wojan napisał(a):Nic dodać,nic ująć....
Dzięki Buberku za kawał dobraj literatury.
To fakt. Nic dodać, nic ująć. Ale co się naśmiałam, to moje.
Dzięki Buberku!!!
Pozdrav
Jola
.png)
wojan napisał(a):Nic dodać,nic ująć....
Dzięki Buberku za kawał dobraj literatury.
.png)

.png)
.png)
igg napisał(a):Fajna opowieść, świetnie poparta zdjęciami. Odcinki regularne i wyczerpujące.
.png)
Piotrek_B napisał(a): dzięki za fajny tekst, miło się czytało, szczególnie jak pogoda za oknem do d....![]()
Iwona Baśka napisał(a):Pięknie i z humorem.
shtriga napisał(a):To kiedy znów urlop??? Dzięki za odzież wysokogórską podarowaną mi dzisiaj
wojan napisał(a):Dzięki Buberku za kawał dobraj literatury.
Jolanta Michno napisał(a):A tak w ogóle, to mógłbyś to gdzieś opublikować.
Lidia K napisał(a):Umiesz to wesoło Buber opisać i pokazać, jak można spędzić urlop z rodziną, chociaż chciałoby się czasem pofikać i po skałkach poskakać a z drobnicą nie wszędzie już się można wybrać.
Danka napisał(a):P.S. gryzmoły odszyfrowałam
LRobert napisał(a):Bardzo ładna ta Korcula nocą
igg zwany Igorem lub Igor zwany iggiem napisał(a):Odcinki regularne i wyczerpujące. A może dałoby się sklecić broszurkę z najlepszymi relacjami z danego roku, coś na zasadzie druku kalendarza?
PAP napisał(a): twoja relacja ...w kategorii najdowcipniejsza pewnikiem by wygrała

.png)
Buber napisał(a):shtriga napisał(a):To kiedy znów urlop??? Dzięki za odzież wysokogórską podarowaną mi dzisiaj
Urlopik odbędzie się na pewno w b.r., w cro, na jakiejś wsypie, po opowieści dangola-morskiego wilka, będą wodne wstawki (no wiesz - deska budowlana, kółko ratunkowe i te sprawy).
Sprzęt, przeze mnie opisywany (i atestowany) jest omnipotencjalny - nie tylko wysokogórski - można w nim uprawiać biegi maratońskie, skakać ze spadochronem, a nawet pływać (i jeszcze dużo innych rzeczy, ale nie bedę świntuszył). Poza tym świetnie prezentuje się na plaży w środku lata. Nie mam foty - ale mam nadzieję że Rybac z Nowego Sącza może coś zapoda.
![]()
![]()
.png)
Buber napisał(a):Urlopik odbędzie się na pewno w b.r., w cro, na jakiejś wsypie, po opowieści dangola-morskiego wilka, będą wodne wstawki (no wiesz - deska budowlana, kółko ratunkowe i te sprawy ... Poza tym świetnie prezentuje się na plaży w środku lata. Nie mam foty - ale mam nadzieję że Rybac z Nowego Sącza może coś zapoda.![]()
![]()

.png)
.png)
MWN napisał(a):Ja w Tri Palme byłem co wieczór i nigdy niesłyszałem techno, ale starego rocka. Jestem tym bardzo zasmucony bo co bądę robił wieczorami w tym roku?
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży