.png)
bogdan63 napisał(a): kiedyś wyrwałem laske na ipresce.
bogdan63 napisał(a): później sie okazało że po zaocznych jest i nie kuma o co chodzi ...
kaszubskiexpress napisał(a):bogdan63 napisał(a): kiedyś wyrwałem laske na ipresce.
Gdybyś ją wyrwał na imprezce.........Bocian napisał(a): później sie okazało że po zaocznych jest i nie kuma o co chodzi ...
....to może by skumała
.png)
Bocian napisał(a):Kaszubski, nie rób scen z tym cytowaniem:)
.png)
pablo74 napisał(a):Roxi napisał(a):A mnie ciekawi, co w sytuacji kiedy ktoś ma wyższe wykształcenie i jest mgr inż spawalnictwa, ale przywykł do zwyczajów panujących na hali spawalniczej. Chyba się nie nadaje
Czyli jakie to są warunki?
.png)
.png)
skywalker_01 napisał(a):Ktoś was wkręca, a wy dajecie się nabrać![]()
Ktoś, kto ma wyższe wykształcenie, nie wypisuje takich idiotycznych postów.
Jakiś zakompleksiony forumowicz.
Z nastaniem sezonu, pojawia się wielu "forumowych idiotów", a wy to łykacie jak ciepłe bułki
.png)
BeJur napisał(a):skywalker_01 napisał(a):Ktoś was wkręca, a wy dajecie się nabrać![]()
Z nastaniem sezonu, pojawia się wielu "forumowych idiotów", a wy to łykacie jak ciepłe bułki
nie, no przestań
8 stron i nikt się nie zorientował??????![]()
.png)
wawerek napisał(a):Troche sie usmialem tym tematem
Roxi napisał(a):A mnie ciekawi, co w sytuacji kiedy ktoś ma wyższe wykształcenie i jest mgr inż spawalnictwa, ale przywykł do zwyczajów panujących na hali spawalniczej. Chyba się nie nadaje
bogdan63 napisał(a):BeJur napisał(a):skywalker_01 napisał(a):Ktoś was wkręca, a wy dajecie się nabrać![]()
nie, no przestań
8 stron i nikt się nie zorientował??????![]()
a najbardziej to sie irytują ci z licencjatem bo niby maja studia a sie nie łapią na taki wyjazd a niby wykształceni no tylko że niby i to sie wogóle jednak nie liczy,pozdrawiam
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.