.png)
NorbertTM napisał(a):Witam. Mamy 2 miejsca w eleganckim samochodzie na wyjazd 1 sierpnia, rejon południowa Dalmacja. Szukamy osób z wyższym wykształceniem (min. mgr licencjat odpada), najlepiej uczelni państwowej.
Jedziemy z Torunia.
Pozdrawiamy
Norbert i Anastazja
bogdan63 napisał(a):A ja wam powiem że samo mgr albo inż. to nie wszystko bo można trafić na po zaocznych no i jest nie miło, ja tak kiedyś wyrwałem laske na ipresce, nie sprawdziłem dyplomu niestety, a później sie okazało że po zaocznych jest i nie kuma o co chodzi ...
.png)
bogdan63 napisał(a):A ja wam powiem że samo mgr albo inż. to nie wszystko bo można trafić na po zaocznych no i jest nie miło, ja tak kiedyś wyrwałem laske na ipresce, nie sprawdziłem dyplomu niestety, a później sie okazało że po zaocznych jest i nie kuma o co chodzi ...
.png)
.png)
Wielebny Kropek napisał(a):a jeden spadł z fotala
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Wielebny Kropek napisał(a):a jeden spadł z fotala
A cóż to za mebelKropku Wielebny
.png)
Sven napisał(a):A kibolstwo z takim wykształceniem ?
Gwarantuję emocje jakich nie zapewni nawet pułk profesorów po filologi ( a to dobre wariaty są)
.png)
.png)
Magda O. napisał(a):bogdan63 napisał(a):A ja wam powiem że samo mgr albo inż. to nie wszystko bo można trafić na po zaocznych no i jest nie miło, ja tak kiedyś wyrwałem laske na ipresce, nie sprawdziłem dyplomu niestety, a później sie okazało że po zaocznych jest i nie kuma o co chodzi ...
nie wierzę...![]()
mam nadzieję, że to żart
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.