Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament do 30 euro 2 osoby

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mieciuu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mieciuu » 01.02.2010 13:17

Witam
Jestem tu nowy i niedawno sie zarejestrowałem na tym forum choć przeglądałem już je w poszukiwaniu interesujących mnie informacji juz od dluższego czasu.
Do rzeczy :) wybieram sie w tym roku 20-30.06 do chorwacji jade tam pierwszy raz i chciałem prosić o jakieś porady gdzie jechać, myślałem o terenie makarskiej (Baska Voda, Podgora, Tupeci) przeglądałem juz tematy z linkami do apartamentów ale chciałbym prosić o dokładne namiary na sprawdzone i nie drogie apartamenty dla 2 osób do 30 euro za noc.
Ewentualnie jeśli były by jakies propozycje innego miejsca jesli chodzi o miejscowość to prosiłbym o rady, gdyż nie wiem gdzie można się wybrać na pierwszy raz.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.02.2010 13:31

mieciuu napisał(a):Witam
Jestem tu nowy i niedawno sie zarejestrowałem na tym forum choć przeglądałem już je w poszukiwaniu interesujących mnie informacji juz od dluższego czasu.
Do rzeczy :) wybieram sie w tym roku 20-30.06 do chorwacji jade tam pierwszy raz i chciałem prosić o jakieś porady gdzie jechać, myślałem o terenie makarskiej (Baska Voda, Podgora, Tupeci) przeglądałem juz tematy z linkami do apartamentów ale chciałbym prosić o dokładne namiary na sprawdzone i nie drogie apartamenty dla 2 osób do 30 euro za noc.
Ewentualnie jeśli były by jakies propozycje innego miejsca jesli chodzi o miejscowość to prosiłbym o rady, gdyż nie wiem gdzie można się wybrać na pierwszy raz.

Proszę
forum/viewtopic.php?p=467037#467037

Wątek trochę starszy ale
forum/viewtopic.php?p=153932#153932

Tu cały wątek - tylko przebierać
forum/viewtopic.php?t=19195&postdays=0&postorder=asc&start=0

Powodzenia
mieciuu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mieciuu » 01.02.2010 14:39

A czy bralibyście taką mmożliwość by jechać w ciemno w okolice tych 3 miejscowości chciałbym taką kwaterke na 2 osoby z łazienką i aneksem kuchennym, czy znajde tam na miejscu taką do 30 euro.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.02.2010 14:44

mieciuu napisał(a):A czy bralibyście taką mmożliwość by jechać w ciemno w okolice tych 3 miejscowości chciałbym taką kwaterke na 2 osoby z łazienką i aneksem kuchennym, czy znajde tam na miejscu taką do 30 euro.

A Czytałeś wątek w ciemno?
W pierwszy podanym przeze mnie linku jest o tym.
Proponuję użyć "szukaj" bo tematów jest bardzo dużo.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 01.02.2010 15:28

Dla dwóch osób szukaj tzw. studio apartamentu. Będzie taniej niż klasyczny apartament (wtedy powinnniście się zmieścić do 30 e).
Pozdrawiam
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 01.02.2010 18:05

mieciuu napisał(a):A czy bralibyście taką mmożliwość by jechać w ciemno w okolice tych 3 miejscowości chciałbym taką kwaterke na 2 osoby z łazienką i aneksem kuchennym, czy znajde tam na miejscu taką do 30 euro.

Jedź - znajdziesz. Jak będzie powyżej 30 E to ponegocjujesz. 30E za czerwiec to bez problemu.
Pawcio&Monia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawcio&Monia » 01.02.2010 22:12

Z żonką bylismy w miejscowości Marina (12 km od Trogiru) od początku sierpnia do 15 i za dobe placilismy 25 euro. Gospodarz chcial 30 ale zjechal do 25.Mielismy pokoj,kuchnie, lazienke oraz mały taras.Fakt ze bez klimatyzacji. Jechaliśmy w ciemno i bez problemu znalezlismy apartament. Fakt ze nie jestesmy zbyt wymagającymi klientami, ale w najblizsze wakacje klima to podstawa w apartamencie :)
mieciuu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mieciuu » 02.02.2010 07:07

Dziekuje za odpowiedzi i chyba skłonie sie do jechania w ciemno no chyba że w miedzy czasie znajdze jakieś zakwaterowanie:)
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 02.02.2010 13:31

W podobnym terminie jadę w ciemno tez na kwatery dla 2 osób i z całą pewnością chcę sie zmieścic max w 30E/noc, mysle ze jest to jak najbardziej realne.
Pawcio&Monia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawcio&Monia » 03.02.2010 21:36

Mieciu na Twoim miejscu jechał bym w ciemno. Nawet w sezonie. No chyba że masz wymagania z górnej półki co do apartamentu (basen jacuzzi sauna itd) :) We dwie osoby zawsze cos gdzies znajdziecie a naprawde jest tego sporo nawet w najwiekszym sezonie.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone