.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Na dziobie najlepiej.
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):Na dziobie najlepiej.
Jeśli nie ma głębokiego przechyłu - zdecydowanie tak![]()
hmmm..., ciekawe co na to ptaszory ? 
.png)
pavlo napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):Na dziobie najlepiej.
A dzisiaj u pomorzanki zachodniej to tak ma pizgać, że na dziobie to mowy nie ma, ba mało tego, w meteo mówili, żeby lepiej nawet dzioba z chaty nie wyściubiać![]()
![]()
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Wiatr pokazuje nam dziś od rana pazurki.
Jak widać woda troszkę rozbujana.
pomorzanka zachodnia napisał(a):pavlo napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):Na dziobie najlepiej.
A dzisiaj u pomorzanki zachodniej to tak ma pizgać, że na dziobie to mowy nie ma, ba mało tego, w meteo mówili, żeby lepiej nawet dzioba z chaty nie wyściubiać![]()
![]()
Tak, właśnie siedzę w pracy i się zastanawiamy z koleżankami czy damy radę wrócić do domu czy mamy w pracy na kartonach spać![]()
.png)
cały urok bycia z Wami na tym rejsie. Przed chwilą powiedziałem o tym żonie, że wirtualnie Wam towarzyszę. Na razie wałek nie jest w użyciu
zobaczymy jak minie noc 
.png)
"wiola2012"]Tribunj to urocze miasteczko.
Na jednym ze zdjęć zobaczyłam takie coś![]()
Trochę mi ten budynek psuje obraz chorwackiego wybrzeża.
.png)
pavlo napisał(a):A dzisiaj u pomorzanki zachodniej to tak ma pizgać, że na dziobie to mowy nie ma, ba mało tego, w meteo mówili, żeby lepiej nawet dzioba z chaty nie wyściubiać![]()
![]()
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Tak, właśnie siedzę w pracy i się zastanawiamy z koleżankami czy damy radę wrócić do domu czy mamy w pracy na kartonach spać![]()
.png)
"piotrf"]
Kolor morza również złowrogi , za to do żeglowania warunki odpowiednie![]()
Dwunastka w Skala Beauforta , to już nie są żarty
.png)
pavlo napisał(a):Olaboga co to się tam wyrabia na tym Amazonie; kapitan ma w objęciach piękną kobietę, razem trzymają wybuchowy trunek, ktoś z boku podsuwa zakazany owoc, ktoś inny zaś fotografuje, a inni zbierają okruszki![]()
cały urok bycia z Wami na tym rejsie. Przed chwilą powiedziałem o tym żonie, że wirtualnie Wam towarzyszę. Na razie wałek nie jest w użyciu
![]()
![]()
![]()
![]()
zobaczymy jak minie noc
![]()

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):pavlo napisał(a):Olaboga co to się tam wyrabia na tym Amazonie; kapitan ma w objęciach piękną kobietę, razem trzymają wybuchowy trunek, ktoś z boku podsuwa zakazany owoc, ktoś inny zaś fotografuje, a inni zbierają okruszki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zobaczymy jak minie noc
![]()
Ale sie uśmialiśmy z mężem czytając Twój opis zdjęcia![]()
![]()
Jest absolutnie genialny
![]()
![]()
![]()
Dzieje się, dzieje....mam za to nadzieję, że Twoja żona nie jest zła za wirtualną podróżZabierz Ją lepiej ze sobą na pokład
Nie wiem tylko, co by się zadziało z moją żoną, gdyby sam kapitan tak zadziałał, jak na tej fotce zadziałał
a dopowiem, że moja żona to takich granatników butelkowanych ma baaardzo wiele, mimo tego że nie grają

Powrót do Nasze relacje z podróży