małe czary mary - JB
wooooow
Superrr !
Dzięki Janusz
.png)
darek1 napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines, czytam już Twoja druga relację...
Pewnie będzie tak samo wspaniała jak poprzednia
Jesteś bardzo ładną kobietką i pięknie potrafisz opisywać cudowne miejsca w Chorwacji.
Dzięki Tobie za rok mam zamiar zawitać na Brac.
Zauważyłem, że niektóre użytkowniczki próbują podążać Twoim śladem..![]()
Mam nadzieję, że wreszcie zamieścisz ciąg dalszy, bo pewnie wielu użytkowników czeka na więcej
Serdecznie Cię pozdrawiam
Widzę Lolek, że koleżanka Ines podoba się koledze.![]()
.png)
armar napisał(a):A ja też czytam relacjeKurcze zazdroszcze wszystkim tym co moga podrózowac na poczatku września , jak widac spokój i pustki na plaży nawet w Orebicu .... Niestety jak sie ma dziecko w wieku szkolnym to jednak planuje sie urlop w okresie wakacyjnym .....
Zostało mi jeszcze pare lat.... Póki nie było dzieci jeździlismy z zona we wrzesniu do Włoch , w CHorwacji wtedy niestety nie było czasu dla turystów ...... A Włochy to jednak nie to co Chorwacja ....
A balkon , faktycznie piękny widok i piękne kwiaty ....
.png)
darek1 napisał(a):No, nie, nie przeszkadza. Niech kolega pisze na forum ale i uważa na siebie coby dla koleżanki Ines nie stracił głowy. Wie kolega - do zakochania tylko jeden krok. Pozdrawiam serdecznie.
A żona to wie, że kolega udziela się na forum?.
.png)
lolek80 napisał(a):darek1 napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines, czytam już Twoja druga relację...
Pewnie będzie tak samo wspaniała jak poprzednia
Jesteś bardzo ładną kobietką i pięknie potrafisz opisywać cudowne miejsca w Chorwacji.
Dzięki Tobie za rok mam zamiar zawitać na Brac.
Zauważyłem, że niektóre użytkowniczki próbują podążać Twoim śladem..![]()
Mam nadzieję, że wreszcie zamieścisz ciąg dalszy, bo pewnie wielu użytkowników czeka na więcej
Serdecznie Cię pozdrawiam
Widzę Lolek, że koleżanka Ines podoba się koledze.![]()
No ba..oczywiście, jest śliczna i jak ładnie pisze swoje relacje![]()
Przeczytałem poprzednią i jestem z tą na bieżąco..
A co Darku1 przeszkadza Ci to ?
.png)
darek1 napisał(a):No, nie, nie przeszkadza. Niech kolega pisze na forum ale i uważa na siebie coby dla koleżanki Ines nie stracił głowy. Wie kolega - do zakochania tylko jeden krok. Pozdrawiam serdecznie.
.png)
ines napisał(a):Armar miło mi, że dołączyłeś do grona czytelników
.png)
armar napisał(a):ines napisał(a):Armar miło mi, że dołączyłeś do grona czytelników
A jakże czytam z uwagą bo i ciekawie piszesz i ładne fotki .....
Może i ja się zbiore za relację ale gdzies tak około lutego jak już będzie mi naprawde tęskno za ciepełkiem Chorwacji po powrocie z nart .....
Czekam na ciąg dalszy
.png)
.png)
JacYamaha napisał(a):darek1 napisał(a):No, nie, nie przeszkadza. Niech kolega pisze na forum ale i uważa na siebie coby dla koleżanki Ines nie stracił głowy. Wie kolega - do zakochania tylko jeden krok. Pozdrawiam serdecznie.
Lolek nie martw się Darek1 już tak ma
Ines -czy cykady we wrześniu też tak dają czadu?
.png)
MWN napisał(a):A możesz podać bliższe namiary na apartament w Orebicu?
.png)
yskyerka napisał(a):Dość długo na forum nie zaglądałam, ale jest tego niewątpliwy plus - relacje się czyta jak ciekawe książki na dodatek z pięknymi ilustracjami.
Czarnogóra ciągnie mnie do siebie od jakiegoś czasu ale jakoś za bardzo boję się zderzenia z jej szarą rzeczywistością, a może mam tylko ciągle w głowie jej obraz widziany oczami mojego kuzyna sprzed paru lat....nie był fajny.
No i moje rejeny, OrebicNawet wiem, który to dom, w tym roku w czasie jednego ze spacerów pokazywałam go Jackowi i zachwycałam się jaki tam musi być widok z tarasu
Teraz już wiem jaki jest
ines mogłabyś odesłać mi jakiś namiar na ten dom, znajomi chcą jechać w marcu i koniecznie chcą być w Orebicu i nie musieć ruszać samochodu, u nas goszcząc niestety bez samochodu by się nie obyli
Powrót do Nasze relacje z podróży