Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A my na, to jak na Lato :) Czy, aby na pewno ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2011 14:39

anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 25.11.2011 14:46

A..... Ukraińcy nie gęsi...... :D

Dałbyś smoki spokój.

Z czego chłop ma żyć??

Że se chce dostukać małą bańkę??
Od razu trzeba "hallo" robić...

A tak poważnie to jak ze świniami.
Ile byś nie wlał do koryta to im ciągle będzie mało! :evil:
Ostatnio edytowano 25.11.2011 15:06 przez anakin, łącznie edytowano 3 razy
kamil1929
Cromaniak

Postnapisał(a) kamil1929 » 25.11.2011 14:52

Wypier....tego lysego h.. i caly ten pzpn,skandal co sie tam dzieje,zero kontroli totalna samowolka. :evil:
kamil1929
Cromaniak

Postnapisał(a) kamil1929 » 25.11.2011 14:56

anakin napisał(a):A..... Ukraińcy nie gęsi...... :D

Dałbyś smoki spokój.

Z czego chłop ma żyć??

Że se chce dostukać małą bańkę??

A tak poważnie to jak ze świniami.
Ile byś nie wlał do koryta to im ciągle będzie mało! :evil:

Sie k...zyje,tu czlowiek sie skrobie by do Cro pojechac :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.11.2011 16:10

kamil1929 napisał(a):

Wypier....tego lysego h.. i caly ten pzpn,skandal co sie tam dzieje,zero kontroli totalna samowolka. :evil:

Skandal jest ale nie musisz w złości używać wulgaryzmów
(nawet częściowo wykropkowanych) :!:
A jeśli musisz, to pisz skróty bez błędów, szczególnie ten drugi :wink: :idea:
kamil1929
Cromaniak

Postnapisał(a) kamil1929 » 25.11.2011 17:14

Janusz Bajcer napisał(a):
kamil1929 napisał(a):

Skandal jest ale nie musisz w złości używać wulgaryzmów
(nawet częściowo wykropkowanych) :!:
A jeśli musisz, to pisz skróty bez błędów, szczególnie ten drugi :wink: :idea:

Racja ponioslo mnie eh ,ale i tak jestem za tym by wywalic lysego ch... i nie tylko :wink:
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 25.11.2011 20:32

kamil1929 napisał(a):Racja ponioslo mnie eh ,ale i tak jestem za tym by wywalic lysego ch... i nie tylko :wink:

Widzę Kamilu, że temperament Cię roznosi, wnoszę stąd, że 1929 to nie jest data urodzin? :lol:

Masz oczywiście rację, ale ja uciekam z tematu, bo jest on okrutnie polityczny!

:sm:
zawodowiec
Cromaniak

Postnapisał(a) zawodowiec » 25.11.2011 20:33

Haki na Latę przedstawił niejaki Kazimierz Greń, kryształowa postać polskiej piłki.
Jak zwykle osobiste rozgrywki, podkładanie świń, przepychanie się do koryta, a wszyscy nawzajem siebie warci.
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 26.11.2011 00:08

Nie zasmradzajcie forum. G.... powinno pływać w szambie...
kamil1929
Cromaniak

Postnapisał(a) kamil1929 » 26.11.2011 08:25

greenrs napisał(a):Nie zasmradzajcie forum. G.... powinno pływać w szambie...

100% poparcia temat do smieci,poczekamy co z tego wyjdzie,pozwolic kibicom to posprzatac :: daje 15 min :twisted:
kamil1929
Cromaniak

Postnapisał(a) kamil1929 » 26.11.2011 08:27

jan_s1 napisał(a):
kamil1929 napisał(a):Racja ponioslo mnie eh ,ale i tak jestem za tym by wywalic lysego ch... i nie tylko :wink:

Widzę Kamilu, że temperament Cię roznosi, wnoszę stąd, że 1929 to nie jest data urodzin? :lol:

Masz oczywiście rację, ale ja uciekam z tematu, bo jest on okrutnie polityczny!

:sm:

Witam,no nie data urodzin :wink:
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 26.11.2011 08:50

zawodowiec napisał(a):Haki na Latę przedstawił niejaki Kazimierz Greń, kryształowa postać polskiej piłki.
Jak zwykle osobiste rozgrywki, podkładanie świń, przepychanie się do koryta, a wszyscy nawzajem siebie warci.

Nie byłem specjalnym zwolennikiem Listkiewicza. Tym bardziej nie uważam Laty za idealnego prezesa PZPNu. Ale złości mnie, że ohydne metody walki wdrożone na przestrzeni ostatnich lat przez polityków stały się w Polsce powszechne i są akceptowane przez ludzi. Poczytajcie proszę jak reagują tzw. internauci na to co im serwują media. Lecą na to jak jak lemingi...
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 26.11.2011 10:27

Tomasz W napisał(a):. Ale złości mnie, że ohydne metody walki wdrożone na przestrzeni ostatnich lat przez polityków stały się w Polsce powszechne i są akceptowane przez ludzi. Poczytajcie proszę jak reagują tzw. internauci na to co im serwują media. Lecą na to jak jak lemingi...

Zgadza się.
Tyle,że tylko takie metody pozwolą ludziom zobaczyć (choć w części) jak to szamo (PZPN,polityka, etc...ect...) wygląda od środka.
Czy Listkiewicz był lepszy???
Nie.
Czy następny,po Lacie będzie lepszy???
Nie.
Kręcina siedzi w PZPN-ie od 1983 roku.
Musi być niesamowicie "wybitnym fachowcem" skoro Lato podniósł mu pensję o jakieś 10 tys.!(nie pamiętam dokładnej kwoty) :!:
Albo............

Przykre jest jedynie to,że legenda polskiej piłki.............
Inaczej.
Jeżeli te zarzuty się potwierdzą mam nadzieję ,że będzie miał Lato odrobinę honoru i...............oszczędzi podatnikom kosztów jakie będą musieli ponosić na utrzymywanie go w miejscu odosobnienia...

Bo jeżeli goście,którzy zarabiają taką kasę wyciągają łapy po więcej......
Hammurabi by się przydał..
Ostatnio edytowano 26.11.2011 10:40 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 26.11.2011 10:36

PZPN to nie sektor publiczny. Nie mówcie proszę, że siedzą tam za Wasze czy moje pieniądze w sensie podatnika. Wszyscy liczą że minister sportu usunie kolejnych prezesów. Ma z nimi w rzeczywistości w sensie podrzędności niewiele wspólnego. Tylko łudzi się ludzi kolejnym zarządem komisarycznym czy kuratorem.
PZPN to maszynka biznesowa agenda FIFA i UEFA do zarabiania a nie uszczęśliwiania społeczeństwa. Jak w wielu instytucjach i firmach prywatnych nie mają takiego gorsetu jak w sektorze publicznym. I o tym też nie można zapominać.
Nie łudź się Anakin, że obejmie ich ustawa kominowa.... :)
Nie znaczy to jednak, że pomijam fakt że Lato i Kręcina to cwane buraki... z naciskiem na słowo BURAKI :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 26.11.2011 10:46

Tomasz W napisał(a):Nie łudź się Anakin, że obejmie ich ustawa kominowa.... :)
Nie znaczy to jednak, że pomijam fakt że Lato i Kręcina to cwane buraki... z naciskiem na słowo BURAKI :)

Oczywiście masz rację....
Nie chodzi mi o ustawy,przepisy..
Mam na myśli zwykły............honor.
Tego się nie da określić u nikogo żadnym rozporządzeniem.
Wiem,że to dziś niemodne,ale....

Ludzie zapierd... cały miesiąc niejednokrotnie za mniejszą kasę niż te świnie dostają za jedno posiedzenie zarządu( coś ok 2 tys),ale jeszcze im q...mało!
Prawie 38 tys.dla Kręciny??
Za co??
No chyba,że jakie nazwisko taka jego rola w PZPN..

A burki to..............baaaaaardzo delikatne określenie... :evil:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone