Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ankieta SondaŻ

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sly1234
Podróżnik
Ankieta SondaŻ

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly1234 » 18.06.2009 10:09

witam wszystkich

To jest mój pierwszy post na tym forum

Zacząłem interesować się Chorwacją i zajrzałem właśnie tutaj.
Nie znam kompletnie tego kraju i chciałbym zaufać doświadczonym forumowiczom, którzy byli nie raz na Chorwacji.

Ja zwiedziłem już kawał świata ale z całego globu najmniej właśnie Europy.
Zaczynam więc podróże po Europie i w tym roku (sierpień)padło na Chorwację - samochodem

Chciałbym się dowiedzieć czy jest gdzieś na forum ankieta sondaż dotycząca Chorwackich miejscowości ulubionych przez forumowiczów? Dało by to mi duży obraz najczęściej odwiedzanych miasteczek lub najbardziej ulubionych.

ps. Bardzo często tu zaglądam i szperam na forum zanim wytypuje miasto na pobyt sierpniowy.

pozdrawiam
dg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dg » 18.06.2009 10:25

statystycznie najbardziej ulubione będą te największe, które nie zawsze Tobie mogą odpowiadać.

Zalezy co chcesz na urlopie robić, czy wypoczywać, czy balangi, czy jedziesz z ekipą, czy z dziecmi itd. Ważne jest też co chcesz zwiedzać i czy w ogóle chcesz zwiedzać.

Ja np. wybieram miejsca bardzo ustronne z fajną plażą dla dzieciaków, nienawidze tłumów, których w sierpniu pewnie nie zabraknie.

Do poszukiwania miejscowości na urlop korzystam z maps.google.pl
Patrze sobie "z góry" jaki teren, czy duzo zabudowań, czy daleko od jadranki, jakie mniej-więcej plaże.

Potem w maps.google.pl w miarę maxymalne zblizenie na miejscowość, wciskam przycisk "Wiecej" i zaznaczam zdjęcia, jak jest OK i powiedzmy kilka opcji znajdę to wpadam tu na forum, wpisuję w "szukaj" nazwy miejscowości i czytam opinie. Jak juz poczytam to google.pl wpisuje nazwę miejcowosci i szukam kwaterunku ;)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 18.06.2009 10:29

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone