hakuna napisał(a):A jakieś namiary na kwatery?
Dzieki
wejdz na booking,agode czy jeszcze co Ci wpadnie i przegladaj.we wrzesniu tony w atrakcyjnych cenach
hakuna napisał(a):A jakieś namiary na kwatery?
Dzieki
.png)
.png)
.png)
.png)
rufus295 napisał(a):Właśnie z 3 tyg. jedziemy do Utjeha, znasz może miasteczko, fajne??. Co do drogi jedziemy dokładnie tak samo, przez Bośnie( chcemy jeszcze przez Durmitor naokoło pojechać), wracamy przez Serbie. Ta Słowacja mnie nie pociesza, będziemy tam jechac w sobotę około 9.00 rano, zobaczymy
. Jak namiary na dobre papu to pisz i się nie wstydź
,na pewno spróbujemy, lepiej trafić do dobrej knajpy pierwszego dnia niż ostatniego
. Z jakiego miasta jechaliście i ile zajęła podróż?
.png)
.png)
.png)
rufus295 napisał(a):Właśnie z 3 tyg. jedziemy do Utjeha, znasz może miasteczko, fajne??.
.png)
.png)
sneer napisał(a):rufus295 napisał(a):Właśnie z 3 tyg. jedziemy do Utjeha, znasz może miasteczko, fajne??.
Rok temu byłem w tym "miasteczku" (za dużo powiedziane, bo tam nie ma praktycznie nic) - osobiście drugi raz bym tam nie pojechał (kiepskie plaże, wszędzie daleko, ruchliwa ulica, problemy z wodą "pitną"). Z pewnością jest masa ładniejszych miejsc w Czarnogórze.
ps. zgadzam się, że piasek na głównej plaży w Ulcinj to prostu dramat.
.png)
sneer napisał(a):rufus295 napisał(a):Właśnie z 3 tyg. jedziemy do Utjeha, znasz może miasteczko, fajne??.
ps. zgadzam się, że piasek na głównej plaży w Ulcinj to prostu dramat.
.png)
rufus295 napisał(a):Ale przejeżdżałeś tylko czy na stałe tam siedziałeś?
Generalnie lubie spokojne miejsca( byłem w tamtym roku nad Bałtykiem, mieścina Pustkowo, jak dla mnie super), także byle było coś do zjedzenia na śniadanie można kupić i będzie git. Raczej będę chciał jak najwiecej pojeździć i pozwiedzać, ale smutno będzie jak 5 km dalej będzie 3x fajniejszy punkt. Ale cóż, pojedziemy, zobaczymy
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe