.png)
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):dallaaaaas hehehehe witaj w UKPojawiłaś się jednak
Jak tam jest
Raczej Ty dawaj zdjęcia stamtąd
.png)
dallas napisał(a):wklejcie tutaj swoje zdjecia z dziecinstwa jak byliscie mali czy mieliscie po 6,7 lat a reszta niech odgadnie kto to .Ciekawe czy odgadniecie kto jest kim na forum.Czy duzo zmieniliscie sie zewnętrznie i wewnetrznie od czasów dzieciństwa.?czy łatwo Was rozpoznać po tylu latach?Miłej zabawy i pozdrawiam z UK.
.png)
piotrulex napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):dallaaaaas hehehehe witaj w UKPojawiłaś się jednak
Jak tam jest
Raczej Ty dawaj zdjęcia stamtąd
ludzie chodza na uszach, maja 2 pary nog, niebo jest zielone, woda czarna a zamiast piasku na plazy sa ziarnka fasoli![]()
sorki ale nie moglem sie powstrzymac![]()
pytanie prawie jakby dallas poleciala w kosmiczna wycieczke za milion dolcow/1 dzien

.png)
.png)
Buber napisał(a):dallas napisał(a):wklejcie tutaj swoje zdjecia z dziecinstwa jak byliscie mali czy mieliscie po 6,7 lat a reszta niech odgadnie kto to .Ciekawe czy odgadniecie kto jest kim na forum.Czy duzo zmieniliscie sie zewnętrznie i wewnetrznie od czasów dzieciństwa.?czy łatwo Was rozpoznać po tylu latach?Miłej zabawy i pozdrawiam z UK.
Dallas ale jak to zrobić ? Bo jak wkleję zdjęcie to każdy bedzie myślał że to ja. chyba że umówimy się w realu i ja wkleję twoje zdjęcie a ty moje![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.