okolice Biogradu i Zadaru, ale pora zwiedzić południową część Chorwacji, myślę, że jako baza wypadowa, to Falcon się nada, ale zobaczymy.
Pozdrawiam Maciek
mars30
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mars30 » 20.02.2013 09:14

My/tez/jedziemy/rodzina/2+2/ale/wynajmujemy/2/pokoje/dwuosobowe.
A/te/pokoje/na/dole/ilu/sa/osobowe?
macki111
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) macki111 » 20.02.2013 09:17

Niby 3 osobowe, 1 duże łóżko (160x200) i 1 łóżko (90x200).
mars30
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mars30 » 20.02.2013 10:00

My/mamy/tak/jak/mowilem/dwa/pokoje/dwuosobowe/jeden/wiekszy/drugi/mniejszy/co/kolwiek/to/znaczy.
Pytales/moze/o/internet/bo/widze/ze/w/opisie/pisze/ze/nie/posiada.
My/ostatnie.dwa/lata/bylismy/w/Slatine/na/wyspie/Ciovo,teraz/bardziej/na/poludnie/chcemy/zobaczyc/Dubrownik/Mostar/i/Medugorie.
I/mysle/ze/Brist/jest/odpowiedni/znajdziemy/tam/cisze/i/spokoj.
macki111
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) macki111 » 20.02.2013 10:07

O internet nie pytałem, bo mi akurat nie zależy aby był. Też od kompa. muszę odpocząć, tylko plaża, słońce i rodzinka. Też myślę, że będzie ok. Bo to mała miejscowość, na dzień idealna, bez ścisku na plaży. A wieczorem można podskoczyć do Gradaca, Podacy czy nawet Makarskiej. Ale wszystko wyjdzie w praniu. Jak będziesz miał jakieś dodatkowe info. na temat Brist, czy Falcon, to daj znać.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone