Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

adriatica.net PANSION VILLA KAŠTEL

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tbrek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tbrek » 13.12.2008 16:38

Witam wszystkich i zarazem mam pytanko, korzystał ktoś może z tego pensjonatu i zarazem przez tą agencję? Budynek mi się bardzo podoba, widok tak samo, cena powiedzmy przyzwoita i do zaakceptowania, żonie odległość pasuje, termin wolny jest - ale jedno mnie martwi - za łatwo idzie :) może ktoś mi pomóc ? czy tak łatwo mam mieć załatwione super wakacje, no chyba że pogoda nie dopisze, ale tego nie biorę pod uwagę :)

Z góry dziękuje za pomoc.

Tomek
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 13.12.2008 16:53

Cześć, a nie lepiej byłoby załatwić to bez pośrednictwa agencji??? Kiedy wrzucasz nazwę w net pierwszy tafiony to właśnie bezpośrednia stronka obiektu...Gwarantuję, że właściciele wiedzą więcej na temat swojego pansjonatu niż agencja, a może i cena lepsza...
Pozdrawiam
tbrek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tbrek » 13.12.2008 16:59

właśnie jestem na ich stronie i... szok cena 10 euro na dobę wyższa niż przez agencję... choć wysłałem juz zapytanie o całkowity koszt na 12 dni i dostępność, teraz czekam, czy ja źle liczę czy agencja ma rabat :)
tbrek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tbrek » 15.12.2008 12:11

Kontakt bezpośredni z tym Hotelem idealny, już podali nr konta na wpłatę 30%, cena jak w agencji, więc chyba nie będę musiał się obawiać sytuacji na jakie natrafiło kilka osób z forum.

Po powrocie opiszę ten Hotelik :)

Jak narazie z moich skromnych wiadomości na temat Chorwacji, mogę śmiało polecić Hotel Laguna Materada w Porec'u - jedzenie super, położenie też, jedynie jak ktoś lubi troszkę piasku na plaży to tam nie ma - trawa aż prawie do samego wejścia do morza, na końcu kamienie zalane betonem na gładko.

I Croatia Resort w Dlugiej Uvali, hotel wyposażony we wszystko, łącznie z piekarnią i fryzjerem, choć totalnie na uboczu i małej zatoce, na początku szok, że to takie odludzie, ale potem okazało się przyjemnie, jedzenie smaczne ale robione na masówkę - ceny niskie jak na hotel

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone