.png)
smoki3 napisał(a):A my na, to jak na LatoCzy, aby na pewno ?
.png)
anakin napisał(a):A..... Ukraińcy nie gęsi......
Dałbyś smoki spokój.
Z czego chłop ma żyć??
Że se chce dostukać małą bańkę??
A tak poważnie to jak ze świniami.
Ile byś nie wlał do koryta to im ciągle będzie mało!
.png)
kamil1929 napisał(a):smoki3 napisał(a):A my na, to jak na LatoCzy, aby na pewno ?
Wypier....tego lysego h.. i caly ten pzpn,skandal co sie tam dzieje,zero kontroli totalna samowolka.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):kamil1929 napisał(a):smoki3 napisał(a):A my na, to jak na LatoCzy, aby na pewno ?
Wypier....tego lysego h.. i caly ten pzpn,skandal co sie tam dzieje,zero kontroli totalna samowolka.
Skandal jest ale nie musisz w złości używać wulgaryzmów
(nawet częściowo wykropkowanych)
A jeśli musisz, to pisz skróty bez błędów, szczególnie ten drugi![]()
.png)
kamil1929 napisał(a):Racja ponioslo mnie eh ,ale i tak jestem za tym by wywalic lysego ch... i nie tylko
.png)
.png)
jan_s1 napisał(a):kamil1929 napisał(a):Racja ponioslo mnie eh ,ale i tak jestem za tym by wywalic lysego ch... i nie tylko
Widzę Kamilu, że temperament Cię roznosi, wnoszę stąd, że 1929 to nie jest data urodzin?![]()
Masz oczywiście rację, ale ja uciekam z tematu, bo jest on okrutnie polityczny!
.png)
zawodowiec napisał(a):Haki na Latę przedstawił niejaki Kazimierz Greń, kryształowa postać polskiej piłki.
Jak zwykle osobiste rozgrywki, podkładanie świń, przepychanie się do koryta, a wszyscy nawzajem siebie warci.

Tomasz W napisał(a):. Ale złości mnie, że ohydne metody walki wdrożone na przestrzeni ostatnich lat przez polityków stały się w Polsce powszechne i są akceptowane przez ludzi. Poczytajcie proszę jak reagują tzw. internauci na to co im serwują media. Lecą na to jak jak lemingi...
.png)

Tomasz W napisał(a):Nie łudź się Anakin, że obejmie ich ustawa kominowa....![]()
Nie znaczy to jednak, że pomijam fakt że Lato i Kręcina to cwane buraki... z naciskiem na słowo BURAKI
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.