Pozdrawiam
Piotr
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Wiolu![]()
![]()
![]()
Trafiłaś ze Skrzypkiem - właśnie się go uczę bo w piątek jedyna próba i sobota i niedziela spektakle(o ile znajdzie się dla mnie jakiś kostium)
Kapitańska Baba napisał(a):Praca jest absolutnie cudownaWłaśnie wczoraj dotarło do mnie, że od niedzieli nie byłam w pracy i strasznie za nią tęsknię
- to chyba nie jest normalne
![]()
![]()
![]()
pavlo napisał(a):Patrząc z przodu to : pierwsza biała dama po prawej to TYbardzo ładnie
piotrf napisał(a):Zachód słońca piękny , kolory świetne , ciekawe czy tak piękny zachód słońca oglądał Tewje w carskiej Anatewce ,![]()
![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)
pavlo napisał(a):
Patrząc z przodu to : pierwsza biała dama po prawej to TYbardzo ładnie
.png)
Epepa napisał(a):Ale piękny zachód słońca! Oglądając takie zdjęcia, jeszcze bardziej tęsknię za Chorwacją. Korczula faktycznie bardzo zielona, ale z tego co widać, brzegi raczej nieprzystępne.
PS: Ja również gratuluję nowej pracy i życzę, żeby zawsze sprawiała Ci tyle radości i satysfakcji.
.png)
piotrf napisał(a):Zachód słońca piękny , kolory świetne , ciekawe czy tak piękny zachód słońca oglądał Tewje w carskiej Anatewce ,![]()
![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)
"wiola2012"]
Trafiłam, bo wspomniałaś, że się go uczysz, a ja go bardzo lubię.
To jak najbardziej jest normalne, tak być powinno, ale niestety przeważnie nie jest. Zazdroszczę Ci![]()
Ładnie to trochę skromnie powiedziane, wg mnie pięknie.
Pewnie podobny biorąc pod uwagę, że część zdjęć kręcono w dzisiejszej Chorwacji, ale czy doceniał to piękno?.

.png)
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Trafiłaś ze Skrzypkiem - właśnie się go uczę bo w piątek jedyna próba i sobota i niedziela spektakle(o ile znajdzie się dla mnie jakiś kostium)
Kapitańska Baba napisał(a):I rzeczywiście – nic tu nie ma, pusto, jakoś tak przygnębiająco.
Zerkamy na wodę przy brzegu – na dnie straszny bałagan, masa lin, łańcuchów, opon.
Straszne śmietnisko nie pozwalające na kotwiczenie.
.png)
"pomorzanka zachodnia"]
Ooo. Jak byłam w chórze w liceum to śpiewaliśmy ten najsłynniejszy utwór ze "Skrzypka"![]()
I w Teatrze Muzycznym w Gdyni oglądałam.
Chyba i tak mieliście najlepszą możliwą miejscówkę przy tych Francuzach.
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):
Na rozmowie o pracę usłyszałam: tylko uważaj bo zakochasz się w teatrze. No i wpadłam po uszy![]()
![]()
, ale z Twojego "podwórka"mam świetny przykład .png)
Kapitańska Baba napisał(a):Hej Noe Noe..... chłopaku.....
Wypływasz jutro! Mandżur pakuj!!!
.png)
"dangol"] Mnie się to wprawdzie nie udało, ale z Twojego "podwórka"mam świetny przykład
![]()
szwagier mojej koleżanki od ponad 30 lat śpiewa ("kracze"
) właśnie w lubelskim teatrze muzycznym.
A muszla wyłowiona przez Twoje Dziewczyny przepiękna!
Powrót do Nasze relacje z podróży