tony montana napisał(a):No Ty, Wojtku więcej kreteńskiego interioru z pewnością zeksplorowałeś...
![]()
Owszem, zwłaszcza podczas pierwszego pobytu. Za drugim razem (czyli na zachodzie) wybrzeże było ciekawsze.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Jak wspominałem, z góry jest bardzo fajny widok na okolicę
Widoki fajne, to fakt... ale co to za chmurzyska na niebie
![]()
![]()
Ty zaś, zamiast skupiać się na pozytywach (jedziemy na piękna plażę, może nawet takiej jeszcze nie widziałaś) to szukasz chmur, jesteśmy w górach - byłaś kiedyś w górach ?
tam są chmury czasem

.png)
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):No Ty, Wojtku więcej kreteńskiego interioru z pewnością zeksplorowałeś...
![]()
Owszem, zwłaszcza podczas pierwszego pobytu. Za drugim razem (czyli na zachodzie) wybrzeże było ciekawsze.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):
No dobra ... już się skupiam na tej plaży,
a w górach byłam, z 10 razy w Cro ... no faktycznie raz jakieś chmury były ... nawet deszcz padał
ajdadi napisał(a):Te fale na Kissamos...z naturą człowiek nie wygra .Pozdrawiam
.png)

.png)
tony montana napisał(a):
Klasztor znany jest z legendy o "złotym stopniu" - rzekomo jeden z 99 schodów prowadzących do niego miało stopień ze złota, lecz zobaczyć mogła go tylko osoba o nieskazitelnym sercu - już czuję jak "sypią" się (no ze jeden, dwa, bo wielu więcej zainteresowanych relacją już nie widzę), SZYDERCZE KOMENTARZE na mój tematbo ja oczywiście NIE DOŚĆ, że stopni naliczyłem z góra dwadzieścia
to oczywiście złotego, ba, nawet srebrnego "nie widzial".....
:
, fotkę zrobę 
.png)
.png)
tony montana napisał(a):to oczywiście złotego, ba, nawet srebrnego "nie widzial".....
...tony montana napisał(a): idziemy w kierunku WODY
.png)