Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 15.06.2009 10:47

JacYamaha napisał(a):Czas na rewanż !
Pierwszy na wybrzeżu się udał - z Włókniarzem 60:30 :lol: (wiem, wiem, że bez Pedersena i Hancocka)

Gratulacje dla Gdańska! Myślałem, że bez obcokrajowców chociaż ten bonus wywalczymy, ale wczoraj polegliśmy na całej linii...
Biało-czerwony
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biało-czerwony » 15.06.2009 10:58

Unibaks juz czeka, już nie może się doczekać meczu rewanżowego ze swoim odwiecznym rywalem :D Polonią Bydgoszcz. Myślę, że przyjedziesz Beata Bydg. do naszego miasteczka, ba, Stolicy Województwa, na tenże mecz na naszym nowiusieniutkim stadionku.
Beata Bydg.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata Bydg. » 15.06.2009 19:36

Biało-czerwony napisał(a):Unibaks juz czeka, już nie może się doczekać meczu rewanżowego ze swoim odwiecznym rywalem :D Polonią Bydgoszcz. Myślę, że przyjedziesz Beata Bydg. do naszego miasteczka, ba, Stolicy Województwa, na tenże mecz na naszym nowiusieniutkim stadionku.

Niestety nie przyjadę, będę w ... Chorwacji!!!
Biało-czerwony
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biało-czerwony » 21.06.2009 08:30

....a to szkoda :(

halo, halo, przypominam wszystkom fanom "czarnego" sportu o dzisiejszej kolejce ligowej :!:

układ spotkań jest ns.:

Atlas Wrocław - Unia Leszno
Caelum Stal Gorzów - ZKŻ Zielona Góra
Złomrex Włókniarz Częstochowa - Unibax Toruń
Polonia Bydgoszcz - Lotos Gdańsk

...jakby nie było, ja trzymam oczywiście kciuki za Unibax i liczę na ciekawy mecz Pod Jasną Górą.
kasia72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia72 » 21.06.2009 09:05

Pamiętamy o dzisiejszej kolejce :D
Ja trzymam kciuki za moją Unie, która dziś będzie walczyc jak "byk" :twisted: (mam przynajmniej taką nadzieję)we Wrocławiu.
Pozdrawiam :papa:
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 21.06.2009 11:36

Biało-czerwony napisał(a):....a to szkoda :(

...jakby nie było, ja trzymam oczywiście kciuki za Unibax i liczę na ciekawy mecz Pod Jasną Górą.

O ile mecz się odbędzie, bo, co prawda, w tej chwili nie pada, ale ciągną chmurzyska przeokrutne... pogoda jak w Chorwacji :P
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 21.06.2009 12:41

Mam nadzieję, że uda nam się wygrać na swoim torze. Łatwo nie będzie.
Może Nicholls się w końcu obudzi i zrobi przynajmniej 6 punktów.
Co za porażka z tym Scottem, miał być podporą i liderem a topi WTS.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na stadionach!
kasia72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia72 » 21.06.2009 19:38

Gratulacje Cerber, dziś byliście lepsi.
Z tą świnią to jednak troche nie fair ze strony waszych kibiców.
Pozdrawiam i jeśli dobrze czytałam kalendarz wyjazdowy to jesteś w Chorwacji więc pogody życzę :D
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 21.06.2009 19:41

astropl napisał(a):

O ile mecz się odbędzie, bo, co prawda, w tej chwili nie pada, ale ciągną chmurzyska przeokrutne... pogoda jak w Chorwacji :P

Mecz się odbył, jakoś nie padało. No cóż, wzięliśmy rewanż (50:40), ale, jako gościnni gospodarze, bonus zostawiliśmy gościom :P
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.06.2009 06:22

Tym razem niestety dostaliśmy baty :(
Biało-czerwony
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biało-czerwony » 22.06.2009 08:05

astropl napisał(a):
astropl napisał(a):

Mecz się odbył, jakoś nie padało. No cóż, wzięliśmy rewanż (50:40), ale, jako gościnni gospodarze, bonus zostawiliśmy gościom :P

dziękuję pieknie,
....a teraz szykujcie się na play offy, bo po przegraniu których długo się nie pozbieracie.....
....i równiez podobnym Cię żegnam, kolego z Częstochowy :P
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 22.06.2009 10:11

Biało-czerwony napisał(a):dziękuję pieknie,
....a teraz szykujcie się na play offy, bo po przegraniu których długo się nie pozbieracie.....
....i równiez podobnym Cię żegnam, kolego z Częstochowy :P

Przypomina mi się rok 1996, kiedy to pewien klub, bardzo pewny swego, wydrukował w swym programie na mecz finałowy przed swą nazwą tekst "Drużynowy Mistrz Polski 1996". I potem było głupio, bo trzeba było dopisywać 'vice'... Pamiętasz może, co to był za klub i o jaki mecz chodziło?

Jeszcze jedno: czy mógłbyś przetłumaczyć na polski swoje ostatnie zdanie?
Biało-czerwony
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biało-czerwony » 22.06.2009 10:52

bardzo krótko:
-gafy zdarzają się także klubom i organizatorom - rzeczą ludzką błądzić jest,
-w Czestochowie przegraliśmy, gdyż nie było Holdera, naszego najlepszego zawodnika, słabo też pojechali i pozostali;
-toruńska prasa pisze tez coś nt. przygotowanego toru w Cz. - i pisze źle,
-przed nami jeszcze niejeden mecz, więc nie watro dalej toczyć sporu,
-choziło mi tylko o tą twarzyczkę, o tą :P , a kąśliwe uwagi odłoż na bok.

pozdrawiam
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 22.06.2009 11:16

Biało-czerwony napisał(a):bardzo krótko:
-gafy zdarzają się także klubom i organizatorom - rzeczą ludzką błądzić jest,
-w Czestochowie przegraliśmy, gdyż nie było Holdera, naszego najlepszego zawodnika, słabo też pojechali i pozostali;
-toruńska prasa pisze tez coś nt. przygotowanego toru w Cz. - i pisze źle,
-przed nami jeszcze niejeden mecz, więc nie watro dalej toczyć sporu,
-choziło mi tylko o tą twarzyczkę, o tą :P , a kąśliwe uwagi odłoż na bok.

pozdrawiam

-Gafy? Pewnie, że każdemu się zdrzają! Ale zadufanie, to inna bajka... :P

- No, Holder by raczaj kompletu nie przywiózł, a zresztą mieliście za niego ZZ, więc po prostu słabo pojechaliście. Tu się zgadzam.

- Poczytaj, co inne gazety piszą o Waszym nowym torze, zapewniam Cię, że nie są to superlatywy. Ale cóż, to zawsze jest przywilej gospodarza...

- Ależ ja się o nic nie spieram! Ot, odpowiedziałem na post, który wydał mi się trochę zbyt zadufany i niezbyt zrozumiały.

- No, jeśli chodzi o kąśliwe uwagi, to nie ja zacząłem, starałem się być maksymalnie miły.

Pozdrawiam i życzę ponownego spotkania w play-offach! Niech wygra lepszy!
JAKOV2004
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAKOV2004 » 25.06.2009 21:02

Jak ktoś w ten weekend będzie w okolicy, to w Gorican można w sobotę 27.06 o godz. 19.00 zaliczyć ciekawe zawody - eliminację do Grand Prix. Jest kilku znanych grajków, m.in. nasze orły Janusz Kołodziej, Piotr Świderski, Krzysztof Kasprzak, Chris Holder, Lee Richardson, Lewis Bridger no i miejscowy faworyt Jurica Pavlic.

http://www.donjikraljevec.hr/speedway.html#

To szczególnie informacja dla tych sympatyków żużla, którzy będą się przemieszczali do/z Chorwacji przez Węgry. Gorican leży bowiem na samej granicy węgiersko-chorwackiej (przejście graniczne Letenye-Gorican).
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Żużel - wątek dla kibiców speedway`a - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone