Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zdjecia z dzieciństwa

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 22.11.2009 18:41

powiedziałbym kolego zebik że masz koszmarne wspomnienia z dzieciństwa :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.11.2009 18:54

pietro napisał(a):powiedziałbym kolego zebik że masz koszmarne wspomnienia z dzieciństwa :wink: :lol:

Nie no to tylko z opowieści aczkolwiek dla wielu jest to miłe wspomnienie i tego się trzeba trzymać.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 22.11.2009 19:03

dallas napisał(a):wklejcie tutaj swoje zdjecia z dziecinstwa jak byliscie mali czy mieliscie po 6,7 lat a reszta niech odgadnie kto to .Ciekawe czy odgadniecie kto jest kim na forum.Czy duzo zmieniliscie sie zewnętrznie i wewnetrznie od czasów dzieciństwa.?czy łatwo Was rozpoznać po tylu latach?Miłej zabawy i pozdrawiam z UK. :)

Nie chcę alem muszę .... Dallas, jeżeli już taki wpadł Ci pomysł do głowy, to powinnaś pierwsza wstawic swoje.
Teraz wyszło jak wyszło, czyli jaki temat taki odzew. Głupio to wyglada, a w zasadzie temat został potraktwany z "należytą powagą".
Dallas ..... (podpowiem) następnym razem załóż .... " zdjęcia z nocy poślubnej" ..... ten sam poziom. :twisted:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 22.11.2009 19:10

mi sie ta ,,nalezyta powaga '' podoba
:lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.11.2009 08:09

Nie ma takiego miasta Londyn...
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 23.11.2009 08:37

jest bo byłam w nim w styczniu
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.11.2009 10:09

dallas napisał(a):jest bo byłam w nim w styczniu

chyba jednak nie zatrybiłaś o co chodzi :-) :-) :-)
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 23.11.2009 14:31

nie bo w pracy mysle tylko o pracy 8O
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 04.01.2010 12:15

Obrazek

1958 r nad Bałtykiem
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 14.01.2010 14:43

JacYamaha napisał(a):Nie ma takiego miasta Londyn...

dallas napisał(a):jest bo byłam w nim w styczniu

"Miś"

; Nie mogę wysłać tej depeszy! Nie ma takiego miasta, Londyn! Jest Lądek, Lądek Zdrój, tak...
; Ale Londyn – miasto w Anglii.
; To co mi pan nic nie mówi?!
; No mówię pani właśnie.
; To przecież ja muszę pójść i poszukać, zobaczyć gdzie to jest. Cholera jasna...

:wink: :lol: :wink: :lol:
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 14.01.2010 23:09

:D :D
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.